Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, που ιδρύθηκε το 1918 και εγκαινιάστηκε επισήμως το 1925, είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ισραήλ καθώς και το κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμά του. Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο κατατάσσεται διεθνώς στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου και πρώτο στα ισραηλινά πανεπιστήμια. Η αναγνώριση που απέκτησε το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο επιβεβαιώνει τη φήμη του για την αριστεία και τον ηγετικό του ρόλο στην επιστημονική κοινότητα. Υπογραμμίζει την αριστεία και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις κοινωνικές επιστήμες, τις ακριβείς επιστήμες και την ιατρική. Το πανεπιστήμιο ενθαρρύνει τις διεπιστημονικές δραστηριότητες στο Ισραήλ και στο εξωτερικό και χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και των κοινωνικών και βιομηχανικών εφαρμογών της. Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο έχει θέσει ως στόχους την κατάρτιση της δημόσιας, επιστημονικής, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ηγεσίας. τη διατήρηση και την έρευνα σε εβραϊκές, πολιτιστικές, πνευματικές και πνευματικές παραδόσεις · και την επέκταση των ορίων της γνώσης προς όφελος όλης της ανθρωπότητας./>

l

l
l

ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

1918 6 πανεπιστημιουπόλεις 7 σχολές 14 σχολεία 23.000 σπουδαστές 1.000 ανώτερα μέλη ΔΕΠ Περισσότεροι από 7.000 διπλωματικές ευρεσιτεχνίες που έγιναν δεκτοί 8 νικητές βραβείων Νόμπελ 1 Πεδίο νικητής μετάλλων στα μαθηματικά Ανάμεσα στους ιδρυτές του: Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nahman Bialik, Chaim Weizmann Excellence Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο αγωνίζεται για την αριστεία, ένα αναπόσπαστο στοιχείο της ακαδημαϊκής ζωής του. Οι εξαιρετικοί μελετητές του έχουν επιτύχει εντυπωσιακές καινοτομίες σε διάφορους κλάδους και είναι από τους κορυφαίους νικητές των ανταγωνιστικών επιχορηγήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας σε νέους ερευνητές. Το ένα τρίτο όλων των υποτροφιών για ερευνητικές δραστηριότητες που απονέμονται στο Ισραήλ κερδίζονται από τους μελετητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου. Πανεπιστημιακοί ακαδημαϊκοί δημοσιεύουν συχνά σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και η έρευνά τους έχει συγκεντρώσει εξαιρετικά βραβεία στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου Νόμπελ, του Medal Fields και του Βραβείου Ισραήλ. Οι περισσότεροι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου στο Ισραήλ κέρδισαν τα πτυχία τους στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και οι απόφοιτοι μας κατέχουν βασικές θέσεις στον ακαδημαϊκό χώρο, τη δημόσια διοίκηση και τον επιχειρηματικό τομέα.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη

s

Στην Ιερουσαλήμ, μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, το πανεπιστήμιο διατηρεί τρεις πανεπιστημιουπόλεις: την πανεπιστημιούπολη Mount Scopus για τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες. την πανεπιστημιούπολη Edmond J. Safra για ακριβείς επιστήμες. και το Campus Ein Karem για τις ιατρικές επιστήμες. Οι άλλες πανεπιστημιουπόλεις του είναι η σχολή Rehovot για τη γεωργία, τη διατροφή, την κτηνιατρική και τις περιβαλλοντικές επιστήμες. το κτηνιατρικό νοσοκομείο στο Beit Dagan. και το Διαπανεπιστημιακό Ινστιτούτο Θαλάσσιων Επιστημών στο Eilat. Το πανεπιστήμιο διαθέτει τρεις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι από τις πιο προηγμένες στη χώρα, 11 βιβλιοθήκες, 5 ηλεκτρονικά κέντρα, 6.000 κλινοσκεπάσματα και δεκάδες ομάδες φοιτητικών δραστηριοτήτων που εστιάζουν στην πολιτική, την κοινωνία, το περιβάλλον και άλλα.

Διεθνής συμμετοχή

73413_48379_LawFaculty-157_2.jpg

Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο κατατάσσεται διεθνώς στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Το φοιτητικό του σώμα αριθμεί 23.000 φοιτητές από το Ισραήλ και 65 άλλες χώρες. Δραστηριοποιείται ενεργά στη διεθνή συνεργασία για την έρευνα και τη διδασκαλία. Έχει υπογράψει 150 συμφωνίες για κοινά προγράμματα με άλλα πανεπιστήμια και 25 συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών με 14 χώρες. Τα μέλη του ΔΕΠ περιλαμβάνουν νέους μελετητές που έχουν επιστρέψει στο Ισραήλ από προηγμένες σπουδές σε κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο. Το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο κατέχει ηγετικό ρόλο στην πραγματοποίηση αλλαγών στην παγκόσμια κοινότητα στον τομέα της γεωργίας, της περιβαλλοντικής ποιότητας και της δημόσιας υγείας. Οι σπουδαστές από αναπτυσσόμενες χώρες πραγματοποίησαν προηγμένες σπουδές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους προκειμένου να εφαρμόσουν τις γνώσεις που απέκτησαν και να βελτιώσουν το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται στους συμπατριώτες τους. Η διεθνής σχολή Rothberg του πανεπιστημίου προσφέρει προγράμματα για φοιτητές στο εξωτερικό. Μεταξύ των αποφοίτων της είναι η ηθοποιός Natalie Portman, δημοσιογράφος Thomas Friedman, και οι πρώην Αμερικανοί πρεσβευτές στο Ισραήλ Martin Indyk και Daniel Kurtzer.

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και καινοτομίες Η Ερευνητική Εταιρεία Ανάπτυξης Yissum του Εβραϊκού Πανεπιστημίου είναι 15η στον κόσμο στον αριθμό των καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η Yissum είναι υπεύθυνη για την εμπορία της τεχνολογίας και της επιστημονικής τεχνογνωσίας που παράγουν ερευνητές και φοιτητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου. Έως σήμερα έχουν καταχωρίσει πάνω από 7.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για 2.023 εφευρέσεις, περισσότερα από 600 από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν διατεθεί στο εμπόριο και τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας πωλούνται σε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Το χαρτοφυλάκιο της Yissum διαθέτει 72 εταιρίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των εφευρέσεων που ανέπτυξαν οι ερευνητές του Εβραϊκού Πανεπιστημίου. Ιδιαίτερα εξαιρετικές εξελίξεις περιλαμβάνουν τα φάρμακα Exelon που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενών με Alzheimer και το Doxil για χρήση στον καρκίνο των ωοθηκών. μια ποικιλία ντομάτας κερασιών με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική διάρκεια ζωής. και Mobileye, μια προειδοποίηση σύγκρουσης οχήματος "οραματιστής υπολογιστή" και σύστημα ασφαλείας οδηγού. Όλες οι φωτογραφίες του Daniel Hanoch.

Τοποθεσίες

  • Jerusalem

    The Hebrew University of Jerusalem , , Jerusalem

Ερωτήσεις