Keystone logo
SOAS University of London Ερευνητικά Τμήματα (MPhil / PhD) στην Πολιτική και Διεθνείς Σπουδές
SOAS University of London

Ερευνητικά Τμήματα (MPhil / PhD) στην Πολιτική και Διεθνείς Σπουδές

London, Ηνωμένο Βασίλειο

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* αμοιβές πλήρους φοίτησης ανά ακαδημαϊκό έτος: Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ £ 4,396; Εξωτερικό £ 17.967. Τέλη μερικής απασχόλησης ανά ακαδημαϊκό έτος: Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ £ 2,198; Εξωτερικό £ 8.984

Εισαγωγή

Τρόπος Συμμετοχής: Πλήρης ή μερικής απασχόλησης

Το Τμήμα Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών δέχεται σπουδαστές για ερευνητικές εργασίες που οδηγούν σε διδακτορικό. Ο κύριος στόχος του προγράμματος PhD είναι να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές να σχεδιάσουν, να ερευνήσουν και να γράψουν μια επιτυχημένη διδακτορική διατριβή. Όσοι έχουν ολοκληρώσει το διδακτορικό δίπλωμα θα είναι εξοικειωμένοι με τις εννοιολογικές και μεθοδολογικές πτυχές της πολιτικής έρευνας και θα έχουν τα προσόντα τους ως ειδικοί στον τομέα τους.

Για να ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή στο πρόγραμμα PhD, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα καλό πτυχίο στην πολιτική ισοδύναμη σε επίπεδο και το περιεχόμενο στο MSc του Τμήματος, αν και οι αιτήσεις από τα άτομα με τα σχετικά πτυχία σε συγγενείς κλάδους θα πρέπει επίσης να εξεταστεί. Οι κατευθυντήριες γραμμές για τις ερευνητικές προτάσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η είσοδος πραγματοποιείται σε συνεχή βάση. Ο κύκλος εφαρμογής ανοίγει τον Νοέμβριο και κλείνει στις 30 Ιουνίου για είσοδο τον Οκτώβριο. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν επίσης να λάβουν SOAS υποτροφία SOAS ή φοιτητές του ΕΣΣΚ θα πρέπει να αναφέρονται στις πληροφορίες υποτροφιών για τις προθεσμίες.

Το κύριο δομικό στοιχείο του προγράμματος PhD είναι η σχέση μεταξύ φοιτητή και επιβλέποντος. Οι φοιτητές γίνονται δεκτοί με βάση την εκφρασμένη προθυμία τουλάχιστον ενός μέλους του προσωπικού να υπηρετήσει ως κύριος επιβλέπων για το έργο του σπουδαστή. Έτσι, από την είσοδο του φοιτητή στο πρόγραμμα, ο επιβλέπων αναλαμβάνει την πρωταρχική ευθύνη για την παρακολούθηση και υποστήριξη της προόδου του σπουδαστή προς την ολοκλήρωση του πτυχίου. Κάθε φοιτητής της έρευνας έχει επίσης έναν αναπληρωτή επόπτη, ένα άλλο μέλος του προσωπικού με έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή του σπουδαστή και / ή τον υποτομέα του κλάδου. Ο εκπαιδευτικός της έρευνας του Τμήματος επιβλέπει το διδακτορικό πρόγραμμα και είναι διαθέσιμος για τη συζήτηση γενικών προβλημάτων.

Επιπλέον, οι σπουδαστές της έρευνας ενσωματώνονται σε ένα δομημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, παρακολουθώντας μαθήματα που ασχολούνται με το σχεδιασμό, τη θεωρία και τις μεθόδους έρευνας. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μάθημα MSc σχετικά με την έρευνά τους. Οι φοιτητές της έρευνας ενθαρρύνονται επίσης να συμμετάσχουν στα σεμινάρια του Τμήματος, όπου προσκαλούνται προσκεκλημένοι μελετητές από άλλα ιδρύματα και έχουν πρόσβαση σε πολλά άλλα σεμινάρια και διαλέξεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο το SOAS . Οι εγκαταστάσεις εκμάθησης γλωσσών της Σχολής είναι επίσης διαθέσιμες για να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν τις γλωσσικές δεξιότητες που σχετίζονται με την έρευνα. Από το 2012, οι φοιτητές της έρευνας έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Διδακτική Σχολή του SOAS .

Οι περισσότεροι διδακτορικοί φοιτητές αφιερώνουν κάποιο χρόνο στην επιτόπια εργασία στις περιοχές της έρευνάς τους. Το Τμήμα και η Σχολή, μέσα από τις διάφορες διασυνδέσεις τους με άτομα και ιδρύματα στα πανεπιστήμια και τις κυβερνήσεις της Ασίας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, διευκολύνουν το έργο αυτό με προσωπικές επαφές και εισαγωγές καθώς και με (περιορισμένη) χρηματοδότηση.

Το Τμήμα έχει συνήθως περίπου 60 ερευνητές (MPhil και PhD επίπεδο) ανά πάσα στιγμή.

Δομή

Το διδακτορικό πρόγραμμα στο SOAS ακολουθεί ένα τριετές μοντέλο, με δυνατότητα επέκτασης σε τέταρτο έτος. Το πρόγραμμα αποτελείται από την έρευνα και το μάθημα της έρευνας κατά το πρώτο έτος, μετά την οποία οι φοιτητές πρέπει να περάσουν μια αναβάθμιση από MPhil σε κατάσταση διδακτορικού. Αυτό ακολουθείται από την πρωτοβάθμια έρευνα / επιτόπια εργασία που διεξάγεται κατά το δεύτερο έτος και τη συγγραφή (διατύπωση) της διατριβής τους το επόμενο έτος. Οι σπουδαστές θα πρέπει να επιδιώξουν να είναι έτοιμοι για υποβολή έως το τέλος του τρίτου έτους και πρέπει να υποβάλουν το αργότερο μέχρι το τέλος του τέταρτου έτους.

Έτος κατάρτισης για την έρευνα 1

Οι σπουδαστές αναμένεται να αναβαθμιστούν από το MPhil στο διδακτορικό σπουδαστή εντός 12 μηνών από την εγγραφή τους. Η εξέλιξη απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Τμήματος που αποτελείται από ένα μάθημα Εισαγωγή στην Έρευνα (1ο και 2ο έτος), Σεμινάριο Ερευνητικού Έργου (2ο εξάμηνο) και Συνέδριο Ερευνητικών Έργων (τρίτη περίοδος). Οι μαθητές έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μάθημα σε ποσοτικές μεθόδους. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι σπουδαστές θα παράγουν ένα αναβαθμισμένο χαρτί που θα αποτελέσει τη βάση ενός viva, το οποίο οι σπουδαστές πρέπει να περάσουν για να αποκτήσουν το καθεστώς PhD Student status.

Διαδικασία πεδίου εργασίας

Οι σπουδαστές που διεξάγουν επιτόπια έρευνα θα το κάνουν γενικά κατά το δεύτερο έτος. Το μέγιστο όριο των τριών όρων «επιτόπιας εργασίας επιτρέπεται συνήθως σε ένα διδακτορικό πρόγραμμα πλήρους φοίτησης. Το πεδίο εργασίας διάρκειας μεγαλύτερης των 12 μηνών πρέπει να εγκριθεί από τον Associate Dean for Research.

Εκπαίδευση πέρα ​​από το έτος 1

Καθ 'όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της έρευνας, της επιτόπιας εργασίας και της γραφής, οι μαθητές αναμένεται να διατηρούν τακτική επαφή με τους επιβλέποντες. Η συγγραφή της διατριβής είναι η εργασία του φοιτητή, υποστηριζόμενη από τακτικές συναντήσεις με τον επιβλέποντα και συμμετέχοντας σε ένα σεμινάριο εγγραφής για προχωρημένους διδακτορικούς φοιτητές. Το Τμήμα ενθαρρύνει ένθερμα τους μαθητές να συμμετέχουν σε εργαστήρια που προσφέρονται εκτός του SOAS και να παρευρίσκονται και να παρευρίσκονται σε συνέδρια που διοργανώνονται από τις μεγαλύτερες ερευνητικές ενώσεις στον τομέα (περιορισμένη διαθέσιμη χρηματοδότηση).

Η διδασκαλία αποτελεί σημαντικό μέρος της διδακτορικής εκπαίδευσης για διδακτορικούς φοιτητές που εξετάζουν μια ακαδημαϊκή καριέρα. Σκοπός του Τμήματος είναι να προσφέρει στους εξεταζόμενους σπουδαστές τη δυνατότητα να εργαστούν ως βοηθός διδακτορικού (GTA) σε ένα από τα μαθήματα που προσφέρονται στο Τμήμα για μέγιστο διάστημα δύο ετών. Οι υποχρεώσεις περιλαμβάνουν τη διδασκαλία σεμιναρίων, την κατοχή ωρών γραφείου και τη σήμανση. Οι ερευνητές που λαμβάνουν θέση GTA αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει μια εκπαιδευτική ενότητα GTA που προσφέρεται από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης (ADD), η οποία συνήθως προσφέρεται τον Σεπτέμβριο.

Σημαντική σημείωση

Οι πληροφορίες στη σελίδα του προγράμματος αντανακλούν την προγραμματισμένη δομή του προγράμματος σε σχέση με τη δεδομένη ακαδημαϊκή συνεδρία.

Έρευνα και Εφαρμογές

Χαιρετίζουμε τις υποψηφιότητες από ειδικευμένους φοιτητές που κατέχουν πτυχίο Master (ή ισοδύναμο στο εξωτερικό) σε σχετικό θέμα για πτυχία έρευνας στο SOAS . Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Είναι σημαντικό να εφαρμοστεί πολύ πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους στο οποίο επιθυμείτε να εγγραφείτε, ώστε να μας δώσετε χρόνο να επεξεργαστούμε την αίτησή σας. Εάν υποβάλετε αίτηση για υποτροφίες, ενδέχεται να ισχύουν προγενέστερες προθεσμίες.

Το πρόγραμμα διδακτορικών διατριβών SOAS είναι ανταγωνιστικό και οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ιστορικό υψηλό ακαδημαϊκό επίτευγμα και βιώσιμη πρόταση που θα συμβάλλει στα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Τμήματος. Σημειώστε: αποθαρρύνουμε τις καθαρά κερδοσκοπικές εφαρμογές. Οι αιτήσεις διεπιστημονικής έρευνας είναι ευπρόσδεκτες, αλλά μπορεί να υποβληθεί μόνο μία αίτηση σε ένα Τμήμα.

Απαιτήσεις απαίτησης εγγραφής στην αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι που χρειάζονται θεώρηση κατηγορίας 4 για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό UKVI IELTS Academic από ένα κέντρο δοκιμών εγκεκριμένο από το UKVI.

Οι διεθνείς υποψήφιοι που χρειάζονται θεώρηση Tier-4 για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δοκιμή Άδεια άνευ όρων Άδεια άνευ όρων με υποστήριξη κατά τη διάρκεια της συνάντησης
IELTS (Ακαδημαϊκό) 7.0 συνολικά ή υψηλότερα, με 7,0 σε υπο-αποτελέσματα. 7.0 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 6,5 σε υπο-βαθμολογίες

Αιτούντες ΕΟΧ και ΕΕ

Δοκιμή Άδεια άνευ όρων Άδεια άνευ όρων με υποστήριξη κατά τη διάρκεια της συνάντησης
IELTS (Ακαδημαϊκό) 7.0 συνολικά ή υψηλότερα, με 7,0 σε κάθε υπο-σκορ. 7.0 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 6,5 σε υπο-βαθμολογίες.
TOEFL IBT 105 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 25 υπο-αποτελέσματα. 105 συνολικά με ελάχιστο αριθμό 22 σε δευτερεύουσες βαθμολογίες.
Ή
100 συνολικά, με τουλάχιστον 25 γραπτώς και 22 σε άλλες υπο-βαθμολογίες.
Pearson Test της Αγγλικής (ακαδημαϊκής) 75 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 70 υπο-αποτελέσματα. 70 συνολικά ή υψηλότερα, με τουλάχιστον 65 υπο-αποτελέσματα.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις