Read the Official Description

phd στα αγγλικά

μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Binghamton στα αγγλικά προσφέρει κάτι περισσότερο από τη μελέτη της γλώσσας και της λογοτεχνίας. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που έχουν εφαρμογές πέρα ​​από τα παραδοσιακά επαγγέλματα της διδασκαλίας και της σύνθεσης. Αποτελεσματική και πειστική επικοινωνίας είναι σε ζήτηση σε μια σειρά από τομείς, συμπεριλαμβανομένης της νομοθεσίας, το μάρκετινγκ, τις επικοινωνίες, και τη δημοσιογραφία. Προηγμένη μελέτη της λογοτεχνίας και της ρητορικής, θα συμβάλει σημαντικά στην σύνολο ικανοτήτων σας και την απασχολησιμότητα. Η δημιουργική συγκέντρωση γραφής μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη εμπειρία, και δεν είναι μόνο για εκείνους που επιδιώκουν μια σταδιοδρομία γραπτώς.

μεταπτυχιακά προγράμματα

Καλώς ήρθατε στο Graduate αγγλικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Binghamton. Το πρόγραμμά μας έχει μια ιστορία από διακεκριμένους καθηγητές και απόφοιτοι της λογοτεχνικής έρευνας, κριτική θεωρία, ρητορική, και δημιουργική γραφή.

ιστορία

Το Τμήμα Αγγλικών εξυπηρετεί σήμερα περίπου 75 φοιτητές που εργάζονται προς το διδακτορικό και περίπου 30 φοιτητές σε εξέλιξη προς το μεταπτυχιακό. Το Τμήμα Αγγλικών προσφέρει ευκαιρίες για σπουδές σε όλους τους σημαντικούς τομείς της βρετανικής και αμερικανικής λογοτεχνίας, με τις δυνάμεις στη Αμερικανικών Σπουδών, Βρετανοί Νεωτερικότητες, Κριτική Θεωρία, Φύλο και σεξουαλικότητα, Μεσαιωνικών Σπουδών, νεότερη και της Αναγέννησης Σπουδών, Μεταποικιακή Σπουδών, Φυλή, αυτοκρατορία, και Παγκόσμια Διασπορά, ρητορικές Λόγος, Έθνικ Σπουδών, Πολιτισμικών Σπουδών / Επιστήμη Μελέτες, Δημιουργική Γραφή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  • Ph.D. στα αγγλικά με μια διατριβή της έρευνας
  • Ph.D. στα αγγλικά με τη δημιουργική διατριβή

Πτυχία Λογοτεχνία:

Το Μεταπτυχιακό στη βιβλιογραφία τονίζει εύρος των γνώσεων στη λογοτεχνία και τη θεωρία. Η Ph.D. πρόγραμμα ενθαρρύνει τους μαθητές να συνεχίσουν επικεντρώθηκε συμφέροντα των λογοτεχνικών περιόδων ή κινήσεις, θεωρητικά μοντέλα και τα σχολεία, ή την παγκόσμια λογοτεχνία. Ph.D. οι υποψήφιοι λαμβάνουν τις εξετάσεις τομέα και να γράφουν διατριβές σε συγκεκριμένους τομείς της λογοτεχνικής, κρίσιμη ή θεωρητικό ενδιαφέρον.

Δημιουργική Πτυχία γραφής:

Το MA και Ph.D. προγράμματα με μια δημιουργική συγκέντρωση γραφής προσφέρουν μια σειρά από εργαστήρια, αναγνώσεις, και επισκέπτονται συγγραφείς. (Η επίσκεψη ΔΕΠ έχουν συμπεριληφθεί Charles Johnson, Galway Kinnell, Robert Creeley, Marvin Bell, WD Snodgrass, και Molly Peacock.) ΜΑ-CW μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα στη λογοτεχνία και τη γραφή και να παράγει μια δημιουργική εργασία. Ph.D. οι μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα στη λογοτεχνία και τη γραφή, να ολοκληρώσει τις ίδιες εξετάσεις τομέα όπως η λογοτεχνία φοιτητές, και παράγουν μυθιστορήματα, βιβλία ποιημάτων, ή τα βιβλία με διηγήματα για τις διατριβές τους.

Εισδοχή

Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Ph.D. πρόγραμμα στα αγγλικά συνήθως αναμένεται να έχουν ένα MA στην αγγλική λογοτεχνία. Αυτό δεν αποκλείει την εισαγωγή των μαθητών των οποίων η εκπαίδευση έχει σε άλλους τομείς. (Σε αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις, οι υποψήφιοι, σε συνεννόηση με τον μεταπτυχιακό σκηνοθέτη, ενδέχεται να κληθούν να αναλάβουν πρόσθετη μελέτη.) Μετά την ολοκλήρωση μαθημάτων τους, οι υποψήφιοι ειδικεύονται σε τρία πεδία της επιστημονικής ενδιαφέρον προπαρασκευαστικές σε πεδίο εξετάσεων και σε ένα συγκεκριμένο τομέα της εμπειρογνωμοσύνης που οδηγεί σε η διατριβή.

Η αγγλική Πτυχιούχος Admissions Επιτροπή παραδέχεται προσόντα τους μαθητές να το Ph.D. προγράμματος βάσει του συνόλου των εγγραφών τους, συμπεριλαμβανομένων των μεταγραφών, γενική δοκιμή GRE, συστάσεις, και ένα δείγμα των κρίσιμων γραφή τους (10-20 σελίδες). Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να επιλέξουν την επιλογή δημιουργικής γραφής για την διατριβή πρέπει έτσι να αναφέρει στην πρώτη σελίδα της αίτησης και θα πρέπει να υποβάλουν ένα χαρτοφυλάκιο της δημιουργικής εργασίας τους (όχι πάνω από 50 σελίδες της φαντασίας ή 25 σελίδες του στίχου) εκτός από την κρίσιμη γραφή του δείγματος.

Η προθεσμία για την αίτηση για το χειμερινό εξάμηνο στο Ph.D. πρόγραμμα, έστω και ο φοιτητής επιθυμεί να ληφθούν υπόψη για οικονομική βοήθεια, είναι στις 15 Φεβρουαρίου. Η προθεσμία για την αίτηση για το εαρινό εξάμηνο είναι 15 Νοεμβρίου.

Ο γιατρός του Απαιτήσεις Φιλοσοφία Προγράμματος

Πρόγραμμα Σπουδών

Σε συνεννόηση με το μεταπτυχιακό σκηνοθέτη, ο μαθητής σχεδιάζει ένα πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ μαθήματα και αρχίζει να καθορίσει τρεις περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος (βλέπε κατωτέρω υπό τον τίτλο "Εξετάσεις πεδίο»). Ως μέρος της ελάχιστης οκτώ πορεία τους, οι μαθητές μπορούν να λάβουν έως και τρία εργαστήρια δημιουργικής γραφής, όχι περισσότερα από τρία κατάλληλα μαθήματα σε άλλα τμήματα, και όχι άνω των τριών κλιμακούμενων μαθήματα από το ίδιο μέλος ΔΕΠ. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν όχι περισσότερες από δύο ανεξάρτητες μελέτες. Ένα από τα οκτώ υποχρεωτικά μαθήματα πρέπει να είναι ENG 589, Διδασκαλία Κολλέγιο αγγλικά. Πέρα από το ελάχιστο οκτώ Φυσικά, δεν ισχύουν οι περιορισμοί αυτοί.

Οι μαθητές πρέπει να διατηρήσει τουλάχιστον ένα B + μέσο όρο να παραμείνει στο πρόγραμμα? περισσότερους από έναν βαθμό C συνήθως απαιτεί την απόλυση. Οι μαθητές δεν είναι σε κατοικία πρέπει να εγγραφούν κάθε εξάμηνο για να παραμείνει σε καλή κατάσταση.

Εξετάσεις PhD πεδίο

Μαθημάτων είναι συνήθως ολοκληρώνεται στο τέλος του δεύτερου έτους των διδακτορικών σπουδών. Στη συνέχεια οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρωθεί τρεις διαφορετικές εξετάσεις τομέα μέχρι το τέλος του τρίτου έτους (αν και πολλοί μαθητές θα αρχίσουν να λαμβάνουν οι εξετάσεις αυτές νωρίτερα.) Ενώ περιοχές αποδεκτή ως τομείς σπουδών δεν είναι προκαθορισμένα, πρέπει να εγκριθεί από το μεταπτυχιακό σκηνοθέτη. Ένα πεδίο της μελέτης μπορεί να οριστεί με διάφορους τρόπους: π.χ. με την εθνικότητα και τη χρονολογία, είδος, θέμα ή κριτική θεωρία. Οι φοιτητές μπορούν να συντονίζουν τα πεδία των σπουδών τους, έτσι ώστε ο χρόνος που δαπανάται για την προετοιμασία για τις εξετάσεις τους, θα αποτελέσουν τη βάση για τις διατριβές τους, καθώς και την προετοιμασία για την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Στο τέταρτο εξάμηνο των μαθημάτων, κάθε φοιτητής, σε συνεννόηση με τον μεταπτυχιακό σκηνοθέτη, συνεργάζεται με ένα επιλεγμένο καθηγητή να καθορίσει κάθε εξέταση τομέα, καταρτίζει κατάλογο ανάγνωσης, και να συνεχίσει το θέμα που έχει επιλεγεί. Και οι τρεις εξετάσεις χορηγείται κανονικά κατά το τρίτο έτος σπουδών.

Λεπτομερείς κατευθυντήριες γραμμές για τους διδακτορικούς φοιτητές που εργάζονται σε εξετάσεις θέμα είναι διαθέσιμα στην αγγλική Τμήματος Μεταπτυχιακών Office.

Ξένη γλώσσα

Όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να επιδείξουν τη γνώση ανάγνωσης τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα σε επίπεδο ικανοτήτων επαρκές για την κατανόηση της επιστημονικής και κρίσιμα υλικά. Τέτοια αρμοδιότητα μπορεί να καταδειχθεί σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις τρόπους:

  • Αποδεικτικά στοιχεία του μαθητή έχοντας περάσει μια επικυρωμένη μετάφραση εξετάσεις σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε κάποιο άλλο θεσμικό όργανο.
  • Παρουσιάζοντας μεταγραφή αποδείξεις τουλάχιστον τριών ετών (έξι εξάμηνα) σπουδών κολλέγιο-επίπεδο ενός μόνο ξένης γλώσσας (θα μετρήσει ως δύο εξάμηνα το καθένα, το τέταρτο και το πέμπτο έτος σπουδών γυμνασίου στην ίδια γλώσσα), με μέσο όρο βαθμολογίας της Β ή καλύτερα, ολοκληρώνεται όχι περισσότερο από πέντε έτη πριν από την εισαγωγή στο διδακτορικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο του Binghamton.
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού μαθήματος σε μια ξένη γλώσσα, ή ενός μεταπτυχιακό μάθημα στη συγκριτική λογοτεχνία στην οποία ένα σημαντικό μέρος της εργασίας γίνεται σε μια ξένη γλώσσα.
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση του εργαστηρίου απόφοιτος επάρκειας και εξέταση (TRIP 707).

Διατριβή

Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών σπουδών, ο φοιτητής θεσπίζει μια επιτροπή διατριβής αποτελείται από έναν διευθυντή και δύο αναγνώστες. Η διατριβή είναι μια σημαντική μελέτη για κάποιο σημαντικό θέμα στον τομέα των επαγγελματικών ενδιαφέρον του μαθητή, ή ένα δημιουργικό γράψιμο διατριβή για τους φοιτητές που έχουν γίνει δεκτοί στην επιλογή δημιουργικής γραφής διατριβή.

διευθυντής της διατριβής του φοιτητή πρέπει να εγκρίνει επισήμως, και να υποβάλει στο μεταπτυχιακό σκηνοθέτη, γραπτή ενημερωτικό δελτίο της διατριβής, ή για όσους υποβάλλουν μια δημιουργική διατριβή ένα δείγμα της δουλειάς σε εξέλιξη, τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την ολοκλήρωση της διατριβής. Το ενημερωτικό δελτίο ή το δείγμα της δημιουργικής εργασίας σε εξέλιξη θα μοιραστεί με όλα τα μέλη της επιτροπής διατριβής. Με την ολοκλήρωση όλων των άλλων απαιτήσεων, ο φοιτητής υποβάλλει τελικό διατριβή για την έγκριση και υπερασπίζεται τη διατριβή σε προφορική εξέταση. Η υποβληθείσα διατριβή πρέπει να είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις Graduate School για μια διατριβή, όπως περιγράφεται στο Σχολή Εγχειρίδιο απόφοιτος. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, την άμυνα, και την υποβολή της διατριβής, ο φοιτητής έχει απονεμηθεί το διδακτορικό στα αγγλικά.

Επαγγελματική εξέλιξη

Μέσω της διατριβής και διατριβή τα έργα τους μαθητές να γίνουν καλά έμπειρα σε θεωρητικές προσεγγίσεις, την έρευνα και βιβλιογραφία. Αυτές οι δεξιότητες προετοιμάσει ένα μαθητή για την συνεχιζόμενη επιτυχία στον ακαδημαϊκό χώρο, και διακεκριμένη σχολή μας παρέχει επίσης τη στενή καθοδήγηση για όσους αναζητούν τη δημοσίευση. Η υπηρεσία δημοσιεύει τη δική λογοτεχνικό περιοδικό της Harpur ουρανίσκου, το οποίο εκδίδεται από μεταπτυχιακούς φοιτητές και απολαμβάνει τόσο εγχώρια όσο και τη διεθνή κυκλοφορία. Τέτοια συντακτική εμπειρίες είναι εργαλείο για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις σε περιοδική επανεξέταση ή δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί, επίσης, συνέδρια και εργαστήρια για δημιουργικούς συγγραφείς, όπως η σειρά των δημοφιλείς αναγνώστες », που παρέχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την επίσκεψη τους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς γραφής. Λογοτεχνικό προγράμματα προβολής, όπως η ποίηση του έργου Binghamton δώσει επίσης στους φοιτητές την ευκαιρία να κάνουν διαρκή επίπτωση στην τοπική κοινότητα.

Μετά την αποφοίτησή σας

Πρόσφατες απόφοιτοι του προγράμματος έχουν επιτευχθεί μια σειρά από διαφορετικές καριέρες, καθώς και την περαιτέρω μεταπτυχιακών σπουδών. Προορισμοί περιλαμβάνουν πολλές θέσεις ΔΕΠ σε όλη τη χώρα, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο UC Irvine. Εν τω μεταξύ, αρκετοί απόφοιτοι έχουν βρει τις ικανότητές τους για να επιδιωχτεί στους εκδοτικούς οίκους, ή στη δημοσιογραφία. Προγράμματα σπουδών είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη, αλλά επιβλέποντα καθηγητή σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα μονοπάτι που αναπτύσσει τις δυνάμεις και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ, επίσης, επιτυγχάνοντας μια διαφορετική διατομή του ικανότητες. Εν τω μεταξύ, το Πανεπιστήμιο Fleishman Κέντρο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης βοηθά τους μαθητές να οργανώσει βιογραφικά, προετοιμασία για συνεντεύξεις, και μπορεί να τους κρατήσει ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες και τα ανοίγματα σε επιλεγμένους τομείς τους.

Program taught in:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Full-time
Τιμή
12,921 USD
(Κάτοικος); $ 24.261 (μη μονίμους κατοίκους)
Deadline
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Application deadline

Σεπτ. 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Άλλο