Keystone logo
Γκάνα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Γκάνα 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 7
  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 11 περισσότερο

  Η Unicaf είναι ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός που εδρεύει στην Ευρώπη, προσφέροντας υποτροφίες σε επιλέξιμους υποψήφιους για την πραγματοποίηση ακαδημαϊκών σπουδών με τα πανεπιστήμια-εταίρους της, επί του παρόντος το Πανεπιστήμιο του Suffolk (UK), το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο), το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας , το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, η επέκταση του Riverside (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο Unicaf (Αφρική) πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων.

  • Accra, Γκάνα

  Το MEST είναι ένα πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματιών σε ολόκληρη την Αφρική, ένα εσωτερικό ταμείο και δίκτυο κόμβων που προσφέρουν επώαση για νεοσύστατες τεχνολογίες στην Αφρική. Ιδρύθηκε στη Γκάνα το 2008, το MEST παρέχει εκπαιδευτικές δεξιότητες, χρηματοδότηση και υποστήριξη στην ανάπτυξη λογισμικού, επιχειρήσεων και επικοινωνιών στους επιχειρηματίες τεχνολογίας της Αφρικής. Οι κόμβοι βρίσκονται στην Άκρα της Γκάνας. Λάγος, Νιγηρία. Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική. και Ναϊρόμπι, Κένυα. Το MEST χρηματοδοτείται από το eltδρυμα Meltwater, το μη κερδοσκοπικό σκέλος της Meltwater, παγκόσμιου ηγέτη στην ευφυΐα των μέσων ενημέρωσης και στο Outside Insight.

  • Accra, Γκάνα

  Το NiBS είναι μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων μπουτίκ στη Γκάνα. Ιδρύθηκε για να κάνει τη διαφορά με ένα νέο είδος εκπαιδευτικού μοντέλου που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών. Το μοντέλο παράδοσης του προγράμματος NiBS έχει σχεδιαστεί γύρω από πολυάσχολα στελέχη, εύκολο στην εμπειρία, καινοτόμο και μελλοντοστραφή. Η θεμελιώδης προϋπόθεση μας είναι ότι υπάρχει μια νέα αυγή για την Αφρική που απαιτεί ηγεσία δημιουργικότητα να αναδυθεί και να λάμψει. Η Αφρική χρειάζεται στελέχη με προηγμένες γνωστικές δεξιότητες ηγεσίας για να ανακαλύψει τους περιορισμούς των τρεχουσών ηγετικών πρακτικών, να αναπτύξει βαθιές γνώσεις για το τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Mexico City, Μεξικό
  • + 32 περισσότερο

  Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου τα σχολεία συνεργάτες μας έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με ταλέντο σε ένα ισχυρό, προσωπικό επίπεδο και να αναπτύξουν δεσμούς με υποψηφίους υψηλής ειδίκευσης.

  • Accra, Γκάνα

  Το Πανεπιστήμιο Crown είναι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα με μια αποδεδειγμένη εκπαιδευτική πολιτική που προσφέρει ένα νόμισμα εύρους εμπειρογνωμοσύνης που δημιουργεί ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή για πραγματικά αυθεντική και καινοτόμο έρευνα με προοπτικές του 21ου αιώνα. Τα προγράμματά μας αναπτύσσονται με βάση ψυχοκινητοποιημένο, αρθρωτό και ανεξάρτητο από το χρόνο και διαδραστικό εκπαιδευτικό σύστημα με πρότυπα εκπαίδευσης με πιστοποίηση βιομηχανίας και επικύρωσης επαγγελματιών (ICVP) που είναι ελαφριά θεωρητικά αλλά βαριά στα αποτελέσματα αλλά οδηγούνται από προσέγγιση βασισμένη σε προβλήματα που έχουν σχεδιαστεί για την εξαγωγή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπερπόντιος.

  • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Cape Town, Νότια Αφρική
  • + 14 περισσότερο

  Το Westford University College είναι μια από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στα ΗΑΕ, παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση από το 2008. Με δύο παραρτήματα στη Sharjah, το διάσημο ίδρυμα προσφέρει μεταπτυχιακά, προπτυχιακά, διδακτορικά και επαγγελματικά προγράμματα που έχουν σημαντική αξία και αξιοπιστία, σε όλο τον κόσμο.

  • Pudong, Κίνα
  • Beijing, Κίνα
  • + 3 περισσότερο

  Ως η μόνη σχολή επιχειρήσεων της Κίνας που προέρχεται από συνεργασία σε επίπεδο κυβέρνησης, το CEIBS δεσμεύεται να εκπαιδεύσει υπεύθυνους ηγέτες με γνώση του "China Depth, Global Breadth" σύμφωνα με το σύνθημά του "Συνειδητότητα, Καινοτομία και Αριστεία". Ηγέτες της κινεζικής κεντρικής κυβέρνησης και της ΕΕ έχουν επαινέσει αντίστοιχα το CEIBS ως «κοιτίδα εξαιρετικών στελεχών» και «πρότυπο συνεργασίας ΕΕ-Κίνας».