Keystone logo
Νέα Ζηλανδία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Νέα Ζηλανδία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 43
  • Dunedin, Νέα Ζηλανδία
  • Christchurch, Νέα Ζηλανδία
  • + 1 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Νέα Ζηλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Νέα Ζηλανδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Νέα Ζηλανδία

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), ή το Te Kura Matatini o Taranaki, είναι ένα τριτοβάθμιο ινστιτούτο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και παρέχει εκπαίδευση σε ανθρώπους εντός της περιοχής και παγκοσμίως. Ως τοπικός κόμβος μάθησης σε αυτήν την περιοχή, το WITT είναι εδώ για να εξυπηρετήσει το Taranaki.

  • Auckland, Νέα Ζηλανδία

  Το NCBT ( Newton College of Business and Technology ) είναι ένας διαπιστευμένος πάροχος NZQA με έδρα το Ώκλαντ. Νέα Ζηλανδία. Το NCBT είναι εγγεγραμμένο στην Αρχή Προσόντων της Νέας Ζηλανδίας (NZQA) από το 1995 και, από την ίδρυσή του, έχει επικεντρωθεί στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης με μεγάλη έμφαση στην Pastoral Care στους διεθνείς μαθητές μας.

  • Lower Hutt, Νέα Ζηλανδία

  Είμαστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά, παγκοσμίως ανταγωνιστικά τριτοβάθμια ιδρύματα. Το Wellington Institute of Technology είναι ένα τριτοβάθμιο ίδρυμα που εκπαιδεύει περίπου 6.100 μαθητές κάθε χρόνο. Προσφέρουμε μια σειρά από προσόντα που καθοδηγούνται από τη βιομηχανία, από εμπόρους έως πτυχία και μεταπτυχιακά προγράμματα που εστιάζονται στο μέλλον, αναπτύσσονται παράλληλα με τη βιομηχανία και παρέχουμε στους μαθητές πρακτικές δεξιότητες για να επιδιώξουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

  • Wellington, Νέα Ζηλανδία

  Στο Campbell, οι μαθητές λαμβάνουν τα καλύτερα δίδακτρα αγγλικής γλώσσας ως μέρος μιας εμπλουτισμένης μαθητικής εμπειρίας στις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ουέλλινγκτον και στο Ώκλαντ. Είμαστε περήφανοι για τη μακρά ιστορία και τη φήμη του Campbell για την παροχή ακαδημαϊκής μάθησης παγκόσμιας κλάσης σε ένα περιβάλλον φροντίδας και υποστήριξης.

  • Hamilton, Νέα Ζηλανδία

  Ένας νέος κόσμος εργασίας χρειάζεται έναν νέο τρόπο μάθησης. Η εκπαίδευση αλλάζει και το Wintec αλλάζει με αυτήν, έτσι οι μαθητές μας μπορούν να βρουν επιτυχία σε έναν κόσμο που κινείται πιο γρήγορα από ποτέ. Στο Wintec, καλλιεργούμε και καθοδηγούμε μεμονωμένους μαθητές ως μέρος μιας κοινότητας, έτσι ώστε να είναι σίγουροι και εξοπλισμένοι για να περιηγηθούν στον μελλοντικό κόσμο των νέων θέσεων εργασίας και των τρόπων εργασίας.

  • Christchurch, Νέα Ζηλανδία

  University of Canterbury International College (UCIC) προσφέρει ένα αποκλειστικό Pathway in University of Canterbury. Η UCIC προσφέρει Προγράμματα Μεταφοράς Πανεπιστημίου (UTP), τα οποία είναι μοναδικά στη Νέα Ζηλανδία. Τα UTP είναι ισοδύναμα με το πρώτο έτος του πτυχίου του Πανεπιστημίου του Καντέρμπουρυ.

  • Masterton, Νέα Ζηλανδία

  Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με ιστορία που χρονολογείται από το 1896, η UCOL Limited έχει μια υπερήφανη και καλά κερδισμένη φήμη για την υποστήριξη της μάθησης της κοινότητάς μας. Αυτή η σύνδεση με την κοινότητα είναι ζωτικής σημασίας για αυτό που κάνουμε και διασφαλίζει ότι τα προγράμματά μας βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες σε ζήτηση.

  • Invercargill, Νέα Ζηλανδία

  Southern Institute of Technology (SIT) παρέχει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση σε διάφορα θέματα και προσόντα. Από πιστοποιητικά έως μεταπτυχιακές σπουδές, προσφέρουμε προγράμματα NZQA για τους μαθητές να μάθουν σε επίπεδο και Pathway που τους ταιριάζει.

  • Auckland, Νέα Ζηλανδία

  Η New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) ιδρύθηκε το 2006 από την Jane Skilton MW. Ο κορυφαίος πάροχος μαθημάτων της Wine & Spirit Education Trust (WSET) της NZ και το μοναδικό εγκεκριμένο από το WSET σχολείο που ανήκει και λειτουργεί από έναν Master of Wine.

  • Auckland, Νέα Ζηλανδία

  Ιδρύθηκε από την Celia Hay, το New Zealand School of Food & Wine της Νέας Ζηλανδίας εκπαιδεύει την επόμενη γενιά baristas, σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ, διευθυντές φιλοξενίας, σομελιέ και επαγγελματίες κρασιού, επιχειρηματίες του τουρισμού φιλοξενίας, καθώς και άτομα που αγαπούν το καλό φαγητό από τότε. 1995.

  • Auckland, Νέα Ζηλανδία

  Καλώς ήλθατε στις πανεπιστημιουπόλεις του Abacus Institute of Studies στο Ώκλαντ και στο Christchurch. Έχετε επιλέξει έναν εξαιρετικό εκπαιδευτικό οργανισμό για να υποστηρίξετε και να προωθήσετε τη μάθησή σας. Ο χρόνος σας μαζί μας είναι σημαντικός και σας ενθαρρύνουμε να εξισορροπήσετε τις ακαδημαϊκές σας δραστηριότητες και την απόλαυση της ζωής σας στην πανεπιστημιούπολη.

  • Auckland, Νέα Ζηλανδία

  Laidlaw College είναι το μεγαλύτερο διεθνές χριστιανικό κολέγιο στο Aotearoa της Νέας Ζηλανδίας, προσφέροντας προσόντα από πιστοποιητικό έως διδακτορικό επίπεδο στη θεολογία και τις βιβλικές σπουδές, την αποστολή, το υπουργείο, την παροχή συμβουλών και την εκπαίδευση εκπαιδευτικών. Παρέχουμε ένα δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον για μαθητές σε ολόκληρο το Aotearoa, στη Νέα Ζηλανδία και σε όλο τον κόσμο, με δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Ώκλαντ, μία στο Christchurch και εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης εξ αποστάσεως.