Keystone logo
Γαλλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Γαλλία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 244
  • Nancy, Γαλλία

  Το Mines Nancy είναι ένα από τα κορυφαία Graduate Engineering Schools (9η καλύτερη σχολή Μηχανικών στη Γαλλία) και ευρέως γνωστό διεθνώς (κατατάχθηκε 17η, 51η και 76η από την κατάταξη ARWU). Το σχολείο είναι αφιερωμένο στην παροχή εκπαίδευσης κορυφαίας ποιότητας με μεγάλη έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία. Οι μαθητές μας εκπαιδεύονται να είναι καινοτόμοι μηχανικοί και διευθυντές με ισχυρό υπόβαθρο στις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, εξοπλισμένοι με ευρεία εξειδικευμένη γνώση και την ικανότητα να εργάζονται σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και να αντιμετωπίζουν τις πολύπλοκες προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας.

  • Strasbourg, Γαλλία

  Η πολυπλοκότητα έγινε απλή! Το μεταπτυχιακό σχολείο στο Complex Systems Chemistry προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Master και PhD σε ένα διεγερτικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα CSC Master προσφέρει 8 μήνες μαθημάτων - που καλύπτουν αιχμής πτυχές της σύγχρονης χημείας - και 14 μήνες πρακτικής άσκησης με βάση την έρευνα σε τρία εργαστήρια. Εκτός από τα ερευνητικά εργαστήρια στο Στρασβούργο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε εταιρείες ή στο εξωτερικό. Αυτή η δομή σάς επιτρέπει να ενισχύσετε το βασικό σας υπόβαθρο χημείας, να το επεκτείνετε και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα στα ενδιαφέροντά σας. Ο σχηματισμός σας συμπληρώνεται από μαθήματα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, που καλύπτουν θέματα που κυμαίνονται από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας έως την επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια αυτού του 2ετούς μεταπτυχιακού προγράμματος, θα υποστηριχθείτε από υποτροφία. Μετά την ολοκλήρωση του Master, οι επιτυχημένοι φοιτητές έχουν άμεση πρόσβαση σε προγράμματα διδακτορικού στο Στρασβούργο, ένα hot spot χημείας.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • La Rochelle, Γαλλία

  Το EIGSI La Rochelle είναι μια σχολή γενικής μηχανικής μετά το απολυτήριο. Το σχολείο προσφέρει επιστημονική, ανθρωπιστική κατάρτιση, φέροντας τεχνική τεχνογνωσία και καθοδηγείται αποφασιστικά από την ΕΚΕ στις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές της διαστάσεις. Το EIGSI έχει 1.500 μαθητές κατανεμημένους σε δύο πανεπιστημιουπόλεις στη La Rochelle στη Γαλλία και την Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο. Η EIGSI ιδρύθηκε το 1901 στο Παρίσι και είναι μια από τις παλαιότερες σχολές μηχανικών στη Γαλλία.

  • Paris, Γαλλία

  Το American Graduate School στο Παρίσι (AGS) προσφέρει αμερικανικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το AGS είναι ένα μικρό, ελίτ μεταπτυχιακό σχολείο που συνδυάζει όλες τις ιδιότητες ενός πανεπιστημίου κορυφαίας ποιότητας με ένα οικείο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης. Η AGS ειδικεύεται στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Διπλωματία, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η διαχείριση ΜΚΟ, η επίλυση συγκρούσεων, η περιβαλλοντική πολιτική και οι ειδικότητες σε περιοχές (Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Ευρώπη), μεταξύ άλλων. Το σχολείο εκμεταλλεύεται πλήρως τη στρατηγική του θέση σε μια μεγάλη διεθνή πόλη όπως το Παρίσι, φιλοξενώντας ομιλίες, επισκέψεις και εκδηλώσεις δικτύωσης. Η εξαιρετική σχολή του AGS αποτελείται από μελετητές, πρώην πρεσβευτές και άλλους επαγγελματίες που προέρχονται από την ποικιλόμορφη κοινότητα του Παρισιού. Περισσότερες από 60 εθνικότητες έχουν εκπροσωπηθεί στη σχολή και τους μαθητές του AGS τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια, φέρνοντας πολλαπλές προοπτικές στην τάξη και ενθαρρύνοντας έναν διάλογο και την κατανόηση που βρίσκονται στο επίκεντρο της αποστολής του σχολείου: ειρήνη μέσω της εκπαίδευσης.

  • Saint-Martin-d'Hères, Γαλλία

  Το Grenoble INP – Pagora, UGA, είναι μια κρατική μεταπτυχιακή σχολή μηχανικής που ειδικεύεται στους τομείς των ινών, των υλικών με βάση τη βιομάζα, του χαρτιού και των έντυπων μέσων. Προσφέρει εκπαίδευση μηχανικής σε επίπεδο πλοιάρχου και μαθητείας με την υποστήριξη σημαντικών παραγόντων της βιομηχανίας και της έρευνας στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

  • Gif-sur-Yvette, Γαλλία

  Το CentraleSupélec είναι ένα δημόσιο ίδρυμα υπό υπουργικό καταστατικό, αφιερωμένο στις επιστήμες και τη μηχανική. Αυτός ο χάρτης μοιράζεται μεταξύ του Υπουργείου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας και του Υπουργείου Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Τεχνολογιών.

  • Angers, Γαλλία

  Το IAE Angers , το οποίο δημιουργήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2020, είναι η σχολή διαχείρισης πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου του Angers. Είναι επίσης μέρος του εθνικού δικτύου IAE France.

  • Paris, Γαλλία
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 1 περισσότερο

  Ιδρύθηκε το 1970, το Université Paris Pantheon-Assas είναι ο κληρονόμος του «La Sorbonne», του πρώην Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris από τον 13ο αιώνα. Το Πανεπιστήμιο είναι εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένο ως το κορυφαίο γαλλικό πανεπιστήμιο νομικής για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου αριστείας, με σεβασμό σε όλους τους τομείς των Νόμων.

  • Paris, Γαλλία

  Ο Όμιλος ESPI, που δημιουργήθηκε το 1972 από σημαντικούς παράγοντες του real estate, – που ιδρύθηκε υπό καθεστώς συνεταιρισμού (Νόμος του 1901) – είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του οποίου τα προσόντα αναγνωρίζονται από το κρατικό επίπεδο 6 (Bac + 3) και το επίπεδο 7 (Bac+5). ), ή σχολικά διπλώματα, και εγγεγραμμένα στον Εθνικό Κατάλογο Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων (RNCP), με κύκλο Bachelor και κύκλο Professional Master (6 ειδικότητες). 50 χρόνια ύπαρξης επέτρεψαν στον Όμιλο να εδραιωθεί σε όλες τις κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις. Σήμερα, οι μαθητές μας είναι απλωμένοι στις πανεπιστημιουπόλεις του Παρισιού, της Νάντης, της Μασσαλίας, του Μπορντό, της Λυών και του Μονπελιέ.

  • Canterbury, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Etterbeek, Βέλγιο
  • + 2 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο του Κεντ είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Εμπνέουμε τους αποφοίτους μας να κάνουν εξαιρετικά πράγματα στον κόσμο.

  • Paris, Γαλλία

  Ιδρύθηκε στη Βιέννη το 2003, από τον Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter και Elisabeth Vykoukal, το Πανεπιστήμιο Sigmund Freud (SFU) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο επίσημα διαπιστευμένο από το αυστριακό κράτος από το 2005.

  • Montpellier, Γαλλία

  Ιδρύθηκε το 1897, η MBS προσφέρει γαλλικά και διεθνή ταλέντα, μοναδικά στην ποικιλομορφία και το υπόβαθρό του, την άριστη εκπαίδευση μιας διεθνώς αναγνωρισμένης γαλλικής σχολής διαχείρισης. Μια αφοσιωμένη και χωρίς αποκλεισμούς σχολή διαχείρισης, το MBS εκπαιδεύει τους προδρόμους της υπεύθυνης οικονομικής μετάβασης.

  • Santander, Ισπανία
  • Paris, Γαλλία

  Λένε ότι η πρακτική κάνει τέλεια. Στο cesine σας προσφέρουμε μια ποιοτική εκπαιδευτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από επαγγελματική εργασία και τη συνοδεία ενεργού δασκάλου. Η πραγματιστική παιδαγωγική μας εξασφαλίζει μια ομαλή και επιτυχημένη μετάβαση στον κόσμο της εργασίας. Γι' αυτό η μέθοδος καισινίου διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά της στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών. Αυτό είναι και θα είναι πάντα μέρος της φιλοσοφίας μας.

  • Toulouse, Γαλλία

  Το TBI - TOULOUSE BIOTECHNOLOGY INSTITUTE Bio & Chemical Engineering (π.χ. LISBP) είναι ένα εργαστήριο για θεμελιώδη και εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα των βιοτεχνολογιών, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του "Institut National des Sciences Appliquées" (INSA) της Τουλούζης. Υπό την κοινή επίβλεψη του INSA, του CNRS και του INRAE, συνδυάζοντας την επιστημονική αριστεία με την οικονομική και κοινωνική συνάφεια, το εργαστήριο οργανώνεται σε 4 επιστημονικά τμήματα (12 ομάδες) και 1 τεχνολογική πλατφόρμα συμπεριλαμβανομένων 3 πλατφορμών IBiSA (Υποδομές Βιολογίας, Υγείας και Αγρονόμου). .