Keystone logo
Γεωργία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Γεωργία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 25
  • Kutaisi, Γεωργία

  Kutaisi International University (KIU) είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με κορυφαία βαθμολογία στη Γεωργία και το πρώτο υπερσύγχρονο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βασίζεται στην πανεπιστημιούπολη στην περιοχή του Καυκάσου. Το πανεπιστήμιο παρέχει μια σύγχρονη, ευρείας βάσης, εκπαίδευση κατ' οίκον ισάξια με κορυφαία ιδρύματα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Οι καθηγητές KIU περιλαμβάνουν εθνικούς και διεθνείς καθηγητές, κορυφαίους ειδικούς στους τομείς τους. Οι διεθνείς καθηγητές που απασχολούνται είναι κυρίως από τη Γερμανία, λόγω της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της KIU και της TUM International (θυγατρική του Τεχνικού Πανεπιστημίου του Μονάχου (TUM)). Επίτιμος πρόεδρός μας είναι ο πρώην πρόεδρος του TUM Prof. Wolfgang Herrmann. Το KIU υποστηρίζεται από το International Charity Foundation - CARTU με δωρεά 1 δισ. ευρώ. Στόχος του πανεπιστημίου είναι να αποτελέσει διεθνή κόμβο εκπαίδευσης, επιστήμης και τεχνολογίας στην περιοχή.

  • Tbilisi, Γεωργία

  European University είναι εξουσιοδοτημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ιδιότητα εκπαιδευτικού πανεπιστημίου, το οποίο υλοποιεί προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίζονται από το νόμο και εκδίδει πιστοποιητικό πιστοποίησης αναγνωρισμένο από το κράτος.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Η NVU φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ανοιχτό, καινοτόμο και συνεργατικό περιβάλλον, να διασφαλίσει τη συμμετοχή των μαθητών και να εξυπηρετήσει την κοινωνία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η υποστήριξη της ίσης πρόσβασης και της ισότητας ακολουθεί τις διαφορετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης με επίκεντρο τους μαθητές. Συνεργαζόμενη με τους ενδιαφερόμενους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, του κράτους και της βιομηχανίας, η NVU προσπαθεί να διαδώσει τη γνώση και την καινοτομία σε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες. Δεσμευμένη για τη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον περιβάλλοντος, η NVU υποστηρίζει την περιβαλλοντική εκπαίδευση για να επιτρέπει στους ανθρώπους να κατανοούν καλύτερα και να ενεργούν συνεργατικά για την προστασία του. Η NVU έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία και τη διάδοση των γνώσεων και την προετοιμασία των επαγγελματιών για την υποστήριξη της οικονομικής ανάπτυξης και της βιωσιμότητας.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Ilia State University ιδρύθηκε το 2006, ως αποτέλεσμα της ενοποίησης 6 διαφορετικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με μακρές και ποικίλες ιστορίες. Επί του παρόντος, το Ilia State University είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Γεωργία, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία, μεταφορά και εφαρμογή γνώσεων για τους σκοπούς της επιστημονικής προόδου και της κοινωνικής ανάπτυξης τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Το ISU παρέχει εξαιρετικά προηγμένη ακαδημαϊκή κοινότητα όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν από ειδικούς και να αποκτήσουν τα προσόντα που αναζητούν. Ilia State University αντιπροσωπεύει μια ειδική σύνδεση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών - ένα πολυλειτουργικό εκπαιδευτικό και επιστημονικό ίδρυμα όπου η κοινή εργασία καθηγητών, φοιτητών, ερευνητών και εκπαιδευτών δημιουργεί έναν ενιαίο χώρο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Το Tbilisi State Medical University ( TSMU ) είναι το κύριο κέντρο της τριτοβάθμιας ιατρικής εκπαίδευσης στη Γεωργία, με ιστορία σχεδόν εκατό ετών Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες απόφοιτοι πανεπιστημίων συνεχίζουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε πολλές κορυφαίες κλινικές και ιδρύματα της Γεωργίας, της Ευρώπης και του κόσμου.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Sokhumi State University είναι το πρώτο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της αυτόνομης δημοκρατίας της Αμπχαζίας - ο άμεσος νόμιμος διάδοχος του Κρατικού Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Sokhumi. Είναι ένα αιώνων σχολείο που φέρνει τις γεωργιανές εκπαιδευτικές παραδόσεις, εθνικές και παγκοσμίως αναγνωρισμένες αξίες που καθορίζουν τη σταθερότητα των πολυπολιτισμικών συστημάτων.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Το Tbilisi Open University ( TOU ) είναι ένα υψηλόβαθμο ίδρυμα που προσφέρει πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και μονόδρομα ιατρικά προγράμματα μέσω των 4 σχολείων και των μαθημάτων πολλαπλών πτυχίων.

  • Batumi, Γεωργία

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) είναι ένα ανοιχτό σύστημα κοινωνίας και εκπαίδευσης, το οποίο βασίζεται στις αρχές της θεσμικής ελευθερίας.

  • Batumi, Γεωργία

  Το Batumi Art Teaching University είναι το κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο στον καλλιτεχνικό τομέα. Το Batumi Art University είναι το μοναδικό ίδρυμα τέχνης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πραγματοποιεί ταυτόχρονα διδασκαλία και στις τέσσερις κατευθύνσεις: θέατρο, κινηματογράφος, μουσική και εικαστική τέχνη.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικής Διδασκαλίας της Τιφλίδας είναι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα - πανεπιστήμιο διδασκαλίας, το οποίο εφαρμόζει προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην ανθρωπιστική εκπαίδευση, τις κοινωνικές επιστήμες, τη νομοθεσία, τη διοίκηση επιχειρήσεων και την ιατρική.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Η προτεραιότητα του Πανεπιστημίου Sulkhan-Saba sabauni ( sabauni ) είναι να δημιουργήσει ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον κατάλληλο για τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις ικανότητες των φοιτητών και αρμονικό για την πνευματική και προσωπική τους ανάπτυξη.

  • Gori, Γεωργία

  Gori State Teaching University προετοιμάζει ανταγωνιστικούς ειδικούς εξοπλισμένους με θεωρητικές, μεθοδολογικές και πρακτικές γνώσεις, προσανατολισμένες στην τοπική και διεθνή αγορά εργασίας, οι οποίοι, με τον τρόπο ζωής τους και τις επιτυχημένες δραστηριότητές τους, θα προωθήσουν τη μετάβαση της σύγχρονης κοινωνίας σε μια πολύ ανεπτυγμένη, δίκαιη δημοκρατική, ηθική και συνειδητή κοινωνία.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Το Γεωργικό Πανεπιστήμιο της Γεωργίας ( AUG ) είναι ένα πολυ-προφίλ μη κρατικό τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στις γεωργικές και φυσικές επιστήμες, που ιδρύθηκε από τον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό - το Ταμείο Γνώσης.

  • Kutaisi, Γεωργία

  Akaki Tsereteli State University είναι ένα πολυεπίπεδο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εκτελεί ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα και συμμετέχει σε ενεργές ερευνητικές δραστηριότητες.

  • Tbilisi, Γεωργία

  Το Free University είναι ένας από τους ηγέτες στον εκπαιδευτικό τομέα στη Γεωργία. Το πανεπιστήμιο ξεχωρίζει με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, το σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον και το υψηλό επίπεδο απασχόλησης των αποφοίτων.