Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Boston College

Boston College

Boston College

Εισαγωγή

Εκπαίδευση με καρδιά και ψυχή - και τη δύναμη να μεταμορφωθεί

Boston College , το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργεί στην πόλη της Βοστώνης, είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του έθνους, ένας ηγέτης στις φιλελεύθερες τέχνες, τη επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία φοιτητών.

Με βάση τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους ιδρυτές μας Ιησουιτών, το Boston College προτρέπει τους μαθητές να κοιτάξουν προς τα μέσα αλλά πάντα να φτάσουν έξω - να αναπτύξουν στο έπακρο τα μυαλά τους και τα ταλέντα τους και να τα χρησιμοποιήσουν στην υπηρεσία σε άλλους.

Σχετικά με το Κολλέγιο Morrissey

Το Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών Robert J. Morrissey ενισχύει την αυστηρή πνευματική ανάπτυξη και τη θρησκευτική, ηθική και προσωπική ανάπτυξη των μαθητών του. Η σχολή Morrissey College και οι μαθητές ασχολούνται άμεσα με τα πιο πιεστικά προβλήματα του κόσμου, χρησιμοποιώντας τα δώρα τους για να ενισχύσουν το κοινό καλό.

Το Morrissey College προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στις ανθρωπιστικές, κοινωνικές και φυσικές επιστήμες. Οι μαθητές εμφανίζονται έτοιμοι να ευδοκιμήσουν σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών και έτοιμοι να υπηρετήσουν ως ικανοί και παθιασμένοι ηγέτες, λειτουργώντας ως προζύμι για τα καλά σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Ως το παλαιότερο και μεγαλύτερο τμήμα του Boston College της Boston College , το Κολλέγιο Morrissey ενσωματώνει την ιησουϊτη, την καθολική δέσμευση για το βάθος της έρευνας, την ακαδημαϊκή αριστεία και την εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου μέσα από μια εκπαιδευτική δέσμευση με τις φιλελεύθερες τέχνες.

Γιατί Boston College ;

Όταν οι σπουδαστές εισέρχονται στο Boston College , λαμβάνουν τα πρώτα βήματα σε ένα ταξίδι της ανακάλυψης - ένα που διεγείρει την πνευματική, προσωπική, ηθική και πνευματική ανάπτυξή τους. Τα προγράμματα Morrissey College of Arts and Sciences ζητούν από τους μαθητές να μάθουν για τον εαυτό τους, τις κοινότητές τους και τον κόσμο, να αναζητούν την αλήθεια όπου κι αν πηγαίνουν και να χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να βελτιώσουν τη ζωή των άλλων.

Εκείνοι που αναζητούν μια εκπαίδευση που διαρκεί μια ζωή θα βρουν την πρόκληση και την υποστήριξη για την οικοδόμηση ουσιαστικών και εκπληρώνοντας μέλλον.

1. Δυναμική Εκπαίδευση Φιλελευθέρων Τεχνών

Εξερευνήστε το φάσμα των κλάδων που διαμορφώνουν μορφωμένους ανθρώπους που προετοιμάζονται να ευδοκιμήσουν στον 21ο αιώνα. Μια εκπαίδευση ελεύθερων τεχνών στο Boston College αναπτύσσει πολύτιμες δεξιότητες, όπως η κριτική σκέψη, η ηθική λήψη αποφάσεων, η αποτελεσματική επικοινωνία και η ικανότητα να δούμε την ανθρώπινη εμπειρία από μια σειρά από προοπτικές.

2. Πνευματική Rigor

Το Morrissey College προτρέπει τους μαθητές να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Η φημισμένη σχολή, τα καινοτόμα μαθήματα και οι ευκαιρίες εκτός campus διευρύνουν τις γνώσεις και την εμπειρία των μαθητών.

3. Ιησουίτης, καθολική παράδοση

Η πνευματική αυστηρότητα, η ενσωμάτωση της γνώσης, ο σχηματισμός των σπουδαστών, η φροντίδα των ατόμων, η χρήση της εκπαίδευσης μας στην υπηρεσία των άλλων - αυτές οι ιεσουίτες, οι καθολικές αξίες ορίζουν την εμπειρία του Boston College .

4. Διερεύνηση σε όλο τον τομέα

Εδώ, η επιστημονική συνεργασία εφιστά την έρευνα και τη διδασκαλία πέρα από τα παραδοσιακά πειθαρχικά όρια. Το βασικό πρόγραμμα σπουδών, το Ινστιτούτο Φιλελευθέρων Τεχνών, το Ινστιτούτο για την Ολοκληρωμένη Επιστήμη και την Κοινωνία και μια ποικιλία ερευνητικών σχεδίων συγκεντρώνουν φοιτητές και καθηγητές από διαφορετικούς τομείς έρευνας.

5. Τα οφέλη της Βοστώνης

Με περισσότερα από 50 ιδρύματα ανώτερης μάθησης στη μητροπολιτική περιοχή, η Βοστώνη είναι πραγματικά μια από τις κορυφαίες πόλεις κολέγιο. Είναι επίσης μια πόλη παγκόσμιας κλάσης γεμάτη από ιστορία, επιστημονικούς και τεχνολογικούς καινοτόμους, πολιτισμό και δυνατότητες πρακτικής άσκησης.

6. Δίκτυο Αποφοίτων

Οι σπουδαστές επωφελούνται από τις συνδέσεις και την υποστήριξη του σφιχτού και πιστού δικτύου σχεδόν 180.000 αποφοίτων της Boston College .

Τοποθεσίες

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Ερωτήσεις