Keystone logo
Ουρουγουάη

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Ουρουγουάη 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 9
  • Fray Bentos, Ουρουγουάη

  Το UTEC είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο της Ουρουγουάης, με τεχνολογικό προφίλ, προσανατολισμένο στην έρευνα και την καινοτομία. Δεσμευμένος στις στρατηγικές κατευθυντήριες γραμμές της χώρας, στόχος του είναι να καταστήσει πιο δίκαιη την πρόσβαση στην πανεπιστημιακή τριτοβάθμια προσφορά, ειδικά στο εσωτερικό της χώρας.

  • Maldonado Department, Ουρουγουάη

  Το Francisco de Asís University Institute (UNIFA) είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που παρέχει υπηρεσίες πανεπιστημιακού επιπέδου στον ιδιωτικό τομέα από το 1988. Η λειτουργία και η δομή του έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διατάγματος 308/995, το οποίο αναφέρεται στο απαραίτητη νομική αρχή για να λειτουργεί ως πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Ουρουγουάη.

  • Montevideo Department, Ουρουγουάη

  Εγκατεστημένο στο Μοντεβιδέο και σε αρκετές πόλεις στο εσωτερικό, το Universidad Católica del Uruguay είναι το παλαιότερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της χώρας και το πιο διαδεδομένο γεωγραφικά. Αρχικά ιδρύθηκε το 1882 από τον πρώτο Αρχιεπίσκοπο Μοντεβιδέο, Μονς. Ο Mariano Soler άνοιξε ξανά και ανατέθηκε στην Εταιρεία του Ιησού το 1985, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ουρουγουάης είναι το κύριο έργο της Καθολικής Εκκλησίας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ουρουγουάης. Η αφοσίωσή της στην ακαδημαϊκή αριστεία, τον ιδεολογικό πλουραλισμό, τον οικουμενισμό και τον διαθρησκευτικό διάλογο, την έχουν καταστήσει έναν από τους θεμελιώδεις παράγοντες στην πολιτιστική ζωή της χώρας.

  • Montevideo Department, Ουρουγουάη

  Σκοπός του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Χριστιανικής Ένωσης Νέων είναι η ανάπτυξη δραστηριοτήτων διδασκαλίας, έρευνας και επέκτασης με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση, την προώθηση υγιεινού τρόπου ζωής, την προώθηση του πολιτισμού και της κατάρτισης στους τομείς της Φυσικής Αγωγής, του αθλητισμού, της αναψυχής , στρατόπεδα, τουρισμός, εθελοντισμός και φιλανθρωπία, κοινωνική διαχείριση, κοινωνικοπολιτισμική ζωτικότητα και παρόμοια, δομημένα σε σχολές, τμήματα ή αντίστοιχες ακαδημαϊκές μονάδες.

  • Montevideo Department, Ουρουγουάη

  Ο σκοπός του πανεπιστημίου μας είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας με την κατάρτιση επαγγελματιών που εργάζονται με φερεγγυότητα στην κοινωνία της γνώσης, συνδέοντας με τον παραγωγικό τομέα και την εφαρμοσμένη έρευνα. Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία προωθεί την αναζήτηση ποιότητας, καινοτομίας και σεβασμού των ηθικών προτύπων στην επαγγελματική απόδοση.

  • Poblado Uruguay, Ουρουγουάη

  Τις τελευταίες δεκαετίες, η εγγραφή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ουρουγουάη έχει επεκταθεί δραματικά, και γι 'αυτό υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για τριτοβάθμια εκπαίδευση και ερευνητικά ιδρύματα ικανά να εκπαιδεύσουν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων με υψηλή ειδίκευση.

  • Montevideo Department, Ουρουγουάη

  Το Business University (UDE) αναγνωρίστηκε από την κυβέρνηση της Δημοκρατίας με το διάταγμα αριθ. 308/995 της 08/11/95 και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο των τεσσάρων ιδιωτικών πανεπιστημίων. Το Πανεπιστήμιο μας έχει την υποστήριξη των σημαντικότερων Επιμελητηρίων και Επαγγελματικών Συλλόγων της χώρας. Από την αναγνώρισή του το 1998, το Universidad de la Empresa σημείωσε μόνιμη και διαρκή ανάπτυξη στην εγγραφή του, που ανέρχεται σε 5.000 μαθητές.

  • Montevideo Department, Ουρουγουάη

  Το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο CEDIIAP (Κέντρο Διδασκαλίας, Έρευνας και Πληροφοριών Μάθησης) ιδρύθηκε το 1995 από τον καθηγητή Em. Ντρα. María A. Rebollo και εξουσιοδοτημένη ως Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο, από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (MEC), σε ψήφισμα της 22ας Μαρτίου 2001.

  • Monterrey, Μεξικό
  • Buenavista, Μεξικό
  • + 46 περισσότερο

  Το Tecnológico de Monterrey είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ίδρυμα που δεν σχετίζεται με πολιτικά και θρησκευτικά κόμματα. Ιδρύθηκε το 1943 χάρη στο όραμα του Μεξικανού επιχειρηματία Eugenio Garza Sada. Διαθέτει 31 πανεπιστημιουπόλεις και 21 κεντρικά γραφεία και διεθνή γραφεία συνδέσμων. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει ηγέτες με επιχειρηματικό πνεύμα, ανθρώπινη αίσθηση και υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας.