Keystone logo
Asia e University διδακτορικό
Asia e University

διδακτορικό

Kuala Lumpur, Μαλαισία

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Ανάμεικτο

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Διδακτορική εκπαίδευση


Το διδακτορικό δίπλωμα AeU (Education) παράγει εξαιρετικούς επαγγελματίες που μπορούν να χειριστούν τις σημερινές κρίσιμες εκπαιδευτικές προκλήσεις. Κάθε εξειδίκευση έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τα τρέχοντα ενδιαφέροντα. Προσανατολίζεται για τους επαγγελματίες στην εκπαίδευση από δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία, κοινοτικούς ή κυβερνητικούς οργανισμούς, τμήματα κατάρτισης, ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και άλλα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Η πρόσληψη είναι όλο το χρόνο.


Διαπιστευμένο πρόγραμμα [2] από την Υπηρεσία Προσανατολισμού της Μαλαισίας (MQA) [3], Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ


• Οποιοσδήποτε κλάδος είναι αποδεκτός

• Δεν υπάρχει πρόταση στο σημείο εισόδου. Γιατί? Θέλουμε να σας βοηθήσουμε από την αρχή κάνοντας την πρόταση έρευνας μαζί

• Το AeU θα αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την τοπική ή διεθνή εποπτική αρχή - για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

• Συμμετοχή στην έρευνα εργαστήρια ή / και συνέδρια δεν είναι υποχρεωτική

• Στενή παρακολούθηση της διαδικασίας είναι η κύρια εστίασή μας


ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ


• Πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών που έχει εγκριθεί από τη Γερουσία της AeU Ή

• Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα και διδακτική εμπειρία ή σχετική εμπειρία για περίοδο 2 ετών.


Βασικά Στοιχεία


Τρόποι Μελέτης :

  • Τελικό
  • Μερική απασχόληση
  • Η μικτή μάθηση

Διάρκεια: 3-4 χρόνια

Αριθ. Εξάμηνων : 12 (1 εξάμηνο είναι 4 μίλια)


Συχνότητα των Ερευνητικών Εργαστηρίων / Διαλόγων (Προαιρετικό) : Μία φορά το μήνα - Σάββατο και Κυριακή


Επιβλέπων : Παρέχεται από AeU


Θέματα ελέγχου (Προαιρετικό) :


• Μεθοδολογία έρευνας

• Πολλαπλασιαστική Ανάλυση

• Ποιοτική Έρευνα


Διαπίστευση MQA : PA 9152


EPF & HRDF αξιόπιστο (Μαλαισιανοί μόνο) : ΝΑΙ


ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


• Ενίσχυση της γνώσης της θεωρίας, των εξελίξεων και των πρακτικών στην επιλεγμένη εξειδίκευση.

• Ενίσχυση της ικανότητας δημιουργίας εννοιολογικών συστημάτων που αντικατοπτρίζουν τη σύνθεση, τη συνοχή και την επέκταση της γνώσης σχετικά με την εκπαίδευση.

• Παροχή ευκαιριών για συμμετοχή σε ακαδημαϊκή έρευνα, υποτροφία, συστηματική έρευνα, επικοινωνία και αξιολόγηση της έρευνας.

• Ενίσχυση της ικανότητας κατανόησης, χρήσης και ερμηνείας βασικών αρχών και μεθοδολογιών σχεδιασμού εκπαιδευτικής έρευνας και ανάλυσης δεδομένων.

• Βελτίωση της κατανόησης της τεχνολογίας υπολογιστών και των εφαρμογών της σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

• Παροχή μιας μεταπτυχιακής εμπειρίας που είναι διεγερτική διανοητικά, επαγγελματικά σχετική, οδηγώντας σε έρευνα που υποστηρίζει τη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων γύρω από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι έξι τομείς της εκπαίδευσης.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ


Πρόγραμμα σπουδών και διδασκαλία: θεωρία διδασκαλίας και μάθησης, σχέδια σπουδών, σχολική βελτίωση, σπουδαστικά επιτεύγματα, θέμα κοινωνικής επιστήμης, νοσηλευτική εκπαίδευση, εκπαίδευση εκπαιδευτικών και αντανακλαστική πρακτική που θα αναλάβουν ανώτερες θέσεις ως σχεδιαστές προγραμμάτων σπουδών, αξιολογητές προγράμματος σπουδών, παιδαγωγούς κ.ο.κ.

Εκπαιδευτική Ψυχολογία: γνωστική ανάπτυξη, μάθηση & μεταγνώση, προσωπικότητα, συμπεριφορές και πεποιθήσεις. τροποποίηση συμπεριφοράς και παροχή συμβουλών. οι οποίοι θα αναλάβουν ανώτερες θέσεις σε κολέγια & πανεπιστήμια, σχολικούς χώρους, εταιρείες δοκιμών, βιομηχανία και ερευνητικούς οργανισμούς.

Τεχνολογία διδασκαλίας: επικοινωνία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διδασκαλία με υπολογιστή, ηλεκτρονική μάθηση, σχεδιασμός εκπαιδευτικών συστημάτων και συνεργατική μάθηση μέσω διαδικτύου. οι οποίοι θα αναλάβουν ανώτερες θέσεις ως ηγέτες σε τμήματα διδακτικού σχεδιασμού, διευθυντές οργανισμών ηλεκτρονικής μάθησης και οργανισμοί που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Γλώσσα και γραμματεία: ανάλυση λόγου, γλώσσα και φύλο, διδασκαλία της ανάγνωσης και της γραφής, κριτική γραμματεία, δίγλωσση εκπαίδευση, λογοτεχνία. οι οποίοι θα αναλάβουν ανώτερες θέσεις στα σχολικά ιδρύματα, τα γλωσσικά τμήματα και τις οργανώσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Μαθηματικά και Επιστήμη Εκπαίδευση: Παιδαγωγική μάθηση των μαθηματικών και των επιστημών, παρερμηνείες στην επιστήμη, επίλυση προβλημάτων στα μαθηματικά, κονστρουκτιβισμός και μαθηματικά, τεχνολογία στη διδασκαλία των μαθηματικών και επιστημών, και ποιος θα αναλάβει ανώτερες θέσεις σε σχολικές εγκαταστάσεις, κολέγια, πανεπιστήμια και τμήματα ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών.

Εκπαιδευτική διαχείριση και ηγεσία: αλληλένδετες κοινωνικές και οργανωτικές διαστάσεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. να αναλάβει έρευνα στην πολιτική, τη γραφειοκρατία και την αποκέντρωση, την επαγγελματική ανάπτυξη, την ηγεσία, για ανώτερες διοικητικές και διοικητικές θέσεις στην εκπαίδευση.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα