Keystone logo
Sales Manager Akademie am Studienzentrum Hohe Warte

Sales Manager Akademie am Studienzentrum Hohe Warte

Sales Manager Akademie am Studienzentrum Hohe Warte

Εισαγωγή

εταιρική Φιλοσοφία

Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς:

 • Αρμοδιότητα
 • πραγματογνωμοσύνη
 • επικαιρότητα

Ο αποστολή ο διευθυντής της Ακαδημίας Πωλήσεων στο χώρο της μελέτης Hohewarte βλέπει τόσο

 • ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του λειτουργικού ενιαίου σεμινάρια και μαθήματα δίπλωμα πριν και
 • η προσφορά των προγραμμάτων πανεπιστημιακών σπουδών με μερική απασχόληση για να ενεργοποιήσετε στελέχη και εξειδικευμένο προσωπικό τα κατάλληλα μέτρα για την καριέρα.

Οι ποικίλες και ευέλικτες προσφορές εκπαίδευσης και κατάρτισης εύρος-επαγγελματικής έκθεσης για τους ανθρώπους σε διάφορες επαγγελματική ζωή Μεταφορά τεχνογνωσίας σε όλους τους οικονομικούς τομείς. Αυτό γίνεται σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και γυναικών πολλαπλασιάζονται "Στρατηγική για τη διά βίου μάθηση στην Αυστρία". Η προσφορά κέντρα αυτο-μελέτη »Hohewarte," συνεχίζει να εξασφαλίσει την απασχόληση και την ανταγωνιστικότητα ", συμπίπτει πλήρως με την πρωτοβουλία αυτή. [1] Για να εκπληρώσει αυτό το όραμα, Με τη συνέχιση των Η εξασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των εργαζομένων και των ανεξάρτητων επιχειρηματιών να συμβάλει, με τον υπεύθυνο των σεμιναρίων Ακαδημίας Πωλήσεων και να μελετήσει προγράμματα που προσφέρονται στην περιοχή μελέτης Hohewarte να είναι μια συνεχή αξιολόγηση και προσαρμογή υποβληθεί. Η συνεχής παρακολούθηση της αγοράς και ουσιαστικές ανάγκες αναλύει εξασφαλιστεί η έγκαιρη ανταλλαγή των πρακτικών με γνώμονα το περιεχόμενο της διδασκαλίας.

[1] http://erwachsenenbildung.at/themen/lebenslanges_lernen/oesterreichische_strategie/aktuell.php

csm01

δεξιότητες κατάρτισης

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Πωλήσεων στο χώρο της μελέτης Hohewarte μπορεί να αντλήσει από σχεδόν 30 χρόνια πρακτικής στην εκπαίδευση ενηλίκων. Τα σημάδια των καιρών παρακάτω, προσφέρει μια προς τα εμπρός στο μέλλον κατάρτισης στελεχών για την επιστημονική, ηθική και πρακτική βάση.

στάδια

Η προσφορά εκπαίδευσης της SMA / SHW έχει εξελιχθεί από την αρχική σειρά των επιμέρους σεμινάρια για τα μαθήματα και τις σπουδές ΜΒΑ, καθώς και στο πανεπιστήμιο συνεργασίες στους τομείς των διδακτορικών διατριβών και διδακτορικών και Bachelor προγράμματα

Μεταφοράς τεχνογνωσίας

Η γνώση είναι κράτος και μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο χώρο εργασίας. Οι απόφοιτοι να επωφεληθούν από την προσέγγιση αποδεδειγμένη μάθησης. Η εξαγορασθείσα ξέρω πώς θα σας κάνει να ταιριάζει για το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ή για ανεξάρτητη επιχειρηματικότητα.

στόχοι της εκπαίδευσης

Ο στόχος της εκπαίδευσης είναι ρητά πρακτική εκπαίδευση. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν τη βάση για μια σημαντική βελτίωση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διευθυντικές θέσεις.

Πλεονεκτήματα των σπουδών στην SMA και να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας:

 • Σεμινάριο μέγεθος της ομάδας του max. 12 συμμετέχοντες
 • Ευέλικτη μελέτη, την είσοδο σε οποιαδήποτε στιγμή
 • Επιμόρφωση σεμινάριο ατμόσφαιρα incl. τροφοδοσία
 • Δωρεάν πρόγραμμα για τις εξετάσεις και εργασίες του έργου
 • Μελετώντας ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο μέσα από αναμειγνύονται προσφορές μάθησης
 • Ομιλητών και ομιλητές με υψηλή επαγγελματική επάρκεια και εμπειρία διαχείρισης
 • Επωφεληθούν από την τεχνογνωσία των συμφοιτητών σας και την επαγγελματική τους εμπειρία
 • Δικτύωση σε απόφοιτοι Λέσχη

Τοποθεσίες

 • Vienna

  Geweygasse 4A, 1190, Vienna

  Ερωτήσεις