Keystone logo

Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων Προγράμματα σε Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Σπουδές Διαχείρισης
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διαχείρισης (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων Προγράμματα σε Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

Η DBA (Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) είναι ένα σύγχρονο πτυχίο ισοδύναμο προς το διδακτορικό στον ίδιο τομέα, αλλά αυτός ο βαθμός τείνει να επικεντρωθεί περισσότερο στην εφαρμοσμένη έρευνα από ό, τι για τις θεωρητικές σπουδές. Τα προγράμματα αυτά συνήθως λειτουργούν σε βάση πλήρους απασχόλησης. Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα επικεντρωθεί στην ανεξάρτητη έρευνα και τη δημοσίευση της διατριβής.

Τι είναι μια DBA στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας; Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτού του προγράμματος περιλαμβάνει τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να διαχειριστεί την επιχειρηματική πλευρά της υγειονομικής περίθαλψης. Μαθήματα καλύπτει θέματα όπως τα νομικά και ηθικά ζητήματα της υγειονομικής περίθαλψης, την ανάπτυξη των πολιτικών της υγειονομικής περίθαλψης, και την οικονομική διαχείριση. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν Business Μεθοδολογία Έρευνας, Υγείας Στρατηγικό Μάνατζμεντ και Παγκόσμια Θέματα Υγείας Πολιτικής Υγείας, και καλύπτουν θέματα όπως θεμελιωμένη θεωρία, την εθνογραφία, μικτές μεθόδους, και αφηγηματική ανάλυση.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την επιδίωξη ένα προηγμένο πτυχίο, όπως το DBA στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε διοικητικές θέσεις, υψηλότερους μισθούς, και μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση καριέρας. Τα σχολεία που προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα συχνά προσκαλούν επιτυχημένοι επαγγελματίες να εργαστούν με τους μαθητές, αυξάνοντας τη δύναμη του δικτύου των μαθητών ».

Το κόστος του να πηγαίνουν στο σχολείο θα ποικίλει σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των θεσμικών οργάνων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα σχολεία σε όλη την διεθνή σύνορα. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν σχολεία ξεχωριστά για συγκεκριμένες πληροφορίες.

Οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να βρουν διοικητικές θέσεις μέσα στον τομέα τους. Αυτές οι θέσεις εργασίας μπορεί να είναι ως CFOs, διευθύνοντες σύμβουλοι, διαχειριστές νοσηλευτικές υπηρεσίες, κλινικές διευθυντές, διαχειριστές ή χειρουργική κέντρο.Ο μισθός για τους αποφοίτους μπορεί να ποικίλει από τον ένα οργανισμό στον άλλο, αλλά είναι συνήθως πολύ άνετα με δυνατότητες για αύξηση. Ο διαγωνισμός για τις κορυφαίες θέσεις είναι έντονη? ένα προηγμένο πτυχίο μπορούν να προσφέρουν στον απόφοιτος ένα πλεονέκτημα πάνω από τον ανταγωνισμό τους.

&nbsp

Πρόσβαση σε DBA σε προγράμματα Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας μπορούν να βρεθούν σε διεθνή κλίμακα. Με αυτή την διαθεσιμότητα των προγραμμάτων, τους υποψήφιους φοιτητές θα πρέπει να είναι διακριτική και να επιλέγουν το σχολείο τους. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισαγωγής του στο σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.