Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Εισαγωγή

Προσφέρουμε πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) με ειδίκευση στην υλικοτεχνική υποστήριξη και τις διατροπικές μεταφορές, καθώς και ένα σημαντικό διοικητικό προσωπικό με έμφαση στη διαχείριση των επιχειρήσεων. Τα προγράμματα σπουδών μας παρέχουν στους φοιτητές τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και τις γνώσεις της αλυσίδας εφοδιασμού που απαιτούνται για τη διαχείριση και τη διοίκηση σύγχρονων οργανισμών. Παρέχουμε επίσης θεμελιώδη μαθήματα για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κρίσιμης σκέψης σε φοιτητές των επιχειρήσεων με διδασκαλία ανώτερων βαθμών πυρήνα σε επιχειρηματικές στατιστικές, βελτιστοποίηση και διαχείριση λειτουργιών σε όλες τις μεγάλες εταιρείες BBA.

Μεταπτυχιακά μαθήματα που παρέχονται από το τμήμα εξυπηρετούν τα προγράμματα MBA μας και το πρόγραμμα PhD στην Logistics & Supply Chain Management.

Η ανάπτυξη της ηγεσίας αποτελεί μέρος του πολιτισμού μας. Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας ενσωματώνει τα βασικά επιχειρήματα και τις τρέχουσες τάσεις στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα μάθετε από την σχολή γνωστή για τη δημοσιευμένη έρευνα και τη δύναμη των διδακτικών τους δεξιοτήτων. Τα μέλη των σχολών μας ενδιαφέρονται πραγματικά για την επιτυχία σας ως φοιτητής και θα εργαστούν σκληρά για να σας προετοιμάσουν για μελλοντική επιτυχία στο σημερινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον.

Τι είναι η εφοδιαστική και η διατροπική μεταφορά (LIT);

Η εφοδιαστική περιλαμβάνει τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας του σωστού προϊόντος, στη σωστή ποσότητα και τη σωστή κατάσταση, στη σωστή θέση, την κατάλληλη στιγμή, για τον κατάλληλο πελάτη, με το σωστό κόστος. Η συνδυασμένη μεταφορά συνδυάζει τα πλεονεκτήματα κόστους και / ή εξυπηρέτησης από περισσότερους από έναν τρόπους μεταφοράς σε μια αποτελεσματική, απρόσκοπτη κίνηση προϊόντων.

Τι είναι η Διαχείριση Επιχειρήσεων (OM);

Οι επιχειρήσεις δημιουργούν αξία παρέχοντας προϊόντα και παρέχοντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Η διαχείριση λειτουργιών ασχολείται με τις διαδικασίες με τις οποίες μια επιχείρηση χρησιμοποιεί τους πόρους της για τη δημιουργία αυτών των προϊόντων και υπηρεσιών με τρόπο που μεγιστοποιεί την αξία τους.

Γιατί το Κολλέγιο Επιχειρήσεων στη Γεωργία Νότιο Πανεπιστήμιο;

 • Διεθνής διαπίστευση από το AACSB

Μόνο τα ιδρύματα με αποδεδειγμένα ιστορικά αποτελέσματα ακαδημαϊκής αριστείας είναι σε θέση να αποκτήσουν αυτή τη σημαντική σφραγίδα έγκρισης, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε στη λήψη μιας υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικής εμπειρίας.

 • Ένα περιβάλλον φροντίδας

Η Νότια Γεωργία παρέχει ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στους φοιτητές, με επικεφαλής τους διαχειριστές και τους διδάσκοντες και το προσωπικό που πραγματικά ενδιαφέρονται για την επιτυχία σας.

 • Αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και τους ηγέτες των επιχειρήσεων

Τα μαθήματά μας διδάσκονται από ειδικευμένους καθηγητές, όχι μεταπτυχιακούς φοιτητές, και τα μεγέθη των τάξεων είναι συχνά μικρά. Οι περιφερειακοί και εθνικοί ομιλητές έρχονται τακτικά στην πανεπιστημιούπολη για να συμμετάσχουν στα ετήσια προγράμματα της Εκτελεστικής Διεύθυνσης και της Ημέρας Λογιστικής.

 • Εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας και εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών

Το Τμήμα Logistics και Supply Chain Management στεγάζεται στο κτίριο του College of Business, το οποίο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις πολυμέσων και τέσσερα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 • Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Τα πανεπιστήμια σας βοηθούν να ενσωματώσετε καλύτερα τις ακαδημαϊκές γνώσεις με πρακτικές εφαρμογές. Η έκθεση σε πρακτικές εφοδιαστικής και επιχειρηματικό περιβάλλον μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια πορεία καριέρας είναι σωστή για εσάς και να βοηθήσετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας πριν εισέλθετε στο εργατικό δυναμικό σε μόνιμη βάση. Οι φοιτητές εφοδιαστικής προσφέρθηκαν προσφάτως κάνοντας κλικ εδώ.

 • Υποτροφίες & Οικονομική Βοήθεια

Κάθε χρόνο, οι υποτροφίες εφοδιαστικής απονέμονται στους φοιτητές με βάση την απόδοση της τάξης, το επαγγελματικό δυναμικό και τις οικονομικές ανάγκες. Η χρηματοδοτική υποστήριξη για το πρόγραμμα υποτροφιών παρέχεται από την Αρχή Λιμένων της Γεωργίας, τη Λέσχη Μεταφορών της Ατλάντα, τη Ναυτιλιακή Ένωση Ατλάντα, τον Propeller Club της Savannah, τη Savannah Maritime Association, τη Συνδιάσκεψη Εξωτερικού Εμπορίου της Γεωργίας και τη Λέσχη Κυκλοφορίας της Savannah.

 • Εκπαίδευση εκτός της πανεπιστημιούπολης

Οι εκδρομές πεδίου σπουδαστών είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προγράμματος LIT. Οι πρόσφατες περιηγήσεις περιλαμβάνουν επισκέψεις στην Αρχή Λιμένων της Γεωργίας, το κέντρο διανομής Wal-Mart και στο κέντρο διανομής του Home Depot. Το πρόγραμμα LIT επωφελείται επίσης από τις σχέσεις του με αρκετούς οργανισμούς της βιομηχανίας. Κάθε χρόνο οι σπουδαστές επιλέγονται να συμμετέχουν σε εθνικά και περιφερειακά συνέδρια και συναντήσεις.

Τοποθεσίες

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Ερωτήσεις