Keystone logo
American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Εισαγωγή

Η Αμερικανική Κοινοπραξία Πανεπιστημίων (ACU) είναι μια ομάδα αναγνωρισμένων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ανώτερα προγράμματα και χαρακτηριστικά. Τα μέλη του εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες χιλιάδων διεθνών φοιτητών από όλο τον κόσμο. Το εύρος των προσφορών της ACU ποικίλλει και ποικίλλει από συνεργάτες έως διδακτορικά προγράμματα σε πολυάριθμους τομείς, όπως η προηγμένη επιστήμη, η μηχανική και η τεχνολογία, καθώς και ποικίλα προγράμματα όπως η λογιστική, η μηχανική, το δίκαιο, η διοίκηση επιχειρήσεων, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, αθλητική ιατρική. Το ACU δεν αφορά μόνο ισχυρά ακαδημαϊκά προγράμματα. Οι διεθνείς σπουδαστές ευδοκιμούν σε ιδρύματα που εμπλέκονται στη διεθνή εκπαίδευση, όπως αποδεικνύεται από τους πόρους - άνθρωποι, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υποστήριξης, κλπ. - το αφιερώνουν. Αυτή η δέσμευση απορρέει από μια αποστολή όχι μόνο να βοηθήσουμε τους διεθνείς φοιτητές να εκπαιδεύσουν εκπαιδευτικά, αλλά να συγκεντρώσουν τις συνεισφορές τους για να εμπλουτίσουν ακαδημαϊκά και μαθησιακά περιβάλλοντα για Αμερικανούς φοιτητές. Προέρχεται επίσης από τα θεσμικά προγράμματα της ACU για να στείλουν Αμερικανούς φοιτητές σε άλλες χώρες για να σπουδάσουν. η πολιτιστική τους εκμάθηση τους οδηγεί να είναι καλύτεροι παγκόσμιοι πολίτες και συμφοιτητές με διεθνείς φοιτητές όταν επιστρέφουν. Η Αμερικανική Κοινοπραξία Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ACU) διευκολύνει την διεθνή συμμετοχή των φοιτητών σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στα ιδρύματα μέλη της, τα οποία προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υπηρεσιών. Η βοήθεια προς τους μαθητές για την επίτευξη ευελιξίας στα αγγλικά και προσαρμογή στο νέο ακαδημαϊκό και πολιτιστικό περιβάλλον παρέχεται από τα κέντρα INTERLINK σε κάθε πανεπιστημιούπολη.

UNCGMAIN1
UNCGMAIN02

ΤΟΠΟΘΕΣΕΙΣ ACU

ACU Locations Map

ΜΕΛΗ

Το Πανεπιστήμιο Valparaiso Valparaiso (Valpo) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο 4.500 Αμερικανών και διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ και 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σταθερά ταξινομημένο ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Midwest, η Valpo απαριθμείται μεταξύ των πανεπιστημίων των ΗΠΑ που προσφέρουν την καλύτερη τιμή για την τιμή. Η Valpo είχε μια μακρά και περήφανη παράδοση να καλωσορίζει τους διεθνείς φοιτητές από όλες τις πολιτιστικές παραδόσεις και τα παρασκήνια. Στοχεύοντας στην προώθηση της αληθινής διεθνούς εκπαίδευσης για τους φοιτητές και τους φοιτητές της, το πανεπιστήμιο προσφέρει πολλά προγράμματα που ενώνουν τους σπουδαστές και τους καθηγητές σε διαπολιτισμικούς διαλόγους, πολιτιστικές ανταλλαγές, σπουδές στο εξωτερικό και ευκαιρίες εκπαίδευσης. Το Valpo βρίσκεται μόνο μία ώρα από το Σικάγο σε μια ασφαλή, φιλική πόλη των 31.000 κατοίκων.

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Greensboro (UNCG) είναι μια προκλητική, υποστηρικτική και αφοσιωμένη κοινότητα που ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια λόγω της κοινής αξίας μας "Κάνουμε κάτι εντονότερο". από τους ανθρώπους που προσελκύουμε και από το υψηλό επίπεδο επίτευξης που επιδιώκουν, αλλά και από τη σημαντική συμβολή τους. Με μια πεποίθηση για την ενδυνάμωση όλων, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό περιβάλλον συνεργασίας και ένταξης που τροφοδοτεί την περιέργεια και το πάθος. Η ποικιλόμορφη κοινότητα μας ενώνεται με την κατανόηση ότι τα ζητήματα πέρα ​​από τα διδάγματα που μάθαμε στην τάξη είναι το πώς μεταφέρονται για να κάνουν τη διαφορά στις σταδιοδρομίες και τις κοινότητές μας. Ενσωμάτωση της διαπολιτισμικής και διεθνούς εμπειρίας και των προοπτικών στην μαθησιακή εμπειρία κάθε μαθητή, το UNCG είναι ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο στο οποίο οι άνθρωποι οποιασδήποτε φυλετικής ή εθνοτικής ταυτότητας, ηλικίας ή ιστορικού μπορούν να επιτύχουν μια τεκμηριωμένη εκτίμηση της δικής τους και διαφορετικής κουλτούρας. Πρόκειται για μια κοινότητα ενεργά αφοσιωμένων φοιτητών, διδασκόντων, προσωπικού και αποφοίτων που βασίζονται σε ανοιχτό διάλογο, κοινή ευθύνη και σεβασμό στις ξεχωριστές συμβολές κάθε μέλους.

Πανεπιστήμιο St. Ambrose Το Πανεπιστήμιο St. Ambrose (SAU) είναι ένα διαπιστευμένο, περιεκτικό πανεπιστήμιο, γνωστό για τη δέσμευσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία, τις φιλελεύθερες τέχνες, την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπηρεσία. Αποτελείται από τα κορυφαία περιφερειακά πανεπιστήμια και προσφέρει πάνω από 70 τομείς σπουδών που οδηγούν σε πτυχίο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος. Οι πιο συνηθισμένοι τομείς της προπτυχιακής σπουδής για τους διεθνείς φοιτητές της είναι η Μηχανική, Επιστήμη Υπολογιστών, Επιχειρήσεων και Διοίκησης. Στο μεταπτυχιακό επίπεδο, τα προγράμματα με υψηλή διεθνή εγγραφή είναι το Master of Λογιστικής, Master of Business Administration, και Master of Science στη διαχείριση της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Το Ινστιτούτο Κρατικών Πανεπιστημίων του Indiana (ISU), δημόσιο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο διδακτορικών σπουδών που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά διπλώματα σε περισσότερες από 100 μεγάλες ειδικότητες, παρέχει εξαιρετικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες στους σπουδαστές, βελτιώνει την ποιότητα ζωής με τη διάδοση της γνώσης μέσω διδασκαλίας και έρευνας και προωθεί δημιουργικές και ακαδημαϊκές προγραμματισμός.

Το Montana State University του Πανεπιστημίου της Μοντάνα βρίσκεται σε μία από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες κολέγιο στις ΗΠΑ. Προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός μεγαλύτερου πανεπιστημίου με τη φιλική κοινότητα μιας μικρότερης πανεπιστημιούπολης. Ιδρύθηκε ως ένα ολοκληρωμένο, δημόσιο ίδρυμα επιχορηγήσεων το 1893, η MSU συγκαταλέγεται στα 50 πλέον τεχνολογικά προηγμένα πανεπιστήμια του κόσμου. Από τους 16.440 σπουδαστές, οι 722 είναι διεθνείς από 75 διαφορετικές χώρες. Η χαμηλή αναλογία σπουδαστών / καθηγητών της MSU 19: 1 καθιστά τους καθηγητές προσβάσιμους και προσφέρει ευκαιρίες μάθησης. Οι φοιτητές MSU μπορούν να διερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, να αποκτήσουν νέες προοπτικές και να αποκτήσουν το επαγγελματικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να δημιουργήσουν ένα δυναμικό μέλλον.

Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Σιάτλ Pacific Pacific επιλέγουν το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ Pacific Pacific (SPU) για τους αυστηρούς ακαδημαϊκούς, την υποστηρικτική κοινότητα, την αστρική τοποθεσία του Σιάτλ και ένα όραμα για την ανάληψη του πολιτισμού και την αλλαγή του κόσμου. Το SPU είναι χριστιανικό πανεπιστήμιο με περισσότερους από 4.000 πτυχιούχους και προπτυχιακούς φοιτητές από 39 χώρες και 45 πολιτείες. Οι απόφοιτοι της SPU είναι γνωστοί για την ικανότητα και τον χαρακτήρα τους, επιφέροντας θετικές αλλαγές στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Κέντρα γλώσσας INTERLINK Η επιτυχία στον σημερινό κόσμο απαιτεί αυξημένες διαπολιτισμικές ικανότητες και αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Η ικανότητα σε μια δεύτερη γλώσσα, ειδικά στα αγγλικά, είναι ζωτικής σημασίας για τους διεθνείς φοιτητές και τους επιχειρηματίες. Για το σκοπό αυτό, το INTERLINK παρέχει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, εμπνευσμένο από τις θεωρίες μάθησης, την έρευνα και τις πρακτικές εφαρμογές. Η εμπειρία του INTERLINK επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά σε ποικίλα γλωσσικά, ακαδημαϊκά και διαπολιτισμικά περιβάλλοντα. Οι ατομικές ανάγκες και η πρόοδος παρακολουθούνται προσεκτικά και σε όλη αυτή τη διαδικασία, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ενθάρρυνση, υποστήριξη και βοήθεια. Βρίσκεται στις πανεπιστημιουπόλεις των κορυφαίων πανεπιστημίων των Η.Π.Α., η INTERLINK προσφέρει στους φοιτητές της πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και πολλές ακαδημαϊκές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παροχής βοήθειας υπό όρους εισδοχής σε αυτά τα ιδρύματα. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συναντήσουν Αμερικανούς φοιτητές και καθηγητές, να ελέγξουν ή να παρακολουθήσουν μαθήματα για την πίστωση, και να ζήσουν την πανεπιστημιούπολη. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής των φοιτητών, ειδική σχολή και προσωπικό τους βοηθούν με τις προσωπικές, πολιτιστικές και ακαδημαϊκές τους προκλήσεις.

UNCGMAIN03

Υποχρεωτική εισαγωγή

Οι ακαδημαϊκοί σπουδαστές που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα στα αγγλικά μπορούν να γίνουν αποδεκτοί υπό αίρεση σε ένα μέλος της ACU εάν εγγραφούν στο INTERLINK πριν από την έναρξη των ακαδημαϊκών σπουδών τους. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και κατά την εκπλήρωση των όρων που καθορίζονται στην αρχική επιστολή εισδοχής υπό όρους του ιδρύματος μέλους της ACU, μπορούν να γίνουν δεκτοί ως κανονικοί φοιτητές. Ορισμένα πανεπιστήμια μέλη της ACU απαιτούν από τους σπουδαστές να υποβάλλουν συμπληρωμένα έντυπα αίτησης, επίσημες μεταγραφές από τα σχολεία που παρευρέθηκαν προηγουμένως, τεκμηρίωση σχετικά με τα οικονομικά και ίσως συστατικές επιστολές. Άλλα πανεπιστήμια χρειάζεται μόνο να αναθεωρήσουν τα επίσημα αντίγραφα για να αποφασίσουν για το παραδεκτό υπό όρους ενός σπουδαστή. Σε όλες τις περιπτώσεις, μία από τις προϋποθέσεις θα είναι είτε η επίτευξη ενός καθορισμένου αποτελέσματος TOEFL ή IELTS είτε η ολοκλήρωση του προγράμματος INTERLINK με επιτυχία. Η βοήθεια για την εφαρμογή στα πανεπιστήμια διατίθεται δωρεάν σε όλους τους φοιτητές της INTERLINK.

Τοποθεσίες

 • Louisville

  INTERLINK Language Centers 890 W. Cherry St. Suite 200 Phone: +1 (303) 278-8337 Email: [email protected], 80027, Louisville

  • Seattle

   Seattle, Ηνωμένες Πολιτείες

   • Bozeman

    Bozeman, Ηνωμένες Πολιτείες

    Ερωτήσεις