Keystone logo
Λουξεμβούργο

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Λουξεμβούργο 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 15
  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  Μια κοινοπραξία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων ανέπτυξε ένα νέο και καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EUMaster4HPC που εστιάζει σε λύσεις υψηλής απόδοσης. Το EUMaster4HPC συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παράγοντες της εκπαίδευσης HPC στην Ευρώπη για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά εξειδικευμένων και ταλαντούχων ειδικών HPC για να οδηγήσουν τον ευρωπαϊκό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το EUMaster4HPC βασίζεται σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και πρότυπα διδασκαλίας, ακαδημαϊκή αριστεία, παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς HPC, πρόσβαση σε κέντρα υπερυπολογιστών και ισχυρή υποστήριξη του κλάδου.

  • Paris, Γαλλία
  • Angers, Γαλλία
  • + 8 περισσότερο

  Το ESSCA είναι μια παγκόσμια επιχειρηματική σχολή με τριπλό στέμμα Είμαστε μελλοντικοί δημιουργοί, ενδυναμώνουμε και εμπνέουμε τους μαθητές μας με ηθικό πνεύμα να εκφράσουν το ταλέντο τους. Η ESSCA είναι εκεί όπου οι υπεύθυνοι ηγέτες αναπτύσσουν τις δεξιότητες κριτικής και δημιουργικής σκέψης για να υπερέχουν σε ορισμένους από τους πιο δυναμικούς τομείς της σύγχρονης επιχείρησης.

  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  European Business University του Λουξεμβούργου είναι αφιερωμένο στην επίτευξη και διατήρηση μιας παράδοσης ακαδημαϊκής αριστείας, εξασφαλίζοντας ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εξελισσόμενης καινοτομίας. Η EBU προσπαθεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ποιοτική εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης αξιοποιώντας τα ταλέντα μιας ενεργά υποστηριζόμενης ομάδας διεθνώς αναγνωρισμένου προσωπικού και διδασκόντων γυναικών και ανδρών από διαπολιτισμικό υπόβαθρο.

  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  Η αποστολή του Business Science Institute είναι να προωθήσει την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των στελεχών και των επιχειρήσεων μέσω της κινητοποίησης διεθνών ακαδημαϊκών πόρων υψηλής ποιότητας.

  • Brussels, Βέλγιο
  • Wiltz, Λουξεμβούργο

  Το UBI Business School είναι μια κορυφαία αγγλόφωνη σχολή επιχειρήσεων που προσφέρει υψηλής ποιότητας διεθνή προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιχειρήσεων με ισχυρή διεθνή διάσταση και εστίαση στην ψηφιακή οικονομία/τεχνολογία και καλή ιθαγένεια. Με τρεις πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην καρδιά δυναμικών χρηματοπιστωτικών κέντρων (Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Σαγκάη), η UBI προσπαθεί να αναπτύξει ένα παγκόσμιο περιβάλλον για να προετοιμάσει τους μαθητές μας για τον επιχειρηματικό κόσμο του αύριο, δημιουργώντας διεθνείς ευκαιρίες για την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Από το 2012, η UBI αναπτύσσει τα προγράμματά της σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο), το οποίο κατατάσσεται ως ένα από τα 500 κορυφαία πανεπιστήμια (Υπηρεσία Στατιστικών Ανώτατης Εκπαίδευσης) και τα κορυφαία 10 διακρατικά πανεπιστήμια (Times Higher Education) στον κόσμο. Το 2023, το UBI Business School έχει λάβει 5 αστέρια ("Εξαιρετικό") από το σύστημα αξιολόγησης πανεπιστημίου QS σε 3 από τις πιο σημαντικές κατηγορίες: Απασχολησιμότητα, Διδασκαλία και Διαδικτυακή Μάθηση.

  • Differdange, Λουξεμβούργο

  Το Πανεπιστήμιο LUNEX είναι ένα διεθνές ιδιωτικό πανεπιστήμιο που εστιάζει στην έρευνα και τη διδασκαλία στους στενά συνδεδεμένους τομείς της υγείας, του αθλητισμού και της διαχείρισης. Στο LUNEX, οι μαθητές μπορούν να εξελιχθούν σε ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης και να εξοπλιστούν με νέες προσεγγίσεις και προοπτικές στους αναδυόμενους τομείς του αθλητισμού και της υγείας.

  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • Kirchberg, Γερμανία
  • + 1 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου, το οποίο ιδρύθηκε το 2003, είναι το μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Πολύγλωσσο, διεθνές και προσανατολισμένο στην έρευνα, είναι επίσης ένα σύγχρονο ίδρυμα με προσωπική ατμόσφαιρα.

  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  CASS European Institute Of Management Studies CASS (συντομογραφία CASS Europe) είναι ένα καινοτόμο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με παγκόσμια ακαδημαϊκή πανεπιστημιούπολη στο Παρίσι και εκτελεστικό κέντρο ανάπτυξης στις Βρυξέλλες. Έχει επίσης συνεργατικές συνεργασίες με ακαδημαϊκά ιδρύματα στη Γκάνα, την Ταϊβάν και τη Χιλή, όπου εκτελούνται τα προγράμματά της. Αυτές οι δραστηριότητες αντικατοπτρίζουν σωστά τον ευρωπαϊκό και διεθνή χαρακτήρα του Ιδρύματος.

  • Luxembourg, Λουξεμβούργο

  Η αποστολή της Σχολής είναι να προσφέρει ένα εμπνευσμένο και πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον για επιχειρηματίες από διεθνείς εταιρείες που λειτουργούν στο Λουξεμβούργο καθώς και σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο

  Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Εκπαίδευσης και Κοινωνικών Επιστημών είναι μία από τις τρεις σχολές του Πανεπιστημίου του Λουξεμβούργου.

  • Casablanca, Μαρόκο
  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  Η Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών (FDEF) στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου προσφέρει ένα μοναδικό ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιβάλλον. Η διδασκαλία και η έρευνα επωφελούνται από την εγγύτητα των ευρωπαϊκών ιδρυμάτων, του κορυφαίου διεθνούς χρηματοοικονομικού κέντρου του Λουξεμβούργου και της ζωντανής επιχειρηματικής κοινότητας. Θεσμικές και ιδιωτικές εταιρικές σχέσεις, χρηματοδοτούμενοι Πρόεδροι και ένα αυξανόμενο δίκτυο διεθνών πανεπιστημίων-εταίρων καθιστούν το FDEF έναν ζωντανό ακαδημαϊκό κόμβο στην καρδιά της Ευρώπης.

  • Luxembourg City, Λουξεμβούργο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • France Online, Γαλλία
  • Belgium Online, Βέλγιο
  • + 13 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wiltz, Λουξεμβούργο

  Τα προγράμματά μας εξισορροπούν αυστηρά την πρακτική άσκηση με την εποπτική και επαγγελματική γνώση των φοιτητών, ώστε να καταστούν αποτελεσματικοί φορείς λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο μιας πολύπλοκης οργάνωσης φιλοξενίας. Μόλις αποφοιτήσετε από το BBI , θα είστε εξοπλισμένοι για να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες από νωρίς στην καριέρα σας και να είστε ένα παραγωγικό μέλος της ομάδας, από την πρώτη μέρα στην εργασία σας.