Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA) Διδακτορικό στη μαθηματική ανάλυση, μοντελοποίηση και εφαρμογή
International School for Advanced Studies (SISSA)

Διδακτορικό στη μαθηματική ανάλυση, μοντελοποίηση και εφαρμογή

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

1

Σκοπός του μαθήματος διδακτορικό

Ο στόχος του μαθήματος Διδακτορικό στη Μαθηματική Ανάλυση, Μοντελοποίηση και Εφαρμογές είναι να εκπαιδεύσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στους τομείς της μαθηματικής ανάλυσης και μαθηματικών μοντέλων, καθώς και στις εφαρμογές των μαθηματικών και της αριθμητικής ανάλυσης στην επιστήμη και την τεχνολογία. Ο στόχος είναι να μπορέσουν οι διδακτορικά να εργαστούν ερευνητές υψηλού επιπέδου στους τομείς αυτούς σε πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρείες.

ερευνητικά Θέματα

Η δραστηριότητα Μαθηματικής Ανάλυσης εστιάζεται κυρίως στην συνήθων και μερικών διαφορικών εξισώσεων, σε δυναμικά συστήματα, για την λογισμού των μεταβολών και τη θεωρία ελέγχου. Συνδέσεις από αυτά τα θέματα με διαφορική γεωμετρία και μειωμένη μοντελοποίηση προκειμένου αναπτύσσονται επίσης.

Η δραστηριότητα στη Μαθηματική Μοντελοποίηση είναι προσανατολισμένη σε θέματα για τα οποία τα βασικά τεχνικά εργαλεία προέρχονται από μαθηματική ανάλυση. Οι παρούσες θέματα είναι Multiscale ανάλυσης, μηχανική των υλικών, micromagnetics, μοντελοποίηση βιολογικών συστημάτων, υπολογιστική υγρών και στερεών δυναμική και τα προβλήματα που σχετίζονται με τον έλεγχο της θεωρίας.

Οι εφαρμογές των Μαθηματικών που αναπτύχθηκε σε αυτό το μάθημα που σχετίζονται με την αριθμητική ανάλυση των μερικών διαφορικών εξισώσεων και των προβλημάτων ελέγχου. Η δραστηριότητα αυτή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με MathLab για τη μελέτη των προβλημάτων που προέρχονται από τον πραγματικό κόσμο, από βιομηχανικές και ιατρικές εφαρμογές, καθώς και από σύνθετα συστήματα.

Τα κύρια ερευνητικά γραμμές:

 • Λογισμός των μεταβολών και Ανάλυση Multiscale
 • Διατήρηση Νόμοι και τα προβλήματα των μεταφορών
 • Γεωμετρική Θεωρία Ελέγχου και Υπο-Γεωμετρία Riemann
 • Μηχανική των Υλικών και των Βιολογικών Συστημάτων
 • Μη γραμμική ανάλυση
 • αριθμητική ανάλυση
 • Βιολογίας Συστημάτων

Οι πιο πρόσφατες τοποθετήσεις μετά διδάκτορας στο SISSA:

 • Ecole Polytechnique (Palaiseau, Γαλλία),
 • Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Oxford, UK),
 • Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Pasadena, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής),
 • Carnegie Mellon University (Πίτσμπουργκ, ΗΠΑ),
 • Hausdorff Κέντρο για τα Μαθηματικά (Βόννη, Γερμανία),
 • Πανεπιστήμιο Rutgers (ΗΠΑ),
 • Universität Zürich (Ζυρίχη, Ελβετία)

Γενικοί κανόνες

Το διδακτορικό πρόγραμμα αποτελείται από τρία / τέσσερα έτη σπουδών και της έρευνας.

Η κύρια διαδικασία επιλογής αποτελείται από εισαγωγικές εξετάσεις. Αυτό χωρίζεται σε δύο μέρη: στο οι γραπτές μέρος υποψήφιοι καλούνται να λύσουν τα προβλήματα από μια λίστα δόθηκε από την επιτροπή είσοδο. Η προφορική εξέταση συνίσταται σε μια συζήτηση σχετικά με τη γραπτή δοκιμασία, για τα θέματα που μελετήθηκαν στο πρόγραμμα σπουδών univerisity, και, ενδεχομένως, για τη διατριβή του αιτούντος για το πανεπιστημιακό πτυχίο ή σε άλλα επιστημονικά επιτεύγματα. Τα επιστημονικά προσόντα και των στοιχείων του αιτούντος λαμβάνονται επίσης υπόψη.

πολίτες της ΕΕ μπορούν να γίνουν δεκτά με μόνη βάση της τους προηγούμενους επιστημονική δραστηριότητα, δημοσιεύσεις και αναφορές, σε μια διαδικασία προ-επιλογής. Θα πρέπει να περάσει μια «Εξέταση» στο τέλος του πρώτου έτους τους.

Φοιτητής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια της μελέτης προσανατολισμένη στους διάφορους τομείς που καλύπτονται από την πορεία διδακτορικό τους. Κατά τον πρώτο μήνα του προγράμματος διδακτορικό, η σχολή εγκρίνει τα επιμέρους σχέδια της μελέτης, λαμβάνοντας υπόψη τα επιστημονικά ενδιαφέροντα των μαθητών και τις δεξιότητες που έχουν ήδη αποκτηθεί στις προηγούμενες πανεπιστημιακές σπουδές.

Κατά το πρώτο έτος, οι μαθητές παρακολουθούν τα δύο βασικά και πιο προχωρημένα μαθήματα. Για να γίνουν δεκτοί στο δεύτερο έτος που απαιτείται για να περάσει τις εξετάσεις των μαθημάτων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των σπουδών τους. Οι μαθητές καλούνται να παρακολουθήσουν, χωρίς εξετάσεις, και κάποια μαθήματα σε τομείς διαφορετικούς από εκείνους του σχεδίου των σπουδών τους.

Στο τέλος του πρώτου έτους οι μαθητές ξεκινήσει ένα ερευνητικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη ενός μέλους ΔΕΠ ή εξωτερικού συνεργάτη εγκριθεί από τη σχολή, σε ένα από τα πεδία έρευνας του προγράμματος διδακτορικό.

Κατά το δεύτερο και τρίτο έτος οι σπουδαστές εργάζονται για τα ερευνητικά τους προγράμματα, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του σεμιναρίου του προγράμματος διδακτορικό, και να παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα. Εξετάσεις πρέπει να περάσει μόνο από τους μαθητές που εργάστηκαν στο πρώτο έτος τους σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα PhD.

Οι μαθητές απόκτηση του Διδακτορικού Διπλώματος μετά την υποβολή διδακτορικής διατριβής τους και να υπερασπίζονται μπροστά από μια εξεταστική επιτροπή, τα μέλη της οποίας περιλαμβάνονται τα μέλη του προσωπικού SISSA και διεθνείς εμπειρογνώμονες στον τομέα. SISSA PhD σε ένα από τα μαθήματα των Μαθηματικών Area είναι από το νόμο ισοδυναμεί με την ιταλική βαθμό "Dottore di Ricerca σε Matematica".

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα