Keystone logo
Γερμανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Γερμανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 246
  • Oldenburg, Γερμανία

  Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Όλντενμπουργκ, εν τω μεταξύ, ανατρέχει σε περισσότερα από 35 χρόνια εκπαίδευσης σε όλους τους τομείς της επιστήμης των υπολογιστών και της πληροφορικής. Η διεθνούς φήμης ενεργειακή έρευνα του Oldenburg - όχι μόνο στον τομέα της ενεργειακής πληροφορικής - έχει ιστορία άνω των 30 ετών, η οποία χαρακτηρίζεται από μια διεπιστημονική ανταλλαγή με άλλες πανεπιστημιακές τοποθεσίες στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας και στο εξωτερικό και με διάφορα επιστημονικά κέντρα. Η εργασία στον θεματικό τομέα «Ευφυή Ενεργειακά Συστήματα» στο Πανεπιστήμιο του Όλντενμπουργκ είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων.

  • Oldenburg, Γερμανία
  • Stavanger, Νορβηγία

  Το Ευρωπαϊκό Μάστερ στη Μετανάστευση και τις Διαπολιτισμικές Σχέσεις (EMMIR) είναι το πρώτο αφρικανικό-ευρωπαϊκό-ασιατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Erasmus Mundus στις σπουδές μετανάστευσης και διευθύνεται από κοινού από τρεις Αφρικανούς, τέσσερις Ευρωπαίους και δύο Ασιάτες εταίρους, με τη διευκόλυνση ενός ευρύτερου δικτύου συνεργατών . Το EMMIR είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στη μετανάστευση μέσω μιας διαπολιτισμικής προσέγγισης, εξοπλίζοντας τους φοιτητές με βαθιές θεωρητικές και μεθοδολογικές δεξιότητες στις σπουδές μετανάστευσης και ενθαρρύνοντάς τους να διεξάγουν επιτόπια έρευνα κυρίως σε αφρικανικά, ασιατικά και ευρωπαϊκά πλαίσια. Έχει σχεδιαστεί ως ένα διεπιστημονικό διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα (120 ECTS) που αντιμετωπίζει σημαντικά σύγχρονα ζητήματα σε ένα ακόμα αναδυόμενο πεδίο σπουδών.

  • Reutlingen, Γερμανία

  Σε ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης, εκπαιδεύουμε μελλοντικούς ηγέτες που θα διαμορφώσουν υπεύθυνα την παγκόσμια οικονομία και κοινωνία μας. Το ESB Business School είναι μέρος του δημόσιου, κρατικά χρηματοδοτούμενου Πανεπιστημίου Reutlingen και θέτει πρότυπα στην εκπαίδευση και την κατάρτιση νέων ηγετών στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων και τη μηχανική επιχειρήσεων για σαράντα χρόνια. Κοντά στη Στουτγάρδη, το ESB Business School βρίσκεται σε μια ευημερούσα περιοχή που φιλοξενεί πολλούς παγκόσμιους παίκτες, π.χ. στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ή της μηχανολογίας.

  • Rotterdam, Κάτω Χώρες
  • Bilbao, Ισπανία
  • + 5 περισσότερο

  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μεταβιομηχανικών Πόλεων (UNIC) ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να προσφέρει εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς για μια νέα γενιά φοιτητών. Μια συμμαχία 10 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που εδρεύουν σε μεταβιομηχανικές πόλεις και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εργάζονται χέρι-χέρι με ιδρύματα των πόλεων για να διασφαλίσουν ότι τα αστικά ζητήματα τροφοδοτούν τη διδασκαλία και την έρευνα με τρόπο προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους μαθητές. Η συμμαχία ξεκινά το πρώτο της κοινό μεταπτυχιακό δίπλωμα το 2023 και αναζητά φοιτητές που θα προωθήσουν τους μεταβιομηχανικούς μετασχηματισμούς των πόλεων τους και θα γίνουν πτυχιούχοι υψηλής ειδίκευσης σε νέους επιστημονικούς κλάδους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της μεταβαλλόμενης οικονομίας στην Ευρώπη και γύρω ο κόσμος.

  • Fürth, Γερμανία

  Είμαστε μέρος της SRH, μιας εταιρείας εκπαίδευσης και υγείας που καθοδηγεί τους ανθρώπους στην εκπαιδευτική τους πορεία για περισσότερα από 50 χρόνια. Ο καθένας μαθαίνει διαφορετικά. Ως εκ τούτου, καθήκον μας είναι να παρέχουμε προσωπική υποστήριξη σε κάθε άτομο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη ζωή.

  • Poitiers, Γαλλία
  • Iași, Ρουμανία
  • + 5 περισσότερο

  Η Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιούπολη των Πόλεων-Πανεπιστημίων (EC2U) είναι μια πολυπολιτισμική και πολύγλωσση Συμμαχία που αποτελείται από επτά μακροχρόνια πανεπιστήμια που ηγούνται από την εκπαίδευση και την έρευνα, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, από τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης: το Πανεπιστήμιο της Κοΐμπρα, το Πανεπιστήμιο του Ιασίου, το Πανεπιστήμιο της Ιένας, το Πανεπιστήμιο της Παβίας, το Πανεπιστήμιο του Πουατιέ (Συντονιστής), το Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και το Πανεπιστήμιο του Τούρκου. Η φιλοδοξία της Συμμαχίας είναι να αναπτύξει έναν καινοτόμο χώρο που θα επιτρέπει στην κινητικότητα να ρέει ελεύθερα μεταξύ των επτά πανεπιστημίων και των συνδεδεμένων πόλεων.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  Μια κοινοπραξία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων ανέπτυξε ένα νέο και καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EUMaster4HPC που εστιάζει σε λύσεις υψηλής απόδοσης. Το EUMaster4HPC συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παράγοντες της εκπαίδευσης HPC στην Ευρώπη για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά εξειδικευμένων και ταλαντούχων ειδικών HPC για να οδηγήσουν τον ευρωπαϊκό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το EUMaster4HPC βασίζεται σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και πρότυπα διδασκαλίας, ακαδημαϊκή αριστεία, παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς HPC, πρόσβαση σε κέντρα υπερυπολογιστών και ισχυρή υποστήριξη του κλάδου.

  • Ulm, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Ulm είναι ένα κορυφαίο κέντρο μάθησης, διδασκαλίας, έρευνας και μεταφοράς. Από την ίδρυσή του το 1967 ως πανεπιστήμιο «κάτω από μια στέγη», έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά σε έναν ζωντανό διεθνή κόμβο καινοτομίας και γνώσης.

  • Berlin, Γερμανία

  Το FUBiS είναι ένα εντατικό, ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Freie Universität Berlin μέσω του οποίου οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν πιστωτικές μονάδες που μπορούν να συνυπολογιστούν στα πτυχία τους στα ιδρύματά τους. Οι συνεδρίες FUBiS διαρκούν 3 έως 6 εβδομάδες και πραγματοποιούνται τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

  • Heide, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Δυτικής Ακτής είναι ένα από τα νεότερα δημόσια πανεπιστήμια στο Schleswig-Holstein και, εκτός από τον σύγχρονο εξοπλισμό, εστιάζει κυρίως στη διδασκαλία προσανατολισμένη στην πράξη και στην καλή εποπτεία. Συνολικά εγγράφονται περίπου 1.900 φοιτητές και δίνεται αξία σε ένα ατομικό περιβάλλον μάθησης και στην εργασία σε μικρές ομάδες στα μεμονωμένα μαθήματα. Η τοποθεσία στο Heide/Holstein είναι ιδανική για τις τουριστικές σας σπουδές, επειδή η πόλη βρίσκεται κοντά σε τουριστικά σημεία όπως το Büsum, το St. Peter-Ording, το Sylt και το Αμβούργο. Με λίγα λόγια: Μελετάτε πού λαμβάνει χώρα ο τουρισμός και επωφεληθείτε από την ισχυρή δικτύωση με τους πολυάριθμους (περιφερειακούς) πρακτικούς εταίρους από την τουριστική βιομηχανία. Επιπλέον, στο πανεπιστήμιό μας εδρεύει το Γερμανικό Ινστιτούτο Τουριστικής Έρευνας. Δεδομένου ότι το ινστιτούτο διεξάγει έρευνα προσανατολισμένη στις εφαρμογές, είναι δικτυωμένο σε εθνικό επίπεδο και απολαμβάνει εξαιρετική φήμη στην πράξη, μπορεί να είναι ευκολότερο για εσάς να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Μέσω μιας συνεχούς μεταφοράς γνώσεων από τα τρέχοντα ερευνητικά αποτελέσματα στη διδασκαλία, σας προσφέρουμε ένα πτυχίο προσανατολισμένο στο μέλλον.

  • Hamburg, Γερμανία

  Το Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο HafenCity του Αμβούργου. Το KLU είναι ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Γερμανία που δικαιούνται να χορηγήσουν τα δικά τους διδακτορικά. Οι κύριοι ερευνητικοί τομείς του ανεξάρτητου, πιστοποιημένου από το κράτος πανεπιστημίου είναι η Αειφορία, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός και η Δημιουργία Αξίας στους τομείς των Μεταφορών, της Παγκόσμιας Επιμελητείας και της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το 2020 KLU γιορτάζει τη 10η επέτειό του με το σύνθημα «10 χρόνια βραβευμένης διδασκαλίας και έρευνας».

  • Eltville, Γερμανία

  Ως συνδεδεμένο ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ, το IRE|BS Real Estate Academy είναι αφοσιωμένο στην υψηλότερη ποιότητα και είναι διεθνής ηγέτης στην πανεπιστημιακή και μερική εκπαίδευση για επαγγελματίες ακινήτων. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, παραμένουμε συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τις απαιτήσεις για προσόντα ακίνητης περιουσίας.

  • Fulda, Γερμανία

  Το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εκπαίδευσης με ιδιαίτερη έμφαση στην «υγεία, τη διατροφή και τα τρόφιμα». Αναλαμβάνονται πολυάριθμα έργα έρευνας και ανάπτυξης με ιδιωτικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Το Πανεπιστήμιο Fulda συνεργάζεται με περίπου. 100 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των διεθνών προγραμμάτων αυξάνεται συνεχώς: Πτυχίο όπως "Διεθνείς Επιχειρήσεις και Διοίκηση", "Επιστήμη και Μηχανική" ή "Διεθνείς Επιστήμες Υγείας" καθώς και προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών όπως "Διεθνής Διοίκηση", "Διαπολιτισμική Επικοινωνία και Ευρωπαϊκές Σπουδές" , "Διεθνείς Σπουδές Επιχειρήσεων Τροφίμων και Καταναλωτών" ή "Παγκόσμια Ανάπτυξη Λογισμικού" διδάσκονται εν μέρει ή εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά.

  • Potsdam, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για τον Αθλητισμό και τη Διοίκηση του Πότσνταμ - ως μη κερδοσκοπικό ίδρυμα της Κρατικής Αθλητικής Ένωσης του Βραδεμβούργου (LSB) - έχει αναπτύξει την εστίαση στον αθλητισμό και την υγεία ως ανεξάρτητο ειδικό προφίλ. Κατά την υλοποίηση, τα όρια στη διδασκαλία και την έρευνα, καλλιεργούνται σχέσεις με άλλα αντικείμενα και δημιουργούνται δίκτυα με την πρακτική. Στην πορεία της αυξημένης σημασίας του αθλητισμού για το κοινωνικό σύνολο, προέκυψε μια διευρυμένη κατανόηση του αθλητισμού, η οποία π.χ. Β. περιλαμβάνει την αθλητική κίνηση σε προληπτικά και θεραπευτικά πλαίσια καθώς και τη διαχείριση για την οργάνωση εταιρειών από τον κλάδο του αθλητισμού και της άσκησης. Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, η αθλητική επιστήμη βρίσκεται επίσης σε φάση ανατροπής.

  • Munich, Γερμανία

  Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών HM Hochschule München! Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 2.500 διεθνείς φοιτητές και ερευνητές εντάσσονται στην ταλαντούχα ακαδημαϊκή κοινότητα μας σε μια από τις πιο όμορφες, ιστορικές και υψηλής τεχνολογίας πόλεις της Γερμανίας. Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Γερμανία, στο Μόναχο και στο πανεπιστήμιό μας.