Keystone logo
Pacifica Graduate Institute PsyD στην κλινική ψυχολογία
Pacifica Graduate Institute

PsyD στην κλινική ψυχολογία

4 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

PsyD στην κλινική ψυχολογία

Οι τάξεις αρχίζουν στις αρχές Οκτωβρίου

Το Psy.D. Η αποστολή του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους κλινικούς ψυχολόγους που φέρνουν σε βάθος τις ψυχολογικές προσεγγίσεις για να δουλεύουν με διαφορετικές κοινότητες, καθώς και τις αξίες της κοινής ψυχικής υγείας σε βάθος ψυχολογική εργασία.

Psy.D. στην Κλινική Ψυχολογία

Τι είναι το Psy.D. στην Κλινική Ψυχολογία;

Το Psy.D. πρόγραμμα σπουδών αγκαλιάζει ένα μοντέλο ιατρού-ακαδημαϊκού, όπου η έμφαση δίνεται στην πρακτική εφαρμογή του θεωρητικού υλικού σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις στις οποίες εργάζονται οι ψυχολόγοι. Εκείνοι με Psy.D. Οι περισσότεροι από τους βαθμούς συνήθως εργάζονται σε ρυθμίσεις κοινότητας με βάση τις υπηρεσίες, σε ιδιωτική πρακτική, σε περιβάλλοντα ολοκληρωμένης υγειονομικής περίθαλψης, σε οργανωσιακούς χώρους, σε υγειονομικές υπηρεσίες και ως σχολή προγραμμάτων επαγγελματικής ψυχολογίας. A Psy.D. η εκπαίδευση τονίζει την αυτοανακλαστική πρακτική μαζί με τις διαπροσωπικές δεξιότητες και την ικανότητα να συνεργαστεί με άλλους σε διεπαγγελματικά πλαίσια. Οι κλινικές δεξιότητες, η αντικειμενική και αντικειμενική αξιολόγηση και η θεραπεία αποτελούν τους κύριους τομείς εφαρμογής εκτός από τη θεωρία και την έρευνα. Τόσο η βασική όσο και η λειτουργική γνώση επικεντρώνονται. Στο Pacifica Graduate Institute , εκτός από την παροχή του ευρύτερου και γενικότερου εκπαιδευτικού πλαισίου που απαιτείται στον τομέα της ψυχολογίας, η ψυχολογία βάθους τιμάται για τη μακροχρόνια ζωή της κλινικής αποτελεσματικότητας, της σχεσιακής εστίασής της και της αξίας της σε εκτεταμένες κατανοήσεις της αναπτυξιακής πολυπλοκότητας, την αυτοοργάνωση και την ατομική και συλλογική συνείδηση.

Τι είναι η Ψυχολογία βάθους;

Οι βαθιές ψυχολογικές προσεγγίσεις συγκαταλέγονται μεταξύ των παλαιότερων μορφών ψυχοθεραπείας στον κόσμο και υπάρχει μια σημερινή αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και της επικύρωσης για τη βαθιά ψυχολογία, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της διαπροσωπικής νευροβιολογίας, με επαγγελματίες / ερευνητές όπως ο Allan Schore, Ph.D. και άλλοι συνεισφέροντες. Οι κλινικοί ψυχολόγοι, όπως ο Jonathan Shedler, Ph.D., φέρνουν στο φως και την έρευνα, η οποία επικυρώνει τις βαθύτερες ψυχολογικές προσεγγίσεις. Για παράδειγμα, δείτε το άρθρο του Dr. Shedler σχετικά με την αποτελεσματικότητα της ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας (σε PDF).

Το Psy.D. Διακεκριμένη εκπαίδευση προγράμματος

Αν και το πρόγραμμα είναι σχετικά νέο, έχει τις ρίζες του στο πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που προσφέρει η Pacifica από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Έτσι, το πρόγραμμα γεφυρώνει την πλούσια ιστορία της ψυχολογίας βάσης διδασκαλίας με τον σύγχρονο κόσμο της κλινικής ψυχολογίας. Αυτή η πρακτική ένταξη δίνει έμφαση σε βάθος ψυχολογικές προοπτικές μέσα στους σημερινούς τομείς των ψυχολογικών μελετών, όπως οι σχεσιακές προσεγγίσεις και η προσκόλληση. πρακτικές βασισμένες σε αποδεικτικά στοιχεία · ολοκληρωμένη αξιολόγηση · διαπροσωπική νευροβιολογία και βιοψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις στην ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη. αυτοανακλαστικές πρακτικές · κοινοτικές προσεγγίσεις πρακτικής · και της δημόσιας πολιτικής ψυχικής υγείας.

Το πρόγραμμα σπουδών αντανακλά τη δέσμευση να φέρει παρηγορητική και κοινωνικά υπεύθυνη υποτροφία και αξίες στα σημαντικά ζητήματα που θέτει η εφαρμοσμένη κλινική ψυχολογία, συμπεριλαμβανομένων των έμφασης στους ασυνείδητους καθοριστικούς παράγοντες συμπεριφοράς. Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα που παρέχουν θεμελιώδεις γνώσεις στην ψυχολογία καθώς και εκείνες που επικεντρώνονται σε βάθος ψυχολογικές θεραπείες, ψυχική υγεία της κοινότητας, ποικιλομορφία και αυτόχθονες προοπτικές στην ψυχολογία. Η συνείδηση ​​και οι φανταστικές, σωματικές, οικολογικές και στοχαστικές σκέψεις ψυχολογικής εργασίας περιλαμβάνονται επίσης στο πρόγραμμα.

Οφέλη:

 • Προετοιμάστε να εξασκηθείτε σε μια ποικιλία κοινοτικών και υγειονομικών υπηρεσιών με ένα σταθερό υπόβαθρο στις δεξιότητες της κλινικής ψυχολογίας, βασισμένες στις αρχές της ψυχολογίας βάθους.
 • Ενσωμάτωση ευρείας και γενικής γνώσης της κλινικής ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένων βασικών συνόλων κλινικών δεξιοτήτων, με προσωπική εμπειρία των ασυνείδητων και σχεσιακών παραγόντων που παρακινούν την ατομική και συλλογική συμπεριφορά.
 • Εξερευνήστε τις βάσεις ψυχολογικών προοπτικών όπως οι σχεσιακές προσεγγίσεις και η προσκόλληση. πρακτικές βασισμένες σε αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σύντομων ψυχοδυναμικών προσεγγίσεων · ολοκληρωμένη αξιολόγηση · διαπροσωπική νευροβιολογία και βιοψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις στην ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη. κοινοτικές προσεγγίσεις πρακτικής · και τη δημόσια πολιτική που σχετίζεται με την ψυχική υγεία.

«Όταν ήμουν φοιτητής και αργότερα διδάκτωρ σε ένα μεγάλο κρατικό πανεπιστήμιο, σκέφτηκα ότι η εσωτερική μου ζωή και η επαγγελματική μου ζωή έπρεπε να χωριστούν. Όταν βρήκα την Pacifica και το πρόγραμμά μας, χαίρομαι που εργάζομαι σε ένα μέρος όπου μπορούμε να ενσωματώσουμε ανοιχτά τις βάσεις ψυχολογικών αρχών σε όλες τις πτυχές της ζωής και της δουλειάς μας. Αυτή η ενσωμάτωση πιστεύω ότι μας εμπνέει να είμαστε μια κοινότητα μαθητών, καθηγητών και προσωπικού που μοιράζονται μια δέσμευση να τείνουν την ψυχή μέσα και στον κόσμο ».
-Oksana Yakushko, πρόεδρος του προγράμματος

72282_DSC03272_preview.jpeg

Συχνές ερωτήσεις προγράμματος

Τι είναι ξεχωριστό για το Psy.D. πρόγραμμα και διδακτορική εκπαίδευση στην κλινική ψυχολογία στο Pacifica;

Το πρόγραμμα αυτό έχει τις ρίζες του στο πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας που προσφέρει η Pacifica από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Έτσι, το πρόγραμμα γεφυρώνει την πλούσια ιστορία της ψυχολογίας βάσης διδασκαλίας με τον σύγχρονο κόσμο της κλινικής ψυχολογίας. Αυτή η πρακτική ένταξη δίνει έμφαση σε βάθος ψυχολογικές προοπτικές μέσα στους σημερινούς τομείς των ψυχολογικών μελετών, όπως οι σχεσιακές προσεγγίσεις και η προσκόλληση. πρακτικές βασισμένες σε αποδεικτικά στοιχεία · ολοκληρωμένη αξιολόγηση · διαπροσωπική νευροβιολογία και βιοψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις στην ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη. κοινοτικές προσεγγίσεις πρακτικής · και της δημόσιας πολιτικής ψυχικής υγείας.

Ακολουθώντας ένα μοντέλο πρακτικής άσκησης-μελετητή, το πρόγραμμα αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Pacifica να εδραιώσει τις αρχές της ψυχολογίας βάθους στην κλινική πρακτική εντός των κοινοτικών συνθηκών. Το Psy.D. η αποστολή του προγράμματος είναι να προετοιμάσει κλινικούς (υγειονομικούς) ψυχολόγους να εφαρμόσουν θεμελιώδεις και βαθιές ψυχολογικές γνώσεις και δεξιότητες μέσα σε ποικίλα περιβάλλοντα επαγγελματικής πρακτικής. Έχει σχεδιαστεί για να παράγει κλινικούς ψυχολόγους που είναι ειδικευμένοι σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της ψυχοθεραπείας, της αξιολόγησης, της εποπτείας και της διαβούλευσης, καθώς και ολοκληρωμένες προσεγγίσεις στην υγεία, ενημερωμένες και εμπλουτισμένες με βάθος ψυχολογικές προοπτικές. Το Pacifica εκπαιδεύει τους σπουδαστές να επιτύχουν την επιτυχή ενσωμάτωση ευρείας και γενικής γνώσης στην κλινική ψυχολογία, συμπεριλαμβανομένων των βασικών κλινικών δεξιοτήτων, με προσωπική εμπειρία των ασυνείδητων και σχεσιακών παραγόντων, που παρακινούν την ατομική και συλλογική συμπεριφορά.

Λαμβάνει ένα Psy.D. από το πρόγραμμα κλινικής ψυχολογίας της Pacifica πληροί τα προσόντα που απαιτούνται για να έχει άδεια ως κλινικός ψυχολόγος στην Καλιφόρνια;

Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει στην άδεια ως κλινικός ψυχολόγος (με βάση τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για ψυχολόγους στην πολιτεία της Καλιφόρνιας). Για να λάβουν την άδεια του Καλλιτεχνικού Ψυχολόγου της Καλιφόρνια, οι φοιτητές πρέπει επίσης να έχουν συναντήσει τις ώρες μετά την διδακτορική κλινική των υπηρεσιών και τις απαιτήσεις εξέτασης του κράτους. Ως μέρος της απόκτησης του πτυχίου από το πρόγραμμά μας, οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τις προ-διδακτορικές ώρες πρακτικής άσκησης που πληρούν τις απαιτήσεις του Συμβουλίου της Καλιφόρνιας Ψυχολογίας. Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας για τα επίσημα προγράμματα πρακτικής άσκησης στην Καλιφόρνια καθορίζονται από διάφορους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων το Καλιφόρνια Πρακτικής Ψυχολογίας (CAPIC), το οποίο διέπει πολλές κλινικές τοποθεσίες που υιοθετούν τρόπους ψυχολογικής θεραπείας βάθους. Το Pacifica είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του CAPIC και οι φοιτητές θα κατευθυνθούν μέσω της επίσημης διαδικασίας εφαρμογής σε όλες αυτές τις ιστοσελίδες. Μετά την απόκτηση του πτυχίου τους από την Pacifica, οι σπουδαστές πρέπει να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις του κράτους, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταδιδακτορικούς κλινικούς ελέγχους και επιτυχίες στις εθνικές και κρατικές εξετάσεις (EPPP και CPLEE). Οι υποψήφιοι και οι σπουδαστές είναι υπεύθυνοι για την τήρηση και την τήρηση των απαιτήσεων άδειας χρήσης άλλων κρατών ή χωρών στις οποίες επιθυμούν να διαμένουν και να εξασκήσουν, οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν από τις απαιτήσεις της Καλιφόρνια.

Πόσο καιρό είναι το Psy.D. πρόγραμμα?

Οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα στο Psy.D. πρόγραμμα για τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, του χειμώνα και των τριμήνων της άνοιξης. Κάθε χρόνο, οι τάξεις κρατούνται στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια εννέα, τεσσάρων (4) ημερών συνεδριάσεων (τρεις ανά τρίμηνο). Δεν υπάρχει καλοκαιρινό τρίμηνο στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές ολοκληρώνουν τις διατριβές τους μέσα σε τρία και τέσσερα χρόνια, μαζί με τα μαθήματα. Υπάρχει προθεσμία οκτώ ετών για την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών. Ανατρέξτε στο παρακάτω γράφημα για μια οπτική επισκόπηση του Psy.D. πρόγραμμα.

Ποια είναι η γενική μορφή των τάξεων;

Οι τάξεις είναι ένας συνδυασμός μορφών διάλεξης και συζήτησης και γενικά συμβαίνουν στην πανεπιστημιούπολη Lambert Road της Pacifica. Ενώ η σχολή παρουσιάζει υλικό διαλέξεων, ο χρόνος διατίθεται για συζητήσεις και περιόδους ερωτήσεων και απαντήσεων. Ορισμένες από τις τάξεις περιλαμβάνουν παρουσιάσεις από εμπειρογνώμονες, βιωματικές δραστηριότητες (π.χ. τελετουργίες, σωματικές ασκήσεις), καθώς και χρόνο για την επεξεργασία των πληροφοριών ως ομάδας. Το σύστημα κοόρτης στο Pacifica ενθαρρύνει μια διαδικασία βαθιάς συνεργατικής μάθησης που ενσωματώνει τα πολλαπλά προσωπικά και πολιτισμικά πλαίσια που επηρεάζουν την εκμάθηση και καθοδήγηση των συζητήσεων.

Πόση δουλειά απαιτείται εκτός τάξης;

Οι ταξικές αναθέσεις αποτελούνται από αναγνώσεις, δημοσιεύσεις αντανακλάσεων / συζητήσεων, εξετάσεις, εργασίες ή έργα. Για κάθε ώρα στην τάξη αναμένονται τουλάχιστον τρεις ώρες ακαδημαϊκής εργασίας εκτός τάξης. Αυτή τη φορά μπορεί να περιλαμβάνει ανάγνωση, αντανάκλαση, έρευνα και γραφή. Η μεταπτυχιακή μελέτη, γενικά, απαιτεί είκοσι (20) ώρες σπουδών εβδομαδιαίως με επιπλέον περίπου 15 έως 20 ώρες πρακτικής ανά εβδομάδα στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο έτος. Οι 1.500 ώρες πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται μετά το τέταρτο έτος σπουδών όταν ολοκληρωθεί η διατριβή και έχουν περατωθεί διεξοδικές εξετάσεις.

Η εμπεριστατωμένη κλινική κατάρτιση σε χώρους κλινικής εκπαίδευσης έξω από την πανεπιστημιούπολη αποτελεί ουσιαστικό μέρος του διδακτορικού προγράμματος. Οι μαθητές ολοκληρώνουν τουλάχιστον 1.000 ώρες άσκησης, 1.500 ώρες πρακτικής άσκησης και 60 ώρες προσωπικής θεραπείας. Ο Διευθυντής της Κλινικής Κατάρτισης συνεργάζεται με τους φοιτητές έτσι ώστε να εφαρμόζουν τις τοποθετήσεις τους κατά το πρώτο ακαδημαϊκό τους έτος και να ξεκινήσουν την άσκηση στην αρχή του δευτέρου έτους της ακαδημαϊκής τους μελέτης. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίβλεψη και λαμβάνουν σχόλια σε τοποθεσίες εκτός του χώρου καθώς και κατά τη διάρκεια μαθημάτων στο πανεπιστήμιο.

Μόλις οι μαθητές ολοκληρώσουν το μάθημα και πρακτική τους και περάσουν μια ολοκληρωμένη εξέταση, οι μαθητές μπαίνουν εκτός πανεπιστημιούπολης πρακτικής άσκησης, όπου τους δίνεται επίσης η εποπτεία και η ανατροφοδότηση. Οι πανεπιστημιακές σπουδές ολοκληρώνονται σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον προσφέροντας ποικίλες εμπειρίες κατάρτισης. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πρακτική άσκηση κατά το τέταρτο έτος εάν έχουν εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος και έχουν καθιερώσει ετοιμότητα πρακτικής άσκησης. Μόλις γίνει δεκτός σε ένα site πρακτικής άσκησης, μπορούν να ξεκινήσουν την πρακτική άσκηση μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και των πρακτικών. Η εκπαίδευση σε πολιτιστικά ποικίλες τοποθεσίες ενθαρρύνεται. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κρατικών συμβουλίων ψυχολογίας όσον αφορά την επιλεξιμότητα βάσει αδειών διαπίστευσης για διδακτορικά προγράμματα. Το διδακτορικό πρόγραμμα στο Pacifica Graduate Institute έχει δομηθεί για να ανταποκριθεί στις οδηγίες της πολιτείας της Καλιφόρνια για τις κατευθύνσεις της ψυχολογίας.

Πότε οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη σχολή;

Κάθε καθηγητής διδάσκει ώρες γραφείου κατά το χρόνο που οι μαθητές βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη καθώς και κατά τις συγκεκριμένες ώρες της εβδομάδας. Αυτά τα ωράρια γραφείου και τα φύλλα εγγραφής διατίθενται κατά τη διάρκεια κάθε εκπαιδευτικής συνεδρίασης. Επιπλέον, υπάρχει συνεχής και συνεπής επικοινωνία μεταξύ των μελών του ΔΕΠ και των μαθητών μεταξύ οικιακών συνεδριών. Οι μαθητές ανατίθενται επίσης ένας βασικός σύμβουλος διδασκόντων που συνδέεται μαζί τους σχετικά με ποικίλες πτυχές της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου της άνοιξης, οι σύμβουλοι των σχολών αξιολογούν την πρόοδο που πραγματοποιεί κάθε μαθητής στο πρόγραμμα ως μέρος των ετήσιων αξιολογήσεων του φοιτητή.

Τι είναι το Psy.D. Διατριβή στο Pacifica;

Τα διδακτορικά προγράμματα σε οποιοδήποτε πεδίο απαιτούν ένα τελικό διδακτορικό πρόγραμμα που αντικατοπτρίζει τη ακαδημαϊκή φύση ενός τέτοιου προχωρημένου πτυχίου. Στον ασκούμενό μας-μελετητή, Psy.D. Κλινικής Ψυχολογίας Πρόγραμμα, το έργο αυτό περιλαμβάνει την ολοκλήρωση του Psy.D. Διατριβή. Αν και έχει ομοιότητες με διατριβές σε άλλους ακαδημαϊκούς κλάδους ή με διατριβές σε κλινική διδακτορική διατριβή. πρόγραμμα, Psy.D. Η διατριβή αντανακλά σαφώς τη φύση του προγράμματος σπουδών μας.

 • Το επίκεντρο της διατριβής είναι ένα κλινικά σχετικό θέμα

 • Η μελέτη πρέπει να συμβάλει στην κλινική εργασία

 • Διατριβή προνόμια κλινική ψυχολογία επιστημονική βιβλιογραφία στην ανασκόπηση της βιβλιογραφίας του

 • Αυτές οι μελέτες είναι συνήθως πιο σύντομες, προσφέροντας μεγαλύτερη έμφαση στο θέμα της

 • Η διατριβή, αν χρησιμοποιεί τους συμμετέχοντες, μπορεί να χρησιμεύσει ως πιλοτική μελέτη (δηλαδή, να περιλαμβάνει λιγότερους συμμετέχοντες)

 • Psy.D. Η διατριβή μπορεί να αντανακλά τις εμπειρίες ή τους στόχους των κλινικών πρακτικών των μαθητών

Μια άλλη πτυχή που κάνει το Psy.D. Η διατριβή είναι μια ξεχωριστή εμπειρία όταν εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Για να αναγνωρίσουμε την εστίαση του ασκούμενου-μελετητή μας και να ενθαρρύνουμε την ενεργό ενσωμάτωση της πρακτικής και της επιστήμης, η Psy.D. Η γραπτή διατριβή είναι ενσωματωμένη μέσα στα τέσσερα χρόνια των μαθημάτων. Προσφέρουμε διάφορα μαθήματα που απευθύνονται συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και τη συγγραφή διδακτορικών διατριβών (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης και της καθοδήγησης μαθητών ενώ εργάζονται στις διατριβές τους). Έχουμε επίσης μια ενεργή διαδικασία παροχής συμβουλών, η οποία περιλαμβάνει τακτικές συναντήσεις με προεδρίες διατριβών καθώς και συντονιστές έρευνας. Είναι δομημένο έτσι ώστε η διατριβή να ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων ετών μαθημάτων.

Στην Pacifica, επιβεβαιώνουμε τα συμφέροντα των σπουδαστών, προσκαλώντας τα πάθη των μαθητών καθώς και την ανταπόκριση στις ανάγκες του κόσμου για να ενημερώσουμε την ανάπτυξη των ιδεών τους. Ενθαρρύνουμε επίσης την ενεργό ενσωμάτωση του βάθους του ψυχολογικού φακού και των προοπτικών στη γραπτή διατριβή τους, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει την προσοχή τους στα όνειρά τους, τις εσωτερικές ονειροπόλησεις, τη φαντασία ή την ενσυναίσθητη σχεσιακή ανταπόκριση στο ανθρώπινο πόνο.

Όπως συμβαίνει με όλες τις διατριβές, το Psy.D. Η διαδικασία διατριβής στο Pacifica είναι έντονη και εντατική. Είναι επίσης κλινικά σχετικό και βασίζεται σε βάθος ψυχολογικών κλινικών καθώς και ερευνητικών προσεγγίσεων. Τέλος, θεωρούμε τη διατριβή, ως άλλα τμήματα της εκπαίδευσής μας, ως ένα ουσιαστικό και μετασχηματιστικό ταξίδι, που όχι μόνο επιδιώκει να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων ή των κοινοτήτων, αλλά και να ενθαρρύνει την ψυχική ανάπτυξη των ίδιων των σπουδαστών.

72286_DSC04551_preview.jpeg

Πού ο φοιτητής ολοκληρώνει την απαίτηση άσκησης / πρακτικής των 2.500 ωρών;

Οι σπουδαστές στο διδακτορικό κλινικό πρόγραμμα πρέπει να συγκεντρώσουν συνολικά 2.500 ώρες εγκεκριμένης και εποπτευόμενης κλινικής εμπειρίας. Αυτές οι ώρες αποκτώνται σε δύο "επίπεδα" εκπαίδευσης: Πρακτική (απαιτούνται 1000 ώρες) και πρακτική άσκηση (απαιτείται 1.500 ώρες). Και τα δύο επίπεδα εκπαίδευσης λαμβάνονται σε τοποθεσίες εκτός της πανεπιστημιούπολης όπως, αλλά χωρίς περιορισμό, κλινικές, νοσοκομεία, θεραπευτικά κέντρα ή άλλες υπηρεσίες στις οποίες οι ψυχολόγοι παρέχουν υπηρεσίες. Η πρακτική εξάσκηση είναι ένα χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης με πιο εντατική και κατευθυνόμενη οδηγία και επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου έτους των τάξεων στο Pacifica. Το εγχειρίδιο κλινικής εκπαίδευσης περιγράφει τις απαιτήσεις για την έναρξη της κλινικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στην πανεπιστημιούπολη, οι φοιτητές συμμετέχουν σε σεμινάρια πρακτικής άσκησης την Πέμπτη το βράδυ, σχεδιασμένα για να εδραιώσουν την εμπειρία τους στον τομέα της κλινικής κατάρτισης σε συζητήσεις μικρών ομάδων, διασκέψεις περίπτωσης και εντατική εποπτεία από τη σχολή. Σε αντίθεση με την πρακτική εξάσκηση, η πρακτική άσκηση είναι ένα υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης με περισσότερη ανεξαρτησία και ευθύνη και αναλαμβάνεται αφού ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα και έχει περάσει τις περιεκτικές εξετάσεις. Η πρακτική άσκηση, σε αντίθεση με την πρακτική άσκηση, είναι μια συνοπτική εμπειρία κατάρτισης, στην οποία ασκούνται οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αποκτώνται μέσω των μαθημάτων και των πρακτικών εμπειριών. Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που περιγράφονται εδώ συντονίζονται και υποστηρίζονται από την Υπηρεσία Εκπαίδευσης της Pacifica, συμπεριλαμβανομένου του Συντονιστή Εκπαίδευσης και του Διευθυντή Κλινικής Κατάρτισης.

Μπορεί ένας μαθητής να χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες ώρες προσωπικής θεραπείας για να ικανοποιήσει την απαίτηση ατομικής θεραπείας 60 ωρών;

Η απαίτηση προσωπικής θεραπείας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος, απαραίτητο για την ανάπτυξη κλινικών που χρησιμοποιούν τους εαυτούς τους ως μέσο θεραπείας άλλων. Επιπλέον, η προσωπική αυτογνωσία είναι απαραίτητη για τις άλλες διαδικασίες της φοίτησης, συμπεριλαμβανομένης της διεξαγωγής ερευνητικών μελετών με ανθρώπινους συμμετέχοντες ή της συμμετοχής σε κλινικούς και επιστημονικούς διαλόγους στον τομέα που επεκτείνουν την ψυχολογική γνώση. Ως εκ τούτου, πρέπει να ολοκληρωθεί το ελάχιστο 60 ωρών προσωπικής θεραπείας, ενώ ένας φοιτητής εγγράφεται στο πρόγραμμα. Αυτές οι ώρες μπορεί να ολοκληρωθούν σε μεμονωμένες, ομαδικές, ζευγαριές ή οικογενειακές ρυθμίσεις.

Επισκόπηση προγράμματος σπουδών

Κλινική Ψυχολογία Psy.D. τα μαθήματα γίνονται σε τετραήμερες συνεδρίες (από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα της Κυριακής) μία φορά κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της πτώσης, του χειμώνα και της άνοιξης για μια περίοδο τεσσάρων ετών. Μεταξύ των μαθησιακών συνόδων, η μελέτη και η διδασκαλία συνεχίζονται μέσω της ατομικής καθοδήγησης από την σχολή, μέσω της μάθησης μέσω διαδικτύου και των ομάδων υποστήριξης κοόρτης. Η προ-διδακτορική πρακτική αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πέμπτου έτους εκπαίδευσης στο πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και της διατριβής.

ΠΕΜΠΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Ολοκλήρωση 1.500 ωρών προ-διδακτορικής πρακτικής στην κλινική ψυχολογία - CY 980, 3 μονάδες

Τα επιλεγμένα μαθήματα μπορεί να έχουν ηλεκτρονικά στοιχεία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών δεν προορίζεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις κάθε κράτους για την άδεια στην κλινική ψυχολογία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ακαδημαϊκές ανάγκες.

Πρώτος χρόνος

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Γνωστική και Διανοητική Αξιολόγηση - CY 930, 3 μονάδες

 • Στόχος Αξιολόγηση Προσωπικότητας - CY 931, 3 μονάδες

 • Κλινική συνέντευξη - CY 940, 1 μονάδα

 • Προχωρημένη Ψυχοπαθολογία I - CY 730, 2 μονάδες

 • Νομική, Ηθική και Επαγγελματική Πρακτική - CY 832, 2 μονάδες

 • Εισαγωγή στην ψυχολογία βάθους και τις παραδόσεις της ανθρώπινης επιστήμης - CY 819, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπεία βασισμένη στη Γιουγκοσλαβία I - CY 810, 2 μονάδες

 • Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία I - CY 711, 2 μονάδες

 • Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης I - CY 755, 1 μονάδα

 • Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης II - CY 756, 1 μονάδα

 • Σεμινάριο Επαγγελματικής Ανάπτυξης ΙΙΙ - CY 757, 1 μονάδα

 • Στατιστικά και ποσοτικά ερευνητικά σχέδια και μέθοδοι I - CY 950, 3 μονάδες

 • Στατιστικά και ποσοτικά ερευνητικά σχέδια και μέθοδοι II - CY 951, 3 μονάδες

 • 1η ετήσια αξιολόγηση για την πρόοδο του προγράμματος - CY 758 μονάδες

Δεύτερη χρονιά

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Γνωστικά Θεμέλια της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς - CY 837, 3 μονάδες

 • Βιολογικά θεμέλια της ανθρώπινης συμπεριφοράς - CY 735, 3 μονάδες

 • Φύλο και ανθρώπινη σεξουαλικότητα - CY 901, 1 μονάδα

 • Φύλο και ανθρώπινη σεξουαλικότητα - CY 700, 2 μονάδες

 • Αλκοόλ, χημική εξάρτηση και εθιστικές συμπεριφορές - CY 900, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπεία με βάση τα στοιχεία - CY 913, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπεία με ποικίλους πληθυσμούς - CY 845, 2 μονάδες

 • Ολοκληρωμένες και διεπαγγελματικές προσεγγίσεις θεραπείας - CY 920, 1 μονάδα

 • Σεμινάριο πρακτικής αξιολόγησης I - CY 759, 1 μονάδα

 • Σεμινάριο πρακτικής αξιολόγησης ΙΙ - CY 760, 1 μονάδα

 • Σεμινάριο πρακτικής αξιολόγησης III - CY 761, 1 μονάδα

 • Ποιοτικά ερευνητικά σχέδια και μέθοδοι - CY 952, 2 μονάδες

 • Διατριβή Ανάπτυξη - CY 955, 2 μονάδες

 • Θεωρίες Ψυχομετρικής Μέτρησης - CY 933, 3 μονάδες

 • Ετήσια ετήσια αξιολόγηση για την πρόοδο του προγράμματος - CY 762, 0 μονάδες

Τρίτος χρόνος

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Προβλεπόμενη Αξιολόγηση Προσωπικότητας - CY 938, 2 μονάδες

 • Προχωρημένη Ψυχοπαθολογία II - CY 731, 2 μονάδες

 • Συγκριτικές προσεγγίσεις στην Ψυχοθεραπεία - CY 770, 2 μονάδες

 • Κοινωνικά θεμέλια της ανθρώπινης συμπεριφοράς I - CY 800, 3 μονάδες

 • Αναπτυξιακή Ψυχολογία I: Παιδική ηλικία μέχρι την εφηβεία - CY 830, 2 μονάδες

 • Κοινοτική Ψυχική Υγεία, Δημόσια Πολιτική και Ψυχολογία - CY 825, 2 μονάδες

 • Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία II - CY 712, 2 μονάδες

 • Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία III - CY 715, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπευτικό Σεμινάριο I - CY 763, 1 μονάδα

 • Ψυχοθεραπευτικό Σεμινάριο ΙΙ - CY 764, 1 μονάδα

 • Ψυχοθεραπευτικό Σεμινάριο III - CY 765, 1 μονάδα

 • Προηγμένες Μέθοδοι Έρευνας στην Κλινική Ψυχολογία I - CY 956, 3 μονάδες

 • Προηγμένες Μέθοδοι Έρευνας στην Κλινική Ψυχολογία II - CY 957, 2 μονάδες

 • Διατριβή ολοκλήρωσης I - CY 958, 3 μονάδες

 • Ετήσια αξιολόγηση τρίτου έτους για την πρόοδο του προγράμματος - CY 766, 0 μονάδες

 • Συνολικό χαρτοφυλάκιο - CY 989, 0 μονάδες

Τέταρτη χρονία

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • Αναπτυξιακή Ψυχολογία II: Ενηλίκων μέσω της Γήρας - CY 801, 3 μονάδες

 • Κοινωνικά Θεμέλια της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς ΙΙ: Ομαδικές Διαδικασίες - CY 802, 3 μονάδες

 • Αρχές Κλινικής Επιτήρησης και Διαβούλευσης - CY 752, 2 μονάδες

 • Αρχές Ψυχοφαρμακολογίας - CY 873, 3 μονάδες

 • Αυτόχθονες προσεγγίσεις στην ψυχολογία - CY 803, 1 μονάδα

 • Συναισθηματικά θεμέλια της ανθρώπινης συμπεριφοράς - CY 838, 2 μονάδες

 • Βία και τραύμα - CY 834, 3 μονάδες

 • Ευαισθητοποίηση και εικόνες στην ολοκληρωτική θεραπεία - CY 923, 1 μονάδα

 • Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία IV - CY 716, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπεία με βάση τη Γιουγκοσλαβία - CY 815, 2 μονάδες

 • Ψυχοθεραπεία βασισμένη στη Jungian II - CY 811, 2 μονάδες

 • Διατριβή ΙΙ - CY 959, 3 μονάδες
72287_DSC04624_preview.jpeg

Απαιτήσεις αποφοίτησης

Πτυχίο Απαιτήσεις για αποφοίτηση

 1. Οι φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά 116 μονάδες τετάρτου για την εκπλήρωση της απαίτησης μονάδας για βαθμολόγηση. Συνολικά 107 ακαδημαϊκές μονάδες και συνολικά 9 προ-διδακτορικές μονάδες πρακτικής άσκησης.

 1. Για κάθε ολοκληρωμένο μάθημα απαιτείται ελάχιστος βαθμός "Β".

 1. Πρέπει να διατηρηθεί ένας σωρευτικός μέσος βαθμός βαθμού 3.0.

 1. Οι σπουδαστές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής όπως διατυπώνονται στο Student Handbook. Οι μαθητές μπορούν να χάσουν μόνο τέσσερις τάξεις καθ 'όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και όχι περισσότερο από το 1/3 των συνολικών ωρών διδασκαλίας.

 1. Οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν και να υπερασπιστούν μια διατριβή αποδεκτή από τη σχολή.

 1. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 1.000 ώρες άσκησης.

 1. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 1500 ώρες πρακτικής άσκησης.

 1. Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 60 ώρες προσωπικής θεραπείας.

 1. Οι σπουδαστές πρέπει να περάσουν με επιτυχία την Περιεκτική Εξέταση στο τέλος του τρίτου έτους.

 1. Οι σπουδαστές πρέπει να συμμορφώνονται με όλες τις πολιτικές και τις διαδικασίες που διατυπώνονται στα Student, Dissertation και Clinical Handbooks.

Κλινική εκπαίδευση

Απαιτούνται τουλάχιστον 1.000 ώρες άσκησης και 1.500 ώρες πρακτικής άσκησης. Οι σπουδαστές θα τεθούν σε πρακτική άσκηση από τον Διευθυντή Κλινικής Κατάρτισης. Οι φοιτητές πρέπει να αποκτήσουν το Internship μέσω μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας υποβολής αιτήσεων. Συνιστάται η ολοκλήρωση των πρακτικών σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον που προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών κατάρτισης. Η επιλογή ενός πολιτιστικά διαφορετικού χώρου ενθαρρύνεται. Για πλήρη περιγραφή όλων των κλινικών απαιτήσεων εκπαίδευσης συμβουλευτείτε την τρέχουσα έκδοση του Κλινικού Εκπαιδευτικού Εγχειριδίου.

Τμήμα Μentorship

Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί Σύμβουλος Σχολής για καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Οι Σύμβουλοι της Σχολής συναντιούνται τακτικά με τους συμβούλους των φοιτητών τους για να παρακολουθούν τις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους, να συζητούν τα ερευνητικά ενδιαφέροντα, να επιβλέπουν την κλινική εξέλιξη, να βοηθούν στην εξέλιξη της διατριβής και να παρέχουν προσωπική και επαγγελματική υποστήριξη. Κατά τη διάρκεια της φάσης της διατριβής της εκπαίδευσης, ο Προεπιτευόμενος Πρόεδρος της επιτροπής φοιτητών έχει ανατεθεί να υπηρετεί ως Σύμβουλος του Τμήματος, προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να ενσωματώσουν ενεργά τις ακαδημαϊκές, κλινικές και διατριβικές πτυχές της εκμάθησης τους.

Προετοιμασία για άδεια κλινικής ψυχολογίας

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να μην ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις κάθε κράτους για την άδεια στην κλινική ψυχολογία. Οι φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια στην Καλιφόρνια θα αποκτήσουν περιφερειακή διαπιστευμένη διδακτορική εκπαίδευση που θα τους επιτρέψει να ασκήσουν άδεια ως κλινικός ψυχολόγος στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, επειδή οι απαιτήσεις αλλάζουν, οι μαθητές είναι υπεύθυνοι για να παραμείνουν ενήμεροι για τους ισχύοντες κανονισμούς περί αδειοδότησης. Άλλοι φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να πληρούν τις πρόσθετες απαιτήσεις άδειας χρήσης στις χώρες καταγωγής τους και είναι επίσης υπεύθυνοι για τη γνώση των εφαρμοστέων απαιτήσεων κρατικής άδειας.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Οι υποψήφιοι αναμένεται να φέρουν μια ισχυρή βάση στον τομέα της ψυχολογίας και ένα αποδεδειγμένο ενδιαφέρον και ικανότητα για τη μελέτη της βαθιάς ψυχολογίας, η οποία θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για υποψήφιοι πτυχιούχους.

 • Το πρόγραμμα επιδιώκει άτομα που έχουν ψυχολογική διάθεση και αποδεικνύουν τη συναισθηματική ανθεκτικότητα που είναι απαραίτητη για να εργαστούν σε συναφή πεδία με διαφορετικά άτομα και κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των κοινοτικών ρυθμίσεων ψυχικής υγείας.

 • Εκτός από τις προηγμένες δεξιότητες γραφής και υποτροφιών, οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα έχουν επιβλέψει την κλινική εμπειρία και θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις σχέσεις μεταξύ ψυχολογίας, ανθρωπιστικών επιστημών καθώς και φυσικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

 • Η εμπειρία της προσωπικής ψυχοθεραπείας βάθους είναι πολύτιμη.

 • Απαιτήσεις εφαρμογής:

  • Προσωπική δήλωση (3-5 σελίδες)
  • Βιογραφικό σημείωμα / βιογραφικό σημείωμα
  • Ελάχιστη 10 σελίδες Ακαδημαϊκή γραφή Δείγμα και πρόσθετο δείγμα γραφής στο ασυνείδητο
  • 3 γράμματα με τη φόρμα σύστασης
  • Επίσημες μεταγραφές - πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου / μεταπτυχιακού τίτλου από αναγνωρισμένο ή αναγνωρισμένο από το κράτος ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα