Keystone logo
Ιρλανδία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Ιρλανδία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 80
  • Cork, Ιρλανδία

  Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο για τη διδασκαλία της αριστείας και την έρευνα. Κατατάχθηκε στο κορυφαίο 1,1% των Πανεπιστημίων παγκοσμίως* και #1 στην Ευρώπη για το IMPACT*. Ασφαλής, φιλική και η μόνη μητρική αγγλόφωνη χώρα στην ΕΕ. Βίζα εργασίας 2 ετών «stay back» για φοιτητές εκτός ΕΕ και εκπληκτικές ευκαιρίες τοποθέτησης εργασίας για όλους!

  • Limerick, Ιρλανδία

  Το University of Limerick είναι ένα ξεχωριστό, πρωτοποριακό και συνδεδεμένο πανεπιστήμιο που διαμορφώνει το μέλλον μέσω της εκπαίδευσης και της εξουσίας των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές προκλήσεις του αύριο.

  • Dublin, Ιρλανδία

  Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας διεθνής μεταπτυχιακός φοιτητής θα ήθελε να σπουδάσει στην Ιρλανδία και στο University College Dublin (UCD). Η Ιρλανδία είναι ένας ιδανικός προορισμός για έναν διεθνή φοιτητή που θέλει μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης σε μια προοδευτική, καινοτόμο χώρα με πολλά υποσχόμενες επιλογές σταδιοδρομίας. Είναι επίσης ιδανικό για φοιτητές που ενδιαφέρονται για εκπληκτικά τοπία, όμορφους περιπάτους στις ακτές και τα βουνά, τον αρχαίο πολιτισμό και την αρχιτεκτονική.

  • Dublin, Ιρλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Ιρλανδία
  • Dublin, Ιρλανδία

  Ιδρύθηκε το 1990, το Pulse College παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης στον ήχο, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα παιχνίδια και τα κινούμενα σχέδια. Με μαθήματα σχεδιασμένα και παραδίδονται από έμπειρους επαγγελματίες, το Pulse βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επαγγελματικών μαθημάτων κατάρτισης της βιομηχανίας. Το κολέγιο αναγνωρίζεται διεθνώς για τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, το πρότυπο των προγραμμάτων κατάρτισής του και την ποιότητα των αποφοίτων του.

  • Dublin, Ιρλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Ιρλανδία

  Η Chevron Training είναι ο κορυφαίος πάροχος διαπιστευμένης εκπαίδευσης και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στους τομείς της Φροντίδας Υγείας και της Πρωτοχρονιάς και της Εκπαίδευσης. Ειδικευόμαστε στην παροχή διαδικτυακών μαθημάτων φροντίδας παιδιών και υγειονομικής περίθαλψης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των μαθητών μας.

  • Dublin, Ιρλανδία

  Το National Institute for Bioprocessing Research and Training Βιοεπεξεργασίας (NIBRT) είναι ένα παγκόσμιο κέντρο αριστείας για εκπαίδευση και έρευνα στη βιοεπεξεργασία. Το NIBRT βρίσκεται σε μια νέα εγκατάσταση παγκόσμιας κλάσης στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει προσεκτικά ένα σύγχρονο εργοστάσιο βιοεπεξεργασίας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

  • Thomas Street, Ιρλανδία

  Το National College of Art and Design κατέχει μια μοναδική θέση στην εκπαίδευση τέχνης και σχεδιασμού στην Ιρλανδία, προσφέροντας το ευρύτερο φάσμα πτυχίων τέχνης και σχεδιασμού σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Πολλοί από τους σημαντικότερους Ιρλανδούς καλλιτέχνες, σχεδιαστές και καθηγητές τέχνης έχουν σπουδάσει ή διδάξει στο Κολλέγιο. Είναι από καιρό το κεντρικό και σημαντικότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα τέχνης και σχεδιασμού στην Ιρλανδία.

  • Dromthacker, Ιρλανδία

  Το Institute of Technology Tralee (IT Tralee) ιδρύθηκε το 1977 ως Περιφερειακό Τεχνικό Κολλέγιο, Tralee και το 1992 έγινε το Ινστιτούτο Τεχνολογίας, Tralee. Το Ινστιτούτο διαθέτει επί του παρόντος 3.500 φοιτητές πλήρους και μερικής απασχόλησης, απασχολώντας 350 υπαλλήλους και παρέχει οικονομική συνεισφορά περίπου 60 εκατ. Ευρώ στην τοπική οικονομία ετησίως.

  • Dublin, Ιρλανδία

  Warnborough College (Ιρλανδία) είναι ένα ανεξάρτητο κολέγιο που προσφέρει προσόντα με εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ιδρύθηκε στην Ιρλανδία το 1997, αλλά οι ρίζες της ξεκινούν από την Οξφόρδη, όπου το Warnborough College (UK) ιδρύθηκε το 1973. Σήμερα, υπάρχουν δύο ανεξάρτητα κολέγια με την επωνυμία Warnborough που προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες μάθησης σε ένα ευρύ φάσμα μαθητών από γύρω ο κόσμος.

  • Galway, Ιρλανδία

  Ιδρύθηκε το 1849, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας (NUI) Galway School Of Law παρέχει καινοτόμο νομική εκπαίδευση σε ένα δυναμικό σχολείο αφιερωμένο στην επιβλητική, υψηλής ποιότητας νομική έρευνα. Με 800 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, πάνω από 40 υπαλλήλους, μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων και συναρπαστικές ευκαιρίες κλινικής νομικής εκπαίδευσης, η Σχολή δίνει έμφαση σε φοιτητές, επικεντρωμένες στην έρευνα διδασκαλία που παρέχονται σε ένα υποστηρικτικό και διανοητικά προκλητικό περιβάλλον.

  • Dublin 2, Ιρλανδία

  Καλώς ήλθατε στο Trinity College Dublin The Loyola Institute , το οποίο είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση και την έρευνα στη θεολογία στην εκτεταμένη καθολική παράδοση. Το κεντρικό μας μέλημα είναι η δημιουργική διασταύρωση όπου συναντιούνται η θεολογία, η εκκλησία και η κοινωνία. Η θεολογία είναι ένα συναρπαστικό και ζωτικό θέμα.

  • Dublin, Ιρλανδία

  Ως ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα υγείας και διατροφής της Ευρώπης, εστιάζουμε αποκλειστικά στην εκπαίδευση και την κατάρτιση στη διατροφή, τη διαχείριση τρόπου ζωής και την καθοδήγηση - είναι το πάθος μας και θέλουμε να είναι και δικό σας. Αγαπάτε τη διατροφή και την υγεία; Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε το πάθος σας σε μια συναρπαστική, ευέλικτη και ικανοποιητική καριέρα.