Keystone logo
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 107
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Κερδίστε το μεταπτυχιακό σας από το Πανεπιστήμιο Harrisburg στην όμορφη τοποθεσία μας στο Ντουμπάι, που παραδίδεται σε μια βολική συνδυασμένη μορφή με ενσωματωμένη πρακτική άσκηση που περιλαμβάνει υποχρεωτική συνεδρία στην τοποθεσία 3 Σάββατα ανά εξάμηνο. Τον υπόλοιπο χρόνο, θα αλληλεπιδράτε με καθηγητές και συμμαθητές στο διαδίκτυο. Θα συμμετάσχετε επίσης σε μια εμπειρία πρακτικής άσκησης που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε στην τάξη στην πραγματική επαγγελματική εκπαίδευση.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) στο Ντουμπάι είναι μια από τις κορυφαίες σχολές διαχείρισης επιχειρήσεων φιλοξενίας στον κόσμο και αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας εταιρείας πολυτελών ξενοδοχείων, Jumeirah Group. Είναι κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικής εκπαίδευσης στον τομέα της φιλοξενίας σε πανεπιστημιακό επίπεδο και προσφέρει προπτυχιακό πτυχίο σχεδιασμένο για την ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών στον τομέα της φιλοξενίας. Το πτυχίο είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Institute of Hospitality στο Ηνωμένο Βασίλειο και το THE-ICE (Διεθνές Κέντρο Αριστείας στον Τουρισμό και την Εκπαίδευση Φιλοξενίας) στην Αυστραλία. Το EAHM έχει καταταχθεί #1 στην κατάταξη υποκειμένων QS Hospitality and Leisure στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Αφρικής και #13 παγκοσμίως για το έτος 2023, ένα από τα 10 κορυφαία πανεπιστήμια που σπουδάζουν διοίκηση ξενοδοχείων το 2023 από την Educations.com και την #1 κατάταξη σχετικά με το i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022 από το THE-ICE.

  • Paris, Γαλλία
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 1 περισσότερο

  Το Université Paris Pantheon-Assas, που ιδρύθηκε το 1970, είναι ο κληρονόμος της «La Sorbonne», πρώην Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris από τον 13ο αιώνα. Το Πανεπιστήμιο αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως το κορυφαίο γαλλικό πανεπιστήμιο στη Νομική, δεσμευμένο να διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο αριστείας, με σεβασμό σε όλους τους τομείς της Νομικής.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 4 περισσότερο

  Περισσότερο από μια μη κερδοσκοπική σχολή επιχειρήσεων, η Hult είναι μια δυναμική πολυπολιτισμική κοινότητα που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο προνοητικά επιχειρηματικά ταλέντα στον κόσμο. Αντιστρέφουμε την παραδοσιακή προσέγγιση της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας εμπειρίες μάθησης με πράξη για να μετατρέψουμε τις δεξιότητες των μαθητών από τη στιγμή που θα έρθουν μαζί μας, σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, από τη στιγμή που αποφοιτούν.

  • North Ras Al Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, ΗΑΕ είναι μέρος του πολυεθνικού Ομίλου Ιδρυμάτων Knowledgucate, με έδρα τα ΗΑΕ. Η Knowledgucate κατέχει και διαχειρίζεται μια αλυσίδα παιδαγωγικών σχολείων, σχολείων K-12, Προπανεπιστημιακά κολέγια, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά κολέγια καθώς και ένα Πανεπιστήμιο στην Ινδία. Επίσης, διαθέτει και λειτουργεί εκπαιδευτικά ιδρύματα στα ΗΑΕ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από την προσφορά προγραμμάτων στον διαδικτυακό χώρο.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Canadian University Dubai (CUD) προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που βασίζονται σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο διεθνές πρόγραμμα σπουδών. Βρίσκεται στη ζωντανή επιχειρηματική περιοχή της πόλης, το CUD δίνει στους μαθητές τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτης τάξεως καναδική εκπαίδευση ενώ βιώνουν τον δυναμικό τρόπο ζωής του Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  • Jumeirah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Guadalajara, Μεξικό
  • + 1 περισσότερο

  Μια επαγγελματική, διαπιστευμένη σχολή κινηματογράφου με ανεξάρτητο πνεύμα, η Raindance διδάσκει αρχάριους και έμπειρους κινηματογραφιστές από το 1992. Το ήθος μας επικεντρώνεται στην ανεξαρτησία και τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με το δικό σας στυλ.

  • Al Jazirah Al Hamra, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 8 περισσότερο

  Ascencia Business School παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν Διεθνή Πανεπιστημιακά Προγράμματα ενώ ζουν στα ΗΑΕ. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας μια ποιοτική, οικονομικά αποδοτική εκπαίδευση και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Ascencia Business School έχει καλή κατανόηση της τοπικής αγοράς και τεράστια εμπειρία στη διαχείριση της εκπαίδευσης από το 2006. Εξερευνήσαμε την αγορά της Μέσης Ανατολής και βρήκαμε τρόπους για την επιτυχημένη εμπορία του πλήρως διαπιστευμένου, εγκεκριμένου και αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών. Τα μαθήματά μας παραδίδονται από διδάσκοντες από τη Δύση που κατέχουν διδακτορικά και προέρχονται από ακαδημαϊκούς και έχουν σχετική βιομηχανική εμπειρία.

  • Lusaka, Ζάμπια
  • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 3 περισσότερο

  Texila American University αναπτύσσει μεγάλα μυαλά στον τομέα της ιατρικής για περισσότερο από μια δεκαετία. Εκπροσωπούμενη από μια παράδοση καινοτομίας και έρευνας, σπάζουμε νέους λόγους, προωθούμε τα όρια της γνώσης και επηρεάζουμε τη ζωή των μαθητών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση για ένα μέλλον που θα καθορίσει το έργο και την αναγνώρισή μας στη διεθνή σκηνή.

  • Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το διεθνώς κορυφαίο Khalifa University είναι το ένα πανεπιστήμιο στα ΗΑΕ με τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά προγράμματα που αντιμετωπίζουν όλο το φάσμα των στρατηγικών, επιστημονικών και βιομηχανικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο μετασχηματισμός της γνώσης των ΗΑΕ και ο ταχύτατα εξελισσόμενος κόσμος μας. Η παγκόσμιας κλάσης σχολή και οι υπερσύγχρονες ερευνητικές εγκαταστάσεις της παρέχουν μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία σε φοιτητές από τα ΗΑΕ και το εξωτερικό. Το πανεπιστήμιο συγκεντρώνει τα καλύτερα στην επιστήμη, τη μηχανική και την ιατρική στα ΗΑΕ, για να προσφέρει εξειδικευμένα πτυχία που μπορούν να πάρουν πολλά υποσχόμενους απόφοιτους λυκείου μέχρι τους κορυφαίους κατόχους διδακτορικών τίτλων.

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το MDX Dubai είναι η πρώτη στο εξωτερικό πανεπιστημιούπολη του φημισμένου Πανεπιστημίου Middlesex που εδρεύει στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο). Η πανεπιστημιούπολη άνοιξε το 2005 και έχει πάνω από 3.800 φοιτητές που σπουδάζουν από περισσότερες από 118 εθνικότητες. Ένα παγκοσμίου επιπέδου βρετανικό πανεπιστήμιο με βαθμολογία 5 αστέρων από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Ντουμπάι, το MDX Dubai είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα που προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο στα ΗΑΕ.

  • Ras Al-Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2008 και έχει άδεια από την κυβέρνηση του Ras Al Khaimah. Προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε διάφορους κλάδους.

  • Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Το Ινστιτούτο Τεχνητής Νοημοσύνης (MBZUAI) του Mohamed bin Zayed στο Αμπού Ντάμπι, είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα μεταπτυχιακού επιπέδου, που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για τοπικούς και ξένους φοιτητές στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Το MBZUAI στοχεύει να υποστηρίξει την πρόοδο της επιστημονικής έρευνας, ανάπτυξης, μεταφοράς και χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω της εισαγωγής MSc και Ph.D. προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να εκπληρώσουν το πνευματικό τους δυναμικό σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον. Ο στόχος του MBZUAI είναι να επιτύχει ακαδημαϊκή και ερευνητική αριστεία σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, βοηθώντας τους σπουδαστές του να πετύχουν την καριέρα τους και να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους για να αντιμετωπίσουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

  • Academic City, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...