Real-World Εφαρμογή

Η ηλικία της Μεγάλα Δεδομένα είναι εδώ. Η τεχνολογική πρόοδος κατά τον τελευταίο αιώνα έχουν δημιουργήσει τρισεκατομμύρια των σημείων δεδομένων. Η πρόκληση για τις οργανώσεις είναι πώς να μετατρέψει όλα τα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες. Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται αναλύσει και να παρέχει γνώσεις λήψης αποφάσεων είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Μας Ph.D. Πρόγραμμα είναι παραδοσιακό και καινοτόμο - που εφαρμόζονται και θεωρητικά, ένα Ph.D. για τον 21ο αιώνα. Εφαρμογή του πραγματικού κόσμου, σε πραγματικό κόσμο δεδομένα, οδηγεί τη διαδικασία της μάθησης των μαθητών μας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα συναρπαστικά ευρήματα μαθητές μας έχουν αποκαλύψει όπως ισχύουν τη μάθησή τους.

Big Data - μεγάλη αλλαγή

Big Data αλλάζει όχι μόνο τον τρόπο που λαμβάνουν τις αποφάσεις, αλλά αυτό αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την υγεία μας, τη μεταφορά μας, τα οικονομικά μας, την επικοινωνία μας ... σχεδόν κάθε διάσταση της ζωής μας. Μεταφράζοντας Big Data σε ουσιαστική πληροφορία είναι η μηχανή που κινεί την ανακάλυψη στη Βιολογία, Οικονομικών, Μηχανική, Μάρκετινγκ, Κοινωνιολογίας, Χημείας και πάντα στο μεταξύ. Η Ph.D. στο Analytics και Επιστημών δεδομένων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Kennesaw είναι ένα αιχμής διεπιστημονικό διδακτορικό πρόγραμμα που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην εφαρμογή και τη θεωρία, μεταξύ πανεπιστημίων και βιομηχανίας. Το πρόγραμμα ενσωματώνει έννοιες από την Επιστήμη Υπολογιστών, Μαθηματικά και Στατιστική με Εφαρμογές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Υγείας, Μεταφορών και Δημόσιας Πολιτικής, την προετοιμασία της επόμενης γενιάς των δεδομένων επιστήμονες.

Βελτίωση της διαδικασίας

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό σχόλια Yelp και τα δεδομένα Twitter, με την παραδοσιακή έξυπνη μεταβλητές, KSU μαθητές βελτίωσαν τις πωλήσεις των διαδικασιών πρόβλεψης για πολλές επιχειρήσεις - μικρές και μεγάλες. Μέσω της εξόρυξης Yelp σχόλια, οι μαθητές ήταν σε θέση να παράσχει αυτές τις επιχειρήσεις με απρόσμενες ιδέες καταναλωτή - βοηθώντας τους να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.

νέα Insights

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που σχετίζονται με την οικογένεια εμπλοκή, σωματική ευεξία, ψυχική προοπτικές και τις ασθένειες, η ανάλυση αυτή οδήγησε στην ανάπτυξη μιας νέας κατάτμησης ταξινόμηση, παρέχει βελτιωμένη γνώσεις σχετικά με τις συγκεκριμένες ανάγκες της συσκευής των ατόμων, καθώς γερνούν.

καλύτερη στρατηγικές

Χρησιμοποιώντας αυτή την ανάλυση, ιδέες αναπτύχθηκαν σχετικές με το πώς η πρόοδος των ασθενειών και να εξαπλωθεί σε όλη έναν ανθρώπινο πληθυσμό μετά από μια φυσική καταστροφή, οδηγώντας σε καλύτερες στρατηγικές για τη διανομή εμβολιασμό και τη βέλτιστη κυκλοφορία των προμηθειών και υλικών.

Ανάλυση μοτίβο

Χρησιμοποιώντας αυτή την ανάλυση, ιδέες αναπτύχθηκαν σχετίζονται με τα πρότυπα της εγκληματικότητας με βάση μετεωρολογικά δεδομένα. Ως αποτέλεσμα, οι προβλέψεις του καιρού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να συμβάλλουν στον προσδιορισμό της βέλτιστης στρατηγικές επιβολής του νόμου.

βρίσκοντας Σχέσεις

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγονται από το Υπουργείο Μεταφορών του Προεδρείου της Στατιστικής Μεταφορών των ΗΠΑ, KSU μαθητές ήταν σε θέση να καθορίσει ποιοι παράγοντες προκάλεσαν τις περισσότερες καθυστερήσεις στην αεροπορικά ταξίδια και να χρησιμοποιηθούν αυτές τις πληροφορίες για την ελαχιστοποίηση του χρόνου ταξιδιού, όταν πετούν μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών. Τα δεδομένα συλλέγονται επίσης από την κυβέρνηση των ΗΠΑ Energy Information να δείξει πιθανές σχέσεις μεταξύ των καυσίμων των αεροπορικών εταιρειών και την κατανάλωση ενέργειας και τις καθυστερήσεις των αεροπορικών εταιρειών και ακυρώσεων. Αυτή η πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις αεροπορικές εταιρείες για να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων, όταν ο καιρός και άλλες ελαφρυντικές περιστάσεις καθιστούν την εκτροπή και την ακύρωση πτήσεων απαραίτητο.

Κάνοντας έναν αντίκτυπο

Η ανάλυση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των βέλτιστων πρακτικών για την προσέλκυση, διατήρηση και παροχή υποστήριξης για τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης STEM μεταξύ των επιμέρους κλάδους της Χημείας, Βιολογίας, Μαθηματικών και Φυσικής στο Κ-12 σχολεία. Οι επιπτώσεις περιλαμβάνουν την αυξανόμενη συμμετοχή των φοιτητών και την πρόθεση των φοιτητών να εγγραφούν σε αυτούς τους κλάδους μετά την αποφοίτηση. Το 2015, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών αναγνώρισε αυτή την έρευνα με χρηματοδοτείται βραβείο να συνεχίσει την ανάπτυξη των ιδεών της εκπαίδευσης STEM και τις βέλτιστες πρακτικές.

Καινοτομία Ανάλυση

Αντί για την ανάλυση των δομημένων δεδομένων από τακτοποιημένη στήλες και τις σειρές των αριθμών τοποθετημένα σε υπολογιστικά φύλλα, αυτό το νέο αλγόριθμο αναζήτησης επιτρέπει στους ερευνητές να χρησιμοποιούν αδόμητα δεδομένα, όπως αυτό που υπάρχει στο email, τα tweet ή κείμενα, για παράδειγμα. Μπορούν επίσης να εκτελέσει την ανάλυση σε αρχεία βίντεο και ήχου.

Διδακτέα ύλη

Η γενική δομή του KSU Ph.D. πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τρία στάδια:

  • Στάδιο 1: Απαιτήσεις Προ-Πρόγραμμα
  • Στάδιο 2: Μαθήματα
  • Στάδιο 3: Πρόγραμμα δέσμευσης και Έρευνας / Διατριβή

Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα Ph.D. στο Analytics και Data Science θα πρέπει να λάβει 48 ώρες πορεία, 6 ώρες μαθήματα κατανέμονται σε τέσσερα χρόνια, διατριβή της έρευνας (12 ώρες ελάχιστο) και οικοτροφείο (12 ελάχιστη ώρα). Συνολικά, αυτός ο βαθμός είναι τουλάχιστον 78 διδακτικές ώρες των μαθημάτων, πρακτικής και διατριβή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποKennesaw State University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
290 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2023
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 31, 2023
Άλλη