Αυτό το μάθημα απαιτεί 2: 1 ή διεθνές ισοδύναμο ή / και μάστερ σε επίπεδο merit ή υψηλότερο σε ένα σχετικό θέμα, και ένα επίπεδο IELTS 6.0 (5.5 σε κάθε στοιχείο). Συνήθως ολοκληρώνεται για περίοδο περίπου τριών ετών.

Εγκαταστάσεις

Υπάρχουν εκτεταμένα εργαστήρια με εξοπλισμό από πάγκο έως κλίμακα πειραματικών εγκαταστάσεων. Είμαστε ένα από τα λίγα τμήματα του Ηνωμένου Βασιλείου με πρόσβαση στη φασματοσκοπία μάζας, ηλεκτρονική μικροσκοπία σάρωσης και μικροσκοπία ατομικής δύναμης και μια σουίτα «εικονικής πραγματικότητας» όπου μπορείτε να κατασκευάσετε και να βελτιστοποιήσετε τη δική σας μονάδα πλήρους επεξεργασίας.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση σε ερευνητικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μια σειρά εξοπλισμού, για παράδειγμα:

  • Ολικός οργανικός άνθρακας
  • Ισχυρή όξινη πέψη πετρωμάτων
  • Δοκιμαστικές εξέδρες δοκιμών - πολυφασική ροή
  • Φούρνος με σωλήνα απόρριψης
  • Ροή στη διάταξη σωλήνων
  • Κέντρο μικροκυμάτων

Ερευνητική υποστήριξη

Η υποστήριξη για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών συντονίζεται μέσω του Γραφείου Ερευνών της Σχολής. Κάθε διδακτορικός φοιτητής θα έχει κύριο ακαδημαϊκό επόπτη και τουλάχιστον έναν επιπρόσθετο επόπτη. Θα πραγματοποιούνται τακτικές επίσημες συνεδριάσεις εποπτείας, συνήθως μια φορά το μήνα, με έναν ή και τους δύο επόπτες. Παρέχουμε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους μεταπτυχιακών σπουδών και φοιτητές PGR που είναι διαθέσιμοι αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με διαδικασίες που σχετίζονται με την έρευνα, ανησυχούν για την πρόοδό σας ή για τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μηχανικών, αυτό είναι ένα διαρθρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης που βασίζεται σε επίσημα εξωτερικά πλαίσια όπως η Κοινή Δήλωση Δεξιοτήτων, το Πλαίσιο Ανάπτυξης της Έρευνας (RDF) και η καθοδήγηση του Συμβουλίου Έρευνας. Το Συμβούλιο Έρευνας Μηχανικών και Επιστημών (EPSRC) έχει αναγνωρίσει το πρόγραμμα των διδακτορικών μας σπουδών ως κορυφαίο πρότυπο ανάπτυξης και κατάρτισης μεταπτυχιακών σπουδών.

Η σχολή έχει άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία και θα σας εξασφαλίσει την ανάπτυξη μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που θα ωφελήσουν σε μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ερευνητών του Graduate School.

Καριέρα

Προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham έχει ονομαστεί ως το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση πτυχίου, από το 2017 The Times και το The Sunday Times Good University Guide.

Το πανεπιστήμιο του Nottingham ονομάζεται σταθερά ως ένα από τα πιο στοχευμένα πανεπιστήμια από τους κορυφαίους μεταπτυχιακούς εργοδότες της Βρετανίας * και μπορεί να σας προσφέρει ένα ξεκίνημα όταν πρόκειται για την καριέρα σας.

Οι σπουδαστές στο σχολείο έχουν διατελέσει διευθυντές παραγωγής, διευθυντές, επαγγελματίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, επαγγελματίες της βιομηχανίας, έρευνας και διοίκησης, επιστήμονες, μηχανικοί και τεχνικοί παραγωγής, επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών, εκπαιδευτικοί και εκπαιδευτικοί επαγγελματίες, καθώς και διάφοροι άλλοι μηχανικοί ρόλοι .

Προϋποθέσεις Εισόδου

  • Απαιτήσεις εισόδου: 2.1 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή / και μεταπτυχιακοί τίτλοι σε επίπεδο ικανοτήτων ή υψηλότερο σε σχετικό θέμα
  • IELTS: 6.0 (όχι λιγότερο από 5.5 σε κάθε στοιχείο)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,350 GBP
Τέλη Βρετανίας / ΕΕ £ 4.300. Διεθνή Τέλη: £ 21,060
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη