Keystone logo
Κατάρ

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Κατάρ 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 17
  • Al Jazirah Al Hamra, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 8 περισσότερο

  Ascencia Business School παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν Διεθνή Πανεπιστημιακά Προγράμματα ενώ ζουν στα ΗΑΕ. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας μια ποιοτική, οικονομικά αποδοτική εκπαίδευση και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Ascencia Business School έχει καλή κατανόηση της τοπικής αγοράς και τεράστια εμπειρία στη διαχείριση της εκπαίδευσης από το 2006. Εξερευνήσαμε την αγορά της Μέσης Ανατολής και βρήκαμε τρόπους για την επιτυχημένη εμπορία του πλήρως διαπιστευμένου, εγκεκριμένου και αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών. Τα μαθήματά μας παραδίδονται από διδάσκοντες από τη Δύση που κατέχουν διδακτορικά και προέρχονται από ακαδημαϊκούς και έχουν σχετική βιομηχανική εμπειρία.

  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Κατάρ

  Το Al Rayyan International University College (ARIU) είναι διάδοχος του πρώτου ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Πολιτεία του Κατάρ, το οποίο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2000 και για περισσότερα από 20 χρόνια ειδικεύεται στην παροχή πτυχίων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις με εστίαση στον τουρισμό, τη φιλοξενία και τις διεθνείς επιχειρηματικές σπουδές . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το πανεπιστήμιο λειτουργούσε υπό την αιγίδα του Al Rayyan International Education (ARIE) και του NHL Stenden University of Applied Sciences στην Ολλανδία. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 το ίδρυμα ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην ύπαρξή του και συνάπτει στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Derby στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ARIU θα προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία διαπιστευμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαχείριση διεθνούς φιλοξενίας, διαχείριση διεθνούς τουρισμού και διαχείριση διεθνών επιχειρήσεων. Το ARIU σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Derby θα συνεχίσει την κληρονομιά του ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αριστείας και κορυφαίο πάροχο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Κατάρ, την περιοχή του GCC και διεθνώς. Το ARIU βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία για να παρέχει στους μαθητές μεγάλες ευκαιρίες για μάθηση και εξέλιξη σταδιοδρομίας. Η τοποθεσία του στη ζωντανή πόλη της Ντόχα και στην περιοχή του ΣΣΚ είναι ζωτικής σημασίας για την ταυτότητα και την επιτυχία του ιδρύματος ως σχολείου.

  • Doha, Κατάρ

  Qatar Finance And Business Academy ειδικεύεται στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια επένδυση αποτελεί βασική στρατηγική για τη στήριξη μιας σύγχρονης οικονομίας βασισμένης στη γνώση, της γνώσης.

  • Al Rayyan Municipality, Κατάρ

  Οι φοιτητές του Βορειοδυτικού Κατάρ, η σχολή και το προσωπικό αντιπροσωπεύουν σχεδόν 60 εθνικότητες. Οι απόφοιτοί μας συμμετέχουν σε ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο δημιουργικών, επιχειρηματικών αποφοίτων του βορειοδυτικού Κατάρ, καθώς και δεκάδων χιλιάδων αποφοίτων βορειοδυτικών σε ηγετικούς και δημιουργικούς ρόλους σε όλο τον κόσμο.

  • Doha, Κατάρ

  Το Κολλέγιο του Βόρειου Ατλαντικού – Κατάρ (CNA-Q) δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει τους φιλόδοξους και οραματιστικούς στόχους του Εθνικού Οράματος του Κατάρ (QNV) 2030. Το CNA-Q είναι μια συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας του Κατάρ και του Κολλεγίου του Βορείου Ατλαντικού στον Καναδά .

  • Al Rayyan Municipality, Κατάρ

  Για περισσότερο από έναν αιώνα, το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon αμφισβήτησε τους περίεργους και παθιασμένους να φανταστούν και να παραδώσουν έργο που έχει σημασία. Ένα ιδιωτικό, κορυφαίο και παγκόσμιο πανεπιστήμιο, το Carnegie Mellon ξεκινά τη δική του πορεία με προγράμματα που εμπνέουν δημιουργικότητα και συνεργασία.

  • Baaya, Κατάρ

  Ένα «τριαντάφυλλο της ερήμου» είναι το όνομα που δίνεται σε σχηματισμούς κρυστάλλων συστάδων που μοιάζουν με τριαντάφυλλο και βρίσκονται στις άνυδρες ερήμους του Κατάρ. Ο όμορφος, σύνθετος σχεδιασμός ενός τριαντάφυλλου της ερήμου παράγει «πέταλα» τα οποία ανοίγουν με ανεμιστήρα σε ακτινοβολούμενα επίπεδα επίπεδα κρυστάλλινα σμήνη. Αυτό το περίπλοκο φυσικό φαινόμενο έχει γίνει πολιτιστική εικόνα στο Κατάρ, μια χώρα όπου λατρεύεται η τέχνη και ο σχεδιασμός. Σαν έρημο τριαντάφυλλο, κάθε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι στο Κατάρ είναι μοναδικός. Οι μαθητές μας είναι το επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και αποτελούν τον πυρήνα ενός μοναδικά συνυφασμένου συνόλου στόχων και προτεραιοτήτων που θα καθοδηγήσουν την ανάπτυξή μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

  • Doha, Κατάρ

  Ως μέρος μιας ουσιαστικής εθνικής επένδυσης στην ανθρώπινη ανάπτυξη και στη μερική εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων που διατυπώνονται στο Εθνικό Όραμα 2030 του Κατάρ, το Υπουργείο Παιδείας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πολιτεία του Κατάρ ίδρυσε το Κοινοτικό Κολέγιο του Κατάρ (CCQ). Ο σκοπός του CCQ είναι να παρέχει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών ευκαιριών που περιλαμβάνουν: 2ετή ακαδημαϊκά προγράμματα που προετοιμάζουν φοιτητές για μεταφορά σε τετραετή πανεπιστήμια, 2 + 2 ακαδημαϊκά προγράμματα καθώς και 2ετή προγράμματα προσανατολισμένα στην καριέρα για να ανταποκριθούν στη χώρα κρίσιμο εργατικό δυναμικό και ανάγκες εργασίας.

  • Amman, Ιορδανία
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 6 περισσότερο

  Divan International ?????? ?? ???? ???? ??? 18 ??????. ????????? ??? ??? ????????????? ??? ????????????? ????????? ??? ????? ????????????? ? ???????? ??????????? ?????????, ????????????, ???????????? ??? ??????????? ????????, ?????? ??? ??? ????? ??????????? ??? ??? ???? ????? ??? ??? ???????? ????? ??? ???????? ??? ?????.

  • Al Khobar, Σαουδική Αραβία
  • Riyadh, Σαουδική Αραβία
  • + 6 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Κατάρ

  Το Πανεπιστήμιο Georgetown στο Κατάρ (GU-Q) είναι μια πρόσθετη θέση στο Πανεπιστήμιο της Georgetown, με έδρα την Εκπαίδευση City στην Ντόχα. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα στις διεθνείς υποθέσεις που οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Science in Foreign Service (BSFS). Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μία από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες και ένα από τα τρία πιστοποιητικά.

  • Doha, Κατάρ

  Από το φθινόπωρο του 2003, το Texas A&M University at Qatar προσφέρει πτυχία Bachelor of Science στη χημική μηχανική, την ηλεκτρολογία μηχανική, τη μηχανολογία και τη μηχανική πετρελαίου. Η Texas A&M στο Κατάρ προσφέρει επίσης δύο μεταπτυχιακά πτυχία στη χημική μηχανική από το φθινόπωρο του 2011: ένα Master of Science (MS) και ένα Master of Engineering (M.Eng.). Εκτός από τα μαθήματα μηχανικής, το Texas A&M στο Κατάρ παρέχει διδασκαλία στις επιστήμες, τα μαθηματικά, τις φιλελεύθερες τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Texas A&M στο Κατάρ είναι πανομοιότυπα με αυτά που προσφέρονται στην κύρια πανεπιστημιούπολη στο College Station του Τέξας. Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και σε συνεκπαιδευτικό περιβάλλον. Η φήμη για την αριστεία είναι η ίδια, όπως και η δέσμευση για την εκπαίδευση μηχανικών που είναι εξοπλισμένοι να ηγηθούν της επόμενης γενιάς της μηχανικής σε όλο τον κόσμο.

  • Derby, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Doha, Κατάρ

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Κατάρ

  Το HEC Paris προσχώρησε στο Foundationδρυμα Κατάρ τον Ιούνιο του 2010, φέρνοντας παγκόσμιας κλάσης προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης και ερευνητική δραστηριότητα στη Ντόχα και την περιοχή. Είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Συνεργάτης στην Εκπαιδευτική Πόλη.