Keystone logo

1 Ανάμεικτο Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων Προγράμματα σε Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα σε Τυνησία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Επιχειρηματικότητα
  • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
  • Ανάμεικτο
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Ανάμεικτο Διδάκτωρ της Διοίκησης Επιχειρήσεων Προγράμματα σε Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα

    προγράμματα καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας προσπαθούν να παρέχουν τα δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχία στην ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και τεχνολογιών. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια εξερεύνηση των θεμάτων όπως η διεθνής ανταγωνιστικότητα, τη δημιουργία επιχειρήσεων και την τεχνολογία της επιχειρηματικότητας.

    Τυνησία (αραβικά: تونس Τύνιδα) επίσημα γνωστή ως η Δημοκρατία της Τυνησίας (αραβικά: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah στα Tūnisiyyah), είναι μια χώρα στη Βόρεια Αφρική, που έχει βρέχονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα στο κέντρο της Μεσογείου Αφρική. Από την ανεξαρτησία από τους Γάλλους το 1956, της Τυνησίας στον τομέα της εκπαίδευσης έχει δείξει μεγάλη πρόοδο. Η διαδικασία εισαγωγής είναι κεντρικά ελεγχόμενο μέσω του εθνικού συστήματος πανεπιστημιακό προσανατολισμό.

    Ένα Διδακτορικό Διοίκησης Επιχειρήσεων αποκτάται μέσω ανωτέρου επιπέδου ακαδημαϊκού προγράμματος βασισμένο στην έρευνα, εστιασμένο στις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για ελίτ σταδιοδρομίες στην πανεπιστημιακή κοινότητα ή τη διασυμβούλευση. Τα προγράμματα συχνά αποτελούνται από Επιχειρηματική Θεωρία, Σχεδιασμό Έρευνας και Επαγγελματική Ανάπτυξη μέσω παρακολούθησης μαθημάτων μαζί με ανεξάρτητη μελέτη.

    Η μικτή μάθηση συνδυάζει ψηφιακά και διαδικτυακά μέσα με την παραδοσιακή μάθηση πρόσωπο με πρόσωπο. Επιτρέπει στους δασκάλους να χρησιμοποιούν μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας και τεχνολογίας για να προσαρμόσουν τη μάθηση για κάθε μαθητή. Η μικτή μάθηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορες μορφές, από εντελώς διαδικτυακά μαθήματα έως υβριδικά μαθήματα όπου οι μαθητές μαθαίνουν τόσο στη φυσική τάξη όσο και στο διαδίκτυο.