Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Εισαγωγή

Auream Phoenix University for Women (APUW) είναι ένα στέρεο ίδρυμα, χτισμένο σε σταθερά θεμέλια ποιότητας και αυστηρότητας, του οποίου η αποστολή είναι να αξιολογήσει τις σπουδές και τη σταδιοδρομία διευθυντικών στελεχών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών γυναικών για να τους επιτρέψει να αποκτήσουν ένα διεθνές πτυχίο μέσω μιας αυστηρής ενσωμάτωση προγραμμάτων σπουδών. Είμαστε περήφανοι που είμαστε το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μόνο για γυναίκες, που δραστηριοποιείται στον πολύπλοκο τομέα της επικύρωσης ικανοτήτων για την απόκτηση πτυχίου.

Το APUW εφαρμόζει ένα αυστηρό σύστημα ηθικής αυτορρύθμισης για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ποιότητας για αυτό το μοντέλο του πανεπιστημίου. Οι Σχολές μας: Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιχειρήσεις και ΜΜΕ, Ψυχολογία, Επιστήμη Υπολογιστών, Μηχανική & Τεχνολογία, Ζωή & Γη και Φυσικές Επιστήμες & Υγείας, επιτρέπουν μια προσφορά πάνω από διακόσιους τομείς σπουδών. αυτά επιλέγονται προσεκτικά για να είναι σχετικά με τις ανάγκες της αγοράς και τις μελλοντικές ευκαιρίες εργασίας.

Το APUW είναι περήφανο για τους μαθητές του. Μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά επιχειρηματικά εγχειρήματα, μπορούν να κατέχουν ηγετικούς ρόλους σε πολυεθνικές εταιρείες, ιδιωτικές εταιρείες και ΜΚΟ ή μπορούν να είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στον κόσμο της εργασίας.

Auream Phoenix University for Women (APUW) είναι το πρώτο ιδιωτικό, διεθνές, εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ειδικά κατασκευασμένο πανεπιστήμιο αποκλειστικά αφιερωμένο στην εκπαίδευση των γυναικών. Το APUW επιτρέπει σε κάθε γυναίκα που ασχολείται με την εργασία και την οικογένεια να σπουδάσει και να ολοκληρώσει τους ακαδημαϊκούς της στόχους παραμένοντας στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού της. Το πανεπιστήμιό μας απευθύνεται σε γυναίκες ηγέτες με νοοτροπία νικητή, γυναίκες με ζωηρές, δυναμικές προσωπικότητες, ανεξάρτητες στοχαστές και γυναίκες που συνειδητοποιούν ότι αποτελούν σημεία αναφοράς στην κοινότητά τους. Η πρωταρχική μας εστίαση είναι στη δοκιμή δεξιοτήτων και ικανοτήτων για ακαδημαϊκή πιστοποίηση. Τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου Aurea Phoenix για γυναίκες έχουν σχεδιαστεί με τη μέθοδο APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) για να παρέχουν στις ενεργές εργαζόμενες γυναίκες, με τουλάχιστον 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, την ευκαιρία να αποκτήσουν πτυχίο χωρίς να παραμελούν τις οικογένειές τους.

Αποστολή

Προσφέρουμε σε ενήλικες φοιτήτριες την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα διεθνές πτυχίο χρησιμοποιώντας τη μέθοδο APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) για να αξιολογήσουν το επαγγελματικό τους βιογραφικό. Το σύστημα APEL περιλαμβάνει μια αυστηρή ανάλυση προηγούμενων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών εμπειριών οι οποίες, σύμφωνα με συγκεκριμένες παραμέτρους, μετατρέπονται σε ακαδημαϊκές μονάδες που ισχύουν για την απονομή πτυχίων APUW.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας ένα πολυπολιτισμικό, ανταποδοτικό και προκλητικό ψηφιακό περιβάλλον μάθησης που τρέφει ισχυρές, καλά στρογγυλεμένες προσωπικότητες, ενθαρρύνοντας την ηγεσία και χτίζοντας τον χαρακτήρα και την κοινωνική συνείδηση κάθε μαθητή. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων, τη γνώση, την έρευνα και την εξυπηρέτηση μέσω των δραστηριοτήτων ολόκληρης της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Επιτεύγματα

Από τη σύστασή του, το APUW ως Ιδιωτικό Επιχειρηματικό Πανεπιστήμιο προσφέρει προγράμματα σπουδών που βασίζονται σε μια ειδική σύνδεση με τα ελεύθερα επαγγέλματα, τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, τη διαχείριση και τον κόσμο της εργασίας γενικότερα. Προγράμματα που έχουν να κάνουν με αυτοπροσδιορισμό, τεχνογνωσία, δημιουργικότητα. Διδάσκουμε στους μαθητές πώς να ανοίξουν τον δικό τους δρόμο για ένα ολοκληρωμένο μέλλον.

Ταυτόχρονα, τονίζουμε την ανάγκη για ένα στέρεο υπόβαθρο που θα αποτελείται από γενικές δεξιότητες και γνώσεις μέσω προσεκτικά σχεδιασμένων προγραμμάτων σπουδών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας. Σήμερα, όπως από την αρχή, η φιλοσοφία μας για την εκπαίδευση ενηλίκων συνεχίζει να είναι μαθητοκεντρική, δωρεάν, καινοτόμος και πολυμήχανη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας προς την αριστεία και την ολοκλήρωση, η APUW πέρασε επιτυχώς από διάφορες αυτορυθμιζόμενες θεσμικές αξιολογήσεις ποιότητας, αξιολογήσεις προγραμμάτων εντός κολεγίου και διαδικασίες διαπίστευσης, λαμβάνοντας πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις.

Οραμα

Auream Phoenix University for Women θα γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για ενήλικες γυναίκες με βάση το APEL (Accreditation Prior Experiential Learning). Προσφέρουμε στις φοιτήτριές μας τα απαραίτητα εργαλεία για τις δικές τους δεξιότητες μελέτης, κριτική αυτοαξιολόγηση για επαγγελματική επιτυχία. Στοχεύουμε στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και της τεχνογνωσίας των μαθητών, ενθαρρύνοντάς τους να θέτουν στόχους και υποστηρίζοντας τα σχέδιά τους για την επίτευξή τους. Θα θέλαμε να διευκολύνουμε την ανάπτυξη του πλήρους δυναμικού κάθε μαθητή ως άτομο, δίνοντάς του ευκαιρίες να σκεφτούν, να συζητήσουν, να εξερευνήσουν και να λάβουν αποφάσεις

Εισαγωγές

Τοποθεσίες

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Ηνωμένο Βασίλειο

     Προγράμματα

     Ερωτήσεις