Keystone logo
Φιλιππίνες

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για PHD Προγράμματα σε Φιλιππίνες 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 24
  • Danao City, Φιλιππίνες

  Καλώς ήλθατε στο MCSM! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας γιατί είμαστε το ίδρυμα επιλογής για την επιδίωξη των Φυσικών Ιατρικών καθώς και των σπουδών του Ιδρύματος Επιστημών. Χτισμένο και ιδρύθηκε στην ιστορική πολιτεία της Μάλακας από τον αείμνηστο Δρ Ishak τον Ιούνιο του 2008, το Malacca College of Science and Management είναι το πρώτο Συμπληρωματικό Κολέγιο Ιατρικής στη Νοτιοανατολική Ασία. Η πρώτη παρτίδα φοιτητών που εγγράφηκαν τον Ιούλιο του 2009, είδαν 50 μεταπτυχιακούς φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα για δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής.

  • Manila, Φιλιππίνες

  Είμαστε το National University , ένα δυναμικό ιδιωτικό ίδρυμα δεσμευμένο στην οικοδόμηση εθνών, αναγνωρισμένο διεθνώς στη διδασκαλία και την έρευνα. Καθοδηγούμενος από τις βασικές αξίες και χαρακτηρίζεται από την πολιτιστική μας κληρονομιά του Δυναμικού Φιλιππινισμού, το National University δεσμεύεται να παρέχει σχετική, καινοτόμο και προσβάσιμη ποιοτική εκπαίδευση και άλλα αναπτυξιακά προγράμματα.

  • Pasig, Φιλιππίνες

  Η Καθολική Σχολή, το δεξί σκέλος της εκκλησίας στον ευαγγελισμό του λαού του Θεού, είναι επιφορτισμένη με το καθήκον να αναπτύξει έναν Χριστιανό που όχι μόνο γνωρίζει τα δόγματα και τα δόγματα της Εκκλησίας του, αλλά και τους καθιστά τον τρόπο ζωής του. Χτίζει και ενισχύει την αίσθηση του καθήκοντος και του σκοπού του, μια αίσθηση προσωπικής, αστικής και ηθικής ευθύνης.

  • Naga, Φιλιππίνες

  Ateneo de Naga University , ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο της χώρας, παρέχει εξαιρετική διδασκαλία και σχηματισμό, διεξάγει έντονη έρευνα και ασχολείται με την κοινοτική υπηρεσία που τελικά μεταμορφώνει την κοινωνία, ειδικά στο Bicol. Είναι δυνατό μέσω της ικανότητας, της δημιουργικής και αφοσιωμένης σχολής, του προσωπικού, των διαχειριστών, των ολοκληρωμένων συστημάτων και των άριστων εγκαταστάσεων.

  • Quezon City, Φιλιππίνες

  Για να κατανοήσετε την ψυχή του Ateneo de Manila University - τι τη διαμόρφωσε και από πού προήλθε, από πού πηγαίνει και από πού μπορεί να σας οδηγήσει - είναι απαραίτητο να κατανοήσετε το σύνθημά του, το Lux in Domino ή το "Light in the Lord". Από το γράμμα του Αγίου Παύλου προς τους Εφεσίους (5: 8), αυτές οι λέξεις αποτυπώνουν το πνεύμα ενός τρόπου ζωής που το Ateneo κρατά στους γιους και τις κόρες της, καθώς η καλύτερη συμβολή τους στο έργο του Θεού μεταμορφώνει τον κόσμο.

  • Ozamiz City, Φιλιππίνες

  Από την ίδρυσή του πριν από 8 δεκαετίες και με τη συνδυασμένη λαμπρότητα και αφοσίωση των Ιησουιτών, των Αναμνηστικών, των Κολομβιανών ιεραποστόλων και των Christian Brothers, το Πανεπιστήμιο παραμένει συνειδητό και στην πρώτη γραμμή με τον θρησκευτικό, ιστορικό ρόλο του και την πλούσια κληρονομιά της υποτροφίας στην παραγωγή και την εκπαίδευση εξαιρετική και προσανατολισμένη στις υπηρεσίες νεολαία του Misamis Occidental, γειτονικές πόλεις και κωμοπόλεις και σε ολόκληρο τον κόλπο.

  • Quezon City, Φιλιππίνες

  World Citi Colleges πιστεύει ότι το εκπαιδευτικό όραμα και η αποστολή του αποτελούν ένα υψηλό κάλεσμα και υπουργείο. Δεσμευμένη από την αφοσίωσή της στην εκπαιδευτική αριστεία, έχει την υποχρέωση να οδηγεί στην ολιστική και επαγγελματική εκπαίδευση που είναι χριστιανική στο ίδρυμα, εθνικιστική προοπτική, βασισμένη στην ικανότητα και στην έρευνα στο πρόγραμμα σπουδών, επιστημονική έμφαση, παγκόσμια εμβέλεια και πολιτισμικά διαφορετική προσανατολισμός.

  • Manila, Φιλιππίνες

  Ενώ το University of Santo Tomas διακρίνει το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ασίας, η ηλικία του συνδυάζεται με την υπεροχή του στην εκπαίδευση των Φιλιππίνων. Όχι μόνο υπερηφανεύεται για πολλά πρωτότυπα στους διαφορετικούς τομείς της εκπαίδευσης.

  • Quezon City, Φιλιππίνες

  Kalayaan College (KC) είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 2000 από καθηγητές του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων (UP) με αφοσίωση στην ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για φοιτητές και ενδιαφερόμενους φοιτητές στο εξωτερικό. Η KC άνοιξε τον Ιούνιο του 2001 στην αρχική της τοποθεσία στο Riverbanks, Marikina. Τον Μάιο του 2009, η KC μετακόμισε στη σημερινή της θέση στην οδό Manga Road Aurora Boulevard στην πόλη Quezon

  • Dasmariñas, Φιλιππίνες

  Το National College of Science and Technology (NCST) είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην τεράστια αναπτυσσόμενη τοποθεσία της πόλης Dasmariñas, Cavite. Η NCST επέλεξε το Cavite ως τόπο γέννησής του λόγω της στρατηγικής του θέσης, έχοντας πολλές βιομηχανίες και εταιρείες με βάση την τεχνολογία που λειτουργούν στα διάφορα τεχνολογικά πάρκα της επαρχίας, η οποία γνωρίζει τη θεσμική δέσμευση της εξυπηρέτησης των νέων της CALABARZON.

  • 768, Φιλιππίνες

  Το 1946, ο Δρ Φρανσίσκο T. Dalupan, πρεσβύτερος, ως απάντηση στη διαμαρτυρία των Φιλιππίνων Νεολαίας για την κολλεγιακή εκπαίδευση μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ίδρυσε το πρώτο κομμάτι του μεγάλου οράματός του για ένα πανεπιστήμιο - το Φιλιππινέζικο Κολέγιο Εμπορίου και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακολούθησαν τέσσερα κολέγια το 1948: Φιλελεύθερες Τέχνες, Εκπαίδευση, Οδοντιατρική και Μεταπτυχιακή Σχολή.

  • Quezon City, Φιλιππίνες

  De La Salle Araneta University (DLSAU) είναι το έβδομο μέλος του συστήματος De La Salle και το νεότερο πανεπιστήμιο Lasallian στις Φιλιππίνες. Ιδρύθηκε το 1946 ως Ινστιτούτο Γεωργίας Araneta στο Bulacan, το πανεπιστήμιο μεταφέρθηκε στο Malabon το 1947 και μετονομάστηκε στο Ίδρυμα Πανεπιστημίου Gregorio Araneta το 1978.

  • Manila, Φιλιππίνες

  Το Vatel Manila προσφέρει το διεθνές πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας και στεγάζεται στο De La Salle-College of Saint Benilde. Το Benilde είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον που τροφοδοτεί τους μαθητές να αναπτύξουν τα ενδιαφέροντα και τα πάθη τους και τους εκπαιδεύει να γίνουν επαγγελματικά ικανοί σε καθιερωμένες βιομηχανίες και αναδυόμενους τομείς εξειδίκευσης.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Mexico City, Μεξικό
  • + 32 περισσότερο

  Δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου τα σχολεία συνεργάτες μας έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με ταλέντο σε ένα ισχυρό, προσωπικό επίπεδο και να αναπτύξουν δεσμούς με υποψηφίους υψηλής ειδίκευσης.

  • Makati, Φιλιππίνες

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...