Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Εισαγωγή

Η Επιχειρηματική Σχολή ®

Τα Management Center Innsbruck δεσμούς μαζί το καλύτερο της επιστήμης, της οικονομίας και τη διαβούλευση με την μοναδική έννοια της διεθνούς επιχειρηματικής Σχολή ®. Ιδρύθηκε το 1995/96 ως στήριγμα της μοναδικής ιδέας του Ανοικτού Πανεπιστημίου του nsνσμπρουκ, Management Center Innsbruck έχει κατακτήσει κορυφαία θέση στο διεθνές τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα, περισσότερα από 3.400 φοιτητές, 1.000 καθηγητές, 276 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια απ 'όλο τον κόσμο, και αμέτρητες οι απόφοιτοι και οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα το τι έχει να προσφέρει το Επιχειρηματικό Σχολείο ®. Στο πλαίσιο της έννοιας "Συνολικό Πανεπιστήμιο του nsνσμπρουκ", το MCI προσπαθεί να καθοδηγήσει άτομα με κίνητρα, τα οποία θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης προσανατολισμένης προς τους στόχους, στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Το MCI προσφέρει μεταπτυχιακά, μη μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου σε ανώτερους και κατώτερους διευθυντές από όλα τα επίπεδα διοίκησης και κλάδους.

Τα προγράμματα του MCI επικεντρώνονται σε όλα τα επίπεδα της προσωπικότητας και περιλαμβάνουν τομείς των τελευταίας τεχνολογίας γνώσεων από την επιστήμη και την πρακτική που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Ως διεθνώς προσανατολισμένο κέντρο πληροφοριών και επικοινωνιών, το MCI είναι ανοιχτό σε νέες προοπτικές, μεθόδους και έργα. Ο εποικοδομητικός διάλογος και η συνεργατική ανάπτυξη διεπιστημονικών ικανοτήτων είναι δύο από τους πυλώνες της διδασκαλίας και της μάθησης στο MCI. Το MCI υποστηρίζει την ανταγωνιστικότητα των οργανισμών και επηρεάζει την επαγγελματικοποίηση των επιχειρήσεων, της διοίκησης, της πολιτικής και του πολιτισμού. Η εφαρμοσμένη έρευνα και ανάπτυξη εκτιμώνται ιδιαίτερα στο MCI για την ενίσχυση της καινοτομίας στις τοπικές εταιρείες και τη διασφάλιση διδασκαλίας προσανατολισμένης στην ποιότητα.

Ενσωματωμένο σε ένα ευρύ δίκτυο θαμώνων, χορηγών και συνεργατών, το MCI είναι ένας σημαντικός κινητήρας στη θέση του nsνσμπρουκ, του Τιρόλου και της Αυστρίας ως κέντρο ακαδημαϊκών και διεθνών συναντήσεων. Η γειτονική μας συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του nsνσμπρουκ, η εγγύτητα στην πολυσύχναστη Παλιά Πόλη του nsνσμπρουκ και η ισχυρή αρχιτεκτονική της τοποθεσίας είναι έκφραση της φιλοσοφίας και της αποστολής αυτού του διεθνούς υποδειγματικού κέντρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


Η αποστολή μας

MCI Management Center Innsbruck ακολουθεί την έννοια μιας επιχειρηματικής Σχολής ®. Το MCI ενδυναμώνει άτομα με κίνητρα για να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις, παρέχει βαθιά ακαδημαϊκή επάρκεια και δημιουργεί καινοτόμο μεταφορά τεχνογνωσίας μέσα σε ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο.


Οι παράγοντες επιτυχίας μας

Ποιότητα διδασκαλίας: Η υψηλής ποιότητας διδασκαλία εξασφαλίζει τη θέση μας μεταξύ των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων στον γερμανόφωνο κόσμο.

Διανοητική συνεισφορά: Η πνευματική μας συνεισφορά είναι εφαρμοσμένη, σχετική με τις επιχειρήσεις και προσανατολισμένη στη λύση.

Διεθνής προσανατολισμός: Ο ισχυρός διεθνής προσανατολισμός μας δημιουργεί τεχνογνωσία, κύρος και προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Προσανατολισμός πελάτη και εξυπηρέτησης: Ο προσανατολισμός προς τον πελάτη και την εξυπηρέτηση είναι υποδειγματικός.

Άνθρωποι και πολιτισμός: Η εταιρική μας κουλτούρα ευδοκιμεί στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, τη δέσμευση των εργαζομένων μας, το επιχειρηματικό πνεύμα και την υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία.

Μάρκα: Η μάρκα της MCI είναι διεθνώς γνωστή και αντιπροσωπεύει την απόδοση, την επαγγελματικότητα, τη γνώση και την ικανότητα.

Δίκτυο: Το διεθνές μας δίκτυο δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

Καινοτομία: Η συνεχής καινοτομία αποτελεί τη βάση της θέσης μας στην αγορά και διασφαλίζει την ανταγωνιστικότητά μας.

Υποδομές: Η άριστη υποδομή μας δημιουργεί ένα ελκυστικό και διεγερτικό περιβάλλον.


Πανεπιστημιούπολη & Τοποθεσίες

Management Center Innsbruck (MCI) έχει καθιερώσει μια φήμη ως διεθνώς προσανατολισμένο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών μέσω προσανατολισμού στον πελάτη και συνεπούς διαχείρισης ποιότητας. Τα τιρολέζικα βουνά, οι ασυναγώνιστες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις της περιοχής, η γειτνίαση με τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ιταλία και η μακρόχρονη ακαδημαϊκή παράδοση του nsνσμπρουκ εγγυώνται μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους μαθητές.

Στις κεντρικές τοποθεσίες του, το MCI προσφέρει μια εξαιρετική υποδομή με ελκυστικές και καλά εξοπλισμένες αίθουσες διαλέξεων, εργαστήρια υπολογιστών και ομαδικές αίθουσες εργασίας, με υπερσύγχρονους σταθμούς εργασίας και ερευνητικές εγκαταστάσεις, φοιτητικούς ξενώνες στη γύρω περιοχή, μεγάλη ποικιλία αγαθών χώροι για φαγητό έξω, βολικός χώρος στάθμευσης και εξαιρετικές δημόσιες συγκοινωνίες.

Τοποθεσίες

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Προγράμματα

Ερωτήσεις