Keystone logo
California Institute of Integral Studies Ph.D. στην Ψυχολογία, συγκέντρωση στην Ολοκληρωμένη Διαπροσωπική Ψυχολογία
California Institute of Integral Studies

Ph.D. στην Ψυχολογία, συγκέντρωση στην Ολοκληρωμένη Διαπροσωπική Ψυχολογία

San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες

4 Years

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Εισαγωγή

Η υπερπροσωπική ψυχολογία είναι μεταμορφωτική ψυχολογία του νου και του σώματος, και του ατόμου σε αισθητή σύνδεση με έναν ποικίλο, διασυνδεδεμένο και εξελισσόμενο κόσμο. Το πεδίο δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε μυστικιστικές, πνευματικές και άλλες εξαιρετικές ανθρώπινες εμπειρίες που σχετίζονται με τη θεραπεία και τη μεταμόρφωση - συναντήσεις που αποκαλύπτουν μια ζωντανή πραγματικότητα που περικλείει το φαινομενικά ατομικό μας μυαλό.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαπροσωπική ψυχολογία που περιλαμβάνει μάθηση και έρευνα δομημένη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και τους στόχους των επαγγελματιών που εργάζονται. Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει τη σύνδεση με ένα προγραμματισμένο ερευνητικό εργαστήριο. ένα περιοδικό με κριτές που παράγεται εν μέρει από ασκούμενους φοιτητές· και ανώτερους μελετητές στον τομέα που είναι διαθέσιμοι για να καθοδηγήσουν την έρευνα των φοιτητών. Δεσμευόμαστε για τη διαφορετικότητα και την ένταξη, τα ενσωματωμένα εργαλεία για την υποτροφία και τις συστηματικές προσεγγίσεις για τη δημιουργία διαπροσωπικών περιοχών γνώσης. Το πρόγραμμά μας προσφέρεται ως μάθημα μερικής φοίτησης, όπου η διαδικτυακή μάθηση συμπληρώνεται από εντατικές εστίες.

Καλλιεργήστε το νόημα και την υποτροφία

Το διδακτορικό μας απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα διαπιστευτήριά τους, να καλλιεργήσουν νέο νόημα στην εργασία τους, να εμβαθύνουν τις δεξιότητές τους ή να συμβάλουν στη διαμόρφωση των τομέων εξειδίκευσής τους. Απευθύνεται επίσης σε φοιτητές με επιχειρηματικό προσανατολισμό που επιθυμούν να αποκτήσουν εύρος γνώσεων ως βάση για διδασκαλία, διαβούλευση ή εργασία με άτομα. Οι μαθητές θα αποκτήσουν τυπικά δεξιότητες κριτικής σκέψης, επιστημονικής γραφής και συστηματικών προσεγγίσεων στην επίλυση προβλημάτων, τα οποία μπορούν όλα να μεταφραστούν σε πολλούς τομείς εργασίας. Ελπίζουμε οι μαθητές μας να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική έρευνα και πρακτική.

Μαθησιακοί Στόχοι

Με την ολοκλήρωση του διδακτορικού στην Ψυχολογία, συγκέντρωση στην Ολοκληρωμένη Διαπροσωπική Ψυχολογία, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

Στόχος 1. Επίδειξη της ικανότητας παραγωγής επιστημονικής εργασίας διδακτορικού επιπέδου στην ολοκληρωμένη/διαπροσωπική ψυχολογία

 • Να παρουσιάσετε δεξιότητες επιστημονικής γραφής και κριτικής σκέψης σε διδακτορικό επίπεδο.
 • Εμφάνιση τεχνογνωσίας σε μια θεματική περιοχή εντός της ολοκληρωμένης/διαπροσωπικής ψυχολογίας.
 • Χρησιμοποιήστε διεπιστημονική υποτροφία με προσεκτικό και αυστηρό τρόπο.
 • Σχεδιάστε και πραγματοποιήστε επιστημονική έρευνα χρησιμοποιώντας κατάλληλη ερευνητική μέθοδο.
 • Ενσωματώστε τη δημιουργικότητα και την ενσωμάτωση στις διαδικασίες της υποτροφίας.

Στόχος 2. Συμμετοχή σε κοινότητες υποτροφιών με επαγγελματικό και συλλογικό τρόπο

 • Παρουσιάστε την υποτροφία αποτελεσματικά σε ομαδικό περιβάλλον.
 • Συμμετέχετε σε διάλογο με σεβασμό με μελετητές από άλλους τομείς και υπόβαθρα.
 • Χρησιμοποιήστε ολοκληρωμένες και διαπροσωπικές έννοιες ψυχολογίας στα πλαίσια διδασκαλίας.
 • Εξασκήστε τη συμπερίληψη και την εκτίμηση διαφορετικών και μειονοτικών φωνών.

Στόχος 3. Επίδειξη τεχνογνωσίας σε έναν τομέα ολοκληρωμένης και/ή διαπροσωπικής ψυχολογίας

 • Εμφάνιση γνώσης της βιβλιογραφίας σε έναν τομέα υποτροφίας που σχετίζεται με την ολοκληρωτική/διαπροσωπική ψυχολογία.
 • Συμμετέχετε στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας στους τομείς της ολοκληρωμένης και/ή διαπροσωπικής ψυχολογίας.

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το διδακτορικό δίπλωμα CIIS στην Ψυχολογία με εστίαση στην Ολοκληρωμένη Διαπροσωπική Ψυχολογία (ITP) είναι ένα από τα λίγα προγράμματα στον κόσμο που προσφέρει διαδικτυακό διδακτορικό. σε προσωπικές προσεγγίσεις της ψυχολογίας και αυτό είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη συστηματική οικοδόμηση γνώσης και την πρόοδο αυτών των πεδίων.

Οι ψυχολογίες ολόκληρου του ατόμου διευρύνουν τους ορίζοντες της συμβατικής δυτικής ψυχολογίας για να συμπεριλάβουν μυστικιστικές και πνευματικές εμπειρίες που μεταμορφώνουν και διευρύνουν την ανθρώπινη συνείδηση και εμπλέκονται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο που περιλαμβάνει τα ζωντανά συστήματα του σώματος, της κοινότητας, της κοινωνίας και του κόσμου ως αλληλένδετες διαδικασίες εξέλιξη σε ένα ζωντανό σύμπαν που αναπνέει. Από αυτή την προοπτική, η επιστημονική εργασία μπορεί να επιδιωχθεί με την ίδια αυστηρότητα με τις τυπικές προσεγγίσεις, αλλά καθίσταται δυνατό να τεθούν νέα και συναρπαστικά ερευνητικά ερωτήματα που βρίσκονται κοντά στην καρδιά του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Αυτό το μάθημα σπουδών θα επικεντρωθεί στο βιωματικό βάθος στην εκπαιδευτική διαδικασία, τα ενσωματωμένα μαθησιακά πλαίσια, την αριστεία στην υποτροφία και τη συμβολή στην επιστημονική βιβλιογραφία και την επιστημονική έρευνα. Το πτυχίο ITP θα προσφέρει τομείς εστίασης στην Ολοκληρωμένη και Διαπροσωπική Ψυχολογία, στις Μελέτες Συνείδησης και τη Στοχαστική Νευροεπιστήμη και στις Σωματικές Σπουδές.

Τομείς εστίασης του πτυχίου ITP

Ολοκληρωμένη και Υπερπροσωπική Ψυχολογία

Μια διαπροσωπική προσέγγιση εκτιμά όλα όσα φέρνει η συμβατική ψυχολογία, αλλά δίνει επίσης βάρος στη βιωμένη εμπειρία, τη διαίσθηση και τις εξαιρετικές ανθρώπινες εμπειρίες, όπως αυτές που συνδέονται με τον μυστικισμό και την πνευματικότητα. Είναι μεταμορφωτική ψυχολογία ολόκληρου του ατόμου, όχι μόνο ως ατόμου, αλλά ως μέρος ενός ποικίλου, αλληλένδετου και εξελισσόμενου κόσμου. Η ολοκληρωμένη ψυχολογία είναι μια σχετική προσέγγιση που βλέπει την τυπική ανθρώπινη προσωπικότητα ως κατακερματισμένη και κατανοεί τόσο τη θεραπεία όσο και την προσωπική εξέλιξη ως συνδεδεμένες με την ενσωμάτωση αυτών των πτυχών σε μια πιο ολοκληρωμένη ύπαρξη. Η αναπόσπαστη παράδοση έχει ρίζες στην ινδική πνευματικότητα μέσα από τα γραπτά του Ινδού φιλοσόφου και πνευματικού δασκάλου Σρι Ορομπίντο.

Μελέτες Συνείδησης και Στοχαστική Νευροεπιστήμη

Η μελέτη της συνείδησης φέρνει μια νέα διάσταση τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην ψυχολογία, έτσι ώστε η διαδικασία της γνώσης να γυρίζει πίσω στον εαυτό της και να λαμβάνεται υπόψη το αξιοσημείωτο γεγονός της επίγνωσης, της γνώσης, που καθιστά δυνατή τη γνώση. Αυτό που προσθέτει η στοχαστική νευροεπιστήμη σε αυτό είναι μια προσεκτική εξέταση των καταστάσεων της συνείδησης, όπως ο διαλογισμός, που περιλαμβάνουν την καλλιέργεια της συνείδησης. Εάν αυτές οι καταστάσεις μπορούν να γίνουν κατανοητές, τόσο μέσα από την εμπειρία όσο και με τα εργαλεία της νευροεπιστήμης, αυτό μπορεί να προωθήσει την κατανόηση του ανθρώπινου νου, των εμπειριών που σχετίζονται με τον μυστικισμό και την πνευματικότητα, και της ίδιας της συνείδησης.

Σωματικές Σπουδές

Η σωματική και η σωματική ψυχολογία εξετάζουν την οικεία βιωμένη εμπειρία της ενσάρκωσης - της κατανόησης του τι είναι να είσαι άνθρωπος από μέσα και πώς αυτές οι εμπειρίες φωτίζουν τον πολιτισμό, τη συνείδηση και τη θεραπεία. Αυτή η περιοχή εστίασης έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει μαθητές με εμπειρία σε μετασχηματιστική εξάσκηση σώματος, όπως πολεμική τέχνη, σωματική άσκηση, εξάσκηση χορού ή κίνησης, προηγμένες αθλητικές εξάσκηση, γυροτονικό, πιλάτες ή παρόμοιες παραδόσεις, ώστε να ενισχύσουν τις ικανότητές τους να διδάξουν την πρακτική τους. την κατανόηση της συνάφειάς του με τις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου και την υποστήριξη της ικανότητάς τους να δημοσιεύουν επιστημονική εργασία που σχετίζεται με τον τομέα εξειδίκευσής τους.

Η αναπόσπαστη παράδοση έχει ρίζες στην ινδική πνευματικότητα μέσα από τα γραπτά του Ινδού φιλοσόφου και πνευματικού δασκάλου Σρι Ορομπίντο, αν και αναφέρεται επίσης στη σύγχρονη συμπερίληψη της ενσυνειδητότητας και άλλων στοιχείων ολόκληρου του ατόμου στην ψυχολογία.

Υπερπροσωπική Επιστήμη

Το πτυχίο ITP επικεντρώνεται στην έρευνα και στη συστηματική, επιστημονική οικοδόμηση γνώσεων. Μια υπερπροσωπική επιστήμη εφαρμόζει τις μεθόδους της επιστήμης στη μελέτη ολόκληρου του ατόμου, πλήρως ενσωματωμένου, ενσωματωμένου σε μια κοινότητα και δεσμευμένου με τον κόσμο, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια αναθεώρηση της επιστημονικής διαδικασίας. Η διαπροσωπική επιστήμη είναι κάτι περισσότερο από τη μελέτη διαπροσωπικών θεμάτων με επιστημονικό τρόπο, έχει επίσης να κάνει με την επιστήμη με έναν τρόπο που είναι διαπροσωπικός, ολοκληρωμένος και ολιστικός. Μια τέτοια προσέγγιση περιλαμβάνει τα πάντα, από καινοτόμους τρόπους για την έρευνα του πλούτου της βιωμένης εμπειρίας έως τη μέτρηση των νευρικών αποκρίσεων με ΗΕΓ.

Πολυπληροφοριακή Διατριβή

Εκτός από την τυπική μορφή για τις διδακτορικές διατριβές, το πρόγραμμα επιτρέπει στους φοιτητές να χρησιμοποιούν μια εναλλακτική μορφή που αποτελείται από τρεις εργασίες με κριτές. Δύο από αυτές τις εργασίες πρέπει να έχουν δημοσιευθεί ή να γίνουν δεκτές για δημοσίευση. το άλλο πρέπει είτε να έχει δημοσιευθεί είτε να έχει γίνει αποδεκτό για δημοσίευση ή υπό εξέταση. Οι φοιτητές που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τη μορφή διατριβής σε πολλές εργασίες αξιολογούνται από την επιτροπή προγράμματος της σχολής κατά περίπτωση. Όπως και στην παραδοσιακή διατριβή, υποβάλλεται πρόταση διατριβής, συγκροτείται τριμελής επιτροπή, εκπονείται διατριβή με κεντρικό περιεχόμενο το κείμενο των τριών άρθρων.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Ιδανικοί μαθητές

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις