Τεχνολογία τροφίμων, διδακτορικό
Shakarim University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Semey, Καζακστάν
Γλώσσες
Ρωσική,
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Η τεχνολογία των προϊόντων διατροφής στοχεύει στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ανταγωνιστικού προσωπικού, στη βελτίωση της ποιότητας της γνώσης, στη δημιουργία ενός συστήματος πολλαπλών επιπέδων ερευνητικών δραστηριοτήτων ακολουθώντας τις επείγουσες ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και της επιστήμης, την αρμονικά ανεπτυγμένη προσωπικότητα ενός ειδικού στην Οργάνωση και αποτελεσματική χρήση σύγχρονων τεχνολογιών τροφίμων και συμμετοχή σε δραστηριότητες διαχείρισης, κάτι που είναι ένα από τα επείγοντα καθήκοντα της Δημοκρατίας του Καζακστάν. Η μοναδικότητα του ΕΚ «Τεχνολογία προϊόντων διατροφής», πολλές δικές του επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, αποτελούν μια αξιόπιστη βάση για την εκπαίδευση νέων γενεών ειδικών.
Δραστηριότητα:
διευθυντής του οργανισμού ·
Αναπληρωτής Διευθυντής του οργανισμού επιστημονικής εργασίας ·
ο επικεφαλής μηχανικός του οργανισμού ·
Επιστημονικός Γραμματέας;
Επικεφαλής του ερευνητικού εργαστηρίου της βιομηχανίας τροφίμων ·
ο επικεφαλής και κορυφαίος ειδικός σε ερευνητικά ινστιτούτα, κέντρα επιστημονικής έρευνας, εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων, διαρθρωτικά τμήματα του Υπουργείου Γεωργίας ·
δάσκαλος σε ανώτερα και δευτεροβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα του προφίλ τροφίμων ·
ειδικός σε γεωργικούς σχηματισμούς διαφόρων μορφών ιδιοκτησίας, ιδρύματα παραγωγής γεωργικού προφίλ, γης και εδαφικών επιτροπών ·
ειδικός σε έργα.