Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

Εισαγωγή

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Intro

The Hong Kong University of Science and Technology του Χονγκ Κονγκ ( HKUST ) βρίσκεται στο Clear Water Bay του Χονγκ Κονγκ, είναι ένα ερευνητικό ίδρυμα που κατατάσσεται πρώτη στα κορυφαία νεαρά πανεπιστήμια στον κόσμο (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Με μια διεθνή προοπτική και παγκόσμια φήμη, το πανεπιστήμιο στοχεύει να είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, μέσω της αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα.

Με την άνευ προηγουμένου απαίτηση για ταλέντο υψηλού επιπέδου για την υποστήριξη της ανάπτυξης του Χονγκ Κονγκ και του κόσμου, το The Hong Kong University of Science and Technology (Γκουάνγκτζου) ( HKUST (GZ)) θα δημιουργηθεί στο Nansha, νότια του Guangzhou, για να συνεργαστεί με τον ομόλογό του Clear Water Bay (CWB), να καλλιεργήσει ταλέντα και να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ Χονγκ Κονγκ, Γκουανγκντόνγκ-Χονγκ Κονγκ-Μακάο Γκρέιτερ Μπέι (GBA) και πέρα από την εκπαίδευση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων.

Γιατί HKUST ;

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST ανέβηκε γρήγορα με παγκόσμια φήμη για την αριστεία .
 • HKUST έχει μια ισχυρή ομάδα διεθνών σχολών. Υπάρχουν πάνω από 690 σχολές στο HKUST προέρχονται από περισσότερες από 35 χώρες και περιοχές. Όλα τα μέλη της σχολής είναι Ph.D. κάτοχοι προερχόμενων από κορυφαία πανεπιστήμια.
 • HKUST προσφέρει μια ισχυρή ερευνητική υποδομή για τη σχολή και τους φοιτητές. Υπάρχουν περισσότερα από 85 ερευνητικά ινστιτούτα, κέντρα και κοινά εργαστήρια στο Χονγκ Κονγκ και την ηπειρωτική χώρα.
 • HKUST έχει μια πραγματικά παγκόσμια και διαφορετική κοινότητα μεταπτυχιακών φοιτητών με περισσότερους από 5.800 μεταπτυχιακούς φοιτητές που προέρχονται από περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές.
 • HKUST παρέχει ισχυρή επιχειρηματική υποστήριξη για να βοηθήσει τις ανακαλύψεις των μαθητών σε απτές λύσεις και τεχνολογία.
 • Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε εδώ .

Η διακριτική ακαδημαϊκή δομή του HKUST

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Ενώ αξιοποιεί το καθιερωμένο πειθαρχικό ίδρυμα (Επιστήμη, Μηχανική, Επιχειρήσεις, Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες και Διεπιστημονικά Προγράμματα) στην πανεπιστημιούπολη Clear Water Bay, το HKUST (GZ) θα σχεδιάσει νέες περιοχές στην παιδαγωγική τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω μιας μοναδικής και μη -συμβατική δομή Hub που αποτελείται από τέσσερις ακαδημαϊκούς κόμβους ( Λειτουργία , Πληροφορία , Κοινωνία και Συστήματα ) και ένα ευρύ φάσμα αιχμών Περιοχών Έρευνας.

HKUST προσφέρει μια σειρά ερευνητικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων που οδηγούν σε πτυχία Master of Philosophy και Doctor of Philosophy (Ph.D.). Για λεπτομέρειες προγράμματος, επισκεφθείτε εδώ .

Υποτροφία και χρηματοδότηση

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Scholarship

HKUST παρέχει γενναιόδωρες υποτροφίες σε φοιτητές για να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές τους έρευνες, καλύπτοντας τα δίδακτρα των φοιτητών, τα έξοδα διαμονής και το κόστος διαβίωσης στο Χονγκ Κονγκ.

 • Μεταπτυχιακή Υποτροφία (PGS): υποτροφία 216.360 HK $ (~ 27.700 US $) ετησίως για MPhil και Ph.D. Φοιτητές. Η χρηματοδότηση είναι έως και δύο χρόνια για φοιτητές MPh πλήρους απασχόλησης και τέσσερα χρόνια για διδακτορικό πλήρους απασχόλησης Φοιτητές.
 • Ph.D. Χονγκ Κονγκ Σχέδιο Κοινότητας (HKPFS): ένα διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο για διδακτορικό μελέτες που εκπόνησε η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ. Η Υποτροφία παρέχει σε κάθε βραβευμένο με 319.200 HK $ (40,900 US $) και επιτρεπόμενο ταξιδιωτικό επίδομα 13.300 HK $ (1.700 $) ετησίως, για τέσσερα χρόνια. HKUST θα παράσχει επίσης στους βραβευόμενους ένα εξαιρετικό βραβείο έρευνας ύψους 40.000 HK $ (~ 5.100 $) κατά το πρώτο έτος των σπουδών.
 • RedBird Ph.D. alt = "Υποτροφία: μια ανανεώσιμη υποτροφία 40.000 HK $ (~ 5.100 US $) ετησίως, για εξαιρετικούς υποψήφιους διδακτορικούς, σε αναγνώριση της εξαιρετικής ακαδημαϊκής απόδοσης και της ερευνητικής τους ικανότητας
 • Asian Future Leaders alt = "Πρόγραμμα Υποτροφιών (AFLSP): υποτροφία για νέους μαθητές από την Ανατολική, Νοτιοανατολική και Νότια Ασία για να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές και διαπολιτισμικό εμπλουτισμό.

Μαθητές που παρακολουθούν πλήρους απασχόλησης MPhil και Ph.D. Τα προγράμματα θα έχουν εγγυημένη στέγαση πανεπιστημίου κατά τα πρώτα δύο χρόνια των σπουδών τους. Υπάρχουν επίσης άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης, όπως το Overseas Research Award & το Greater Bay Area Research Award και άλλα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε εδώ .

Είσοδος πιλοτικού προγράμματος HKUST (Guangzhou)

HKUST","author_url":"","source":""}" />

img 4

Σε συνεργασία με τις προπαρασκευαστικές εργασίες για την ίδρυση του HKUST (GZ), το HKUST ξεκίνησε ένα πιλοτικό πρόγραμμα Guangzhou στην πανεπιστημιούπολη Clear Water Bay (CWB) για να ξεκινήσει η εγγραφή ερευνητικών μεταπτυχιακών φοιτητών (RPg) από το 2019/20. Η πρόσληψη στόχου είναι 150 μαθητές, οι οποίοι θα γίνουν δεκτοί σε διδακτορικό πλήρους απασχόλησης. ή προγράμματα MPhil. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί στο Σχέδιο θα λάβουν Μεταπτυχιακή Υποτροφία και εγγυημένη πανεπιστημιακή στέγαση Το Πανεπιστήμιο θα προσφέρει επίσης ένα ανανεώσιμο RedBird Ph.D. υποτροφία 40.000 HK $ ετησίως σε εξαιρετικό διδακτορικό. υποψηφίους, σε αναγνώριση της εξαιρετικής ακαδημαϊκής απόδοσης και της ερευνητικής τους ικανότητας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε εδώ .

Το Πανεπιστήμιο προσκαλεί τώρα αιτήσεις για εισαγωγικές εκπτώσεις 2021/22 (που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2021). Κάντε αίτηση τώρα !

Τοποθεσίες

 • Hong Kong

  Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

  Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις