Τα θέματα που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα έρευνας περιλαμβάνουν:

 • Κτίρια χαμηλού / μηδενικού άνθρακα
 • Οικολογικά κτίρια · Συστήματα ανάκτησης θερμότητας
 • Τη μοντελοποίηση υπολογιστών και τη φυσική των κτιρίων
 • ακουστική
 • φωτισμός
 • Τη μεταφορά θερμότητας και τη ροή 2 φάσεων
 • Υπηρεσίες κτιρίων (π.χ. θέρμανση, ψύξη, κλιματισμός)
 • Την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος (π.χ. θερμική άνεση και ποιότητα του αέρα)
 • Εξαερισμού / φυσικού αερισμού
 • Θερμική μοντελοποίηση
 • Μετά την αξιοποίηση της πληρότητας
 • Βιομιμητική

Αυτό το μάθημα απαιτεί 2: 1 ή διεθνές ισοδύναμο ή / και μάστερ σε επίπεδο merit ή υψηλότερο σε ένα σχετικό θέμα, και ένα επίπεδο IELTS 6.0 (5.5 σε κάθε στοιχείο). Συνήθως ολοκληρώνεται για περίοδο περίπου τριών ετών.

Εγκαταστάσεις

Οι σπουδαστές είναι εξοπλισμένοι με πρόσθετα εργαλεία για την ανάλυση των αναλύσεων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (με όλο το λογισμικό που θα χρειαστείτε), των εργαστηρίων τεχνολογίας των κτιρίων και των τεχνικών εργαστηρίων, μιας σουίτας ψηφιακής κατασκευής και ενός εργαστηρίου κατασκευής μοντέλων.

Το Κέντρο Marmont για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στεγάζει ερευνητικά εργαστήρια που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογίες όπως φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλιακοί συλλέκτες, αγωγοί φωτός, ανεμογεννήτριες και αντλίες εδάφους. Το Κτίριο Βιώσιμης Έρευνας (SRB) έχει σχεδιαστεί για να χρησιμεύσει ως υπόδειγμα κτιρίου, επιδεικνύοντας σύγχρονες τεχνικές για βιώσιμη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη κατασκευή. Θα επωφεληθείτε επίσης από τη χρήση εργαστηρίων, γραφείων, σεμιναρίων και καταλυμάτων που έχουν διαμορφωθεί για να υποστηρίξουν διάφορες διαφορετικές στρατηγικές θέρμανσης, ψύξης και αερισμού. Οι ολοκληρωμένες τεχνολογίες περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά (PV), ηλιακούς συλλέκτες, ανεμογεννήτριες, συνδυασμένα συστήματα θέρμανσης και ηλεκτρικής ενέργειας, σωλήνες φωτισμού, αυτοκαθαριζόμενα παράθυρα και συστήματα συλλογής βρόχινου νερού.

Το έργο Creative Energy Home είναι μια πρωτοποριακή, καινοτόμος, σύγχρονη, ενεργειακά αποδοτική κατοικία του μέλλοντος. Το έργο στοχεύει στην τόνωση των ιδεών βιώσιμου σχεδιασμού και στην προώθηση νέων τρόπων παροχής οικονομικά προσιτών, περιβαλλοντικά βιώσιμων κατοικιών που καινοτομούν στο σχεδιασμό τους. Αρκετές διεθνείς εταιρείες, όπως η EoN, η BASF και η Tarmac, χρηματοδότησαν το έργο.

Οι εγκαταστάσεις συνεργείου περιλαμβάνουν μια εγκατάσταση λήψης μοντέλων και ψηφιακή σουίτα κατασκευής με 3D δρομολογητή, 3D εκτυπωτή και κόπτη λέιζερ.

Ερευνητική υποστήριξη

Η υποστήριξη για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών συντονίζεται μέσω του Γραφείου Ερευνών της Σχολής. Κάθε διδακτορικός φοιτητής θα έχει κύριο ακαδημαϊκό επόπτη και τουλάχιστον έναν επιπρόσθετο επόπτη. Θα πραγματοποιούνται τακτικές επίσημες συνεδριάσεις εποπτείας, συνήθως μια φορά το μήνα, με έναν ή και τους δύο επόπτες. Παρέχουμε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητές PGR που είναι διαθέσιμοι αν έχετε ερώτημα σχετικά με διαδικασίες που σχετίζονται με την έρευνα, ανησυχούν για την πρόοδό σας ή για τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών, αυτό είναι ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που βασίζεται σε επίσημα εξωτερικά πλαίσια, όπως η Κοινή Δήλωση Δεξιοτήτων, το Πλαίσιο Ανάπτυξης της Έρευνας (RDF) και η καθοδήγηση του Συμβουλίου Έρευνας. Το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Επιστημών (EPSRC) έχει αναγνωρίσει το πρόγραμμα των διδακτορικών μας σπουδών ως κορυφαίο πρότυπο ανάπτυξης και κατάρτισης μεταπτυχιακών σπουδών.

Η σχολή έχει άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία και θα σας εξασφαλίσει την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα ωφελήσουν σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητών του Graduate School.

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Απαιτήσεις εισόδου: 2.1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή / και μεταπτυχιακοί τίτλοι σε επίπεδο ικανοτήτων ή υψηλότερο σε σχετικό θέμα
 • IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε στοιχείο)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Δεκ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,350 GBP
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 4.300. Διεθνή Τέλη: £ 21,060
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Δεκ. 2019

Φεβρ. 2020

Απρ. 2020

Ιούνιος 2020

Άλλη