Τα ερευνητικά θέματα στο πλαίσιο της πολιτικού μηχανικού μπορούν να βασίζονται σε δομές, γεωτεχνική, μηχανική υγρών, μεταφορά, τοπογραφικές μελέτες GPS, οδικά υλικά και πολλές άλλες πτυχές.

Αυτό το μάθημα απαιτεί 2: 1 ή διεθνές ισοδύναμο ή / και μάστερ σε επίπεδο merit ή υψηλότερο σε ένα σχετικό θέμα, και ένα επίπεδο IELTS 6.0 (5.5 σε κάθε στοιχείο). Συνήθως ολοκληρώνεται για περίοδο περίπου τριών ετών.

Εγκαταστάσεις

Υπάρχουν διαθέσιμες εκτεταμένες εγκαταστάσεις σε φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών μεταξύ των δύο ερευνητικών τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Κτιρίου Έρευνας για το Πεζοδρόμιο, του Nottingham Geospatial Institute και του Κέντρου Γεωμηχανικής του Nottingham.

Το ερευνητικό κτίριο Pavement Research είναι ένα κέντρο κατασκευής £ 2.4m για έρευνα και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της οδοποιίας. το σχεδιασμό, τις επιδόσεις, τη συντήρηση και τα υλικά. Περιλαμβάνει εργαστήρια για την δοκιμή ασφάλτου, σκυροδέματος, πίσσας, αδρανών υλικών, ανακυκλωμένων και άλλων υλικών επίστρωσης καθώς και πεζοδρόμια πιλοτικής κλίμακας.

Το Nottingham Geospatial Institute είναι ένα σημαντικό πολυεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο με εγκαταστάσεις που καλύπτουν τη γεωπληροφορική και τη μοντελοποίηση δεδομένων, τη γεωχωρική νοημοσύνη, τη διαλειτουργικότητα και τα πρότυπα, τις υπηρεσίες με βάση τη θέση και τη σημασιολογία, τη συλλογιστική και τη γνώση.

Το Nottingham Center for Geomechanics (NCG) είναι ένα πολυεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο που συγκεντρώνει εμπειρογνωμοσύνη από αστικές, υλικοτεχνικές και μεταλλευτικές μηχανές καθώς και μαθηματικά για την επίλυση όλων των μορφών προβλημάτων που σχετίζονται με το έδαφος και το βράχο στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανικών.

Υπάρχουν δύο εργαστήρια που αποτελούν τα βασικά στοιχεία του NCG. Πρόκειται για το εργαστήριο μηχανικής εδάφους - για τη δοκιμή «μαλακών» σωματιδιακών υλικών, κυρίως των εδαφών και των κοκκωδών υλικών και του εργαστηρίου της μηχανικής βράχων, για τη δοκιμή των πετρωμάτων μαζί με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη των ανασκαφών.

Εξοπλισμένο με μια σειρά σύγχρονων πειραματικών εγκαταστάσεων, τα εργαστήρια είναι υπεύθυνα για την υποστήριξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων, παρέχοντας εκπαίδευση τόσο για τους προπτυχιακούς όσο και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, και ως βάση για τη διεξαγωγή εμπορικών δοκιμών και συμβουλών για τη βιομηχανία.

Ερευνητική υποστήριξη

Η υποστήριξη για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών συντονίζεται μέσω του Γραφείου Ερευνών της Σχολής. Κάθε διδακτορικός φοιτητής θα έχει κύριο ακαδημαϊκό επόπτη και τουλάχιστον έναν επιπρόσθετο επόπτη. Θα πραγματοποιούνται τακτικές επίσημες συνεδριάσεις εποπτείας, συνήθως μια φορά το μήνα, με έναν ή και τους δύο επόπτες.

Παρέχουμε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητές PGR που είναι διαθέσιμοι αν έχετε ερώτημα σχετικά με διαδικασίες που σχετίζονται με την έρευνα, ανησυχούν για την πρόοδό σας ή για τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών, αυτό είναι ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που βασίζεται σε επίσημα εξωτερικά πλαίσια, όπως η Κοινή Δήλωση Δεξιοτήτων, το Πλαίσιο Ανάπτυξης της Έρευνας (RDF) και η καθοδήγηση του Συμβουλίου Έρευνας. Το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Επιστημών (EPSRC) έχει αναγνωρίσει το πρόγραμμα των διδακτορικών μας σπουδών ως κορυφαίο πρότυπο ανάπτυξης και κατάρτισης μεταπτυχιακών σπουδών.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Έναρξη απαιτήσεις: 2.1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή / και μεταπτυχιακό σε επίπεδο αξιών ή υψηλότερο σε σχετικό θέμα IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε στοιχείο)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,350 GBP
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 4.300. Διεθνή Τέλη: £ 21,060
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Δεκ. 2019

Φεβρ. 2020

Ιούνιος 2020

Άλλη