Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology Διδακτορικό στην Οικονομική
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Διδακτορικό στην Οικονομική

Edinburgh, Ηνωμένο Βασίλειο

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19.000 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Μελέτες πλήρους απασχόλησης: Υπερπόντια £ 19.000 ετησίως. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομική και Κοινωνική Ιστορία σάς προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσετε την οικονομική και κοινωνική ιστορία σε προηγμένο επίπεδο μέσω ανεξάρτητης έρευνας.

Διοργανώνουμε έναν από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς ομίλους οικονομικής και κοινωνικής ιστορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και αυτό μας επιτρέπει να υποστηρίξουμε την έρευνα στην οικονομική και κοινωνική ιστορία σε ένα ευρύ φάσμα χρονικών περιόδων και γεωγραφικών περιοχών από την αρχή της σύγχρονης εποχής μέχρι σήμερα Η Βρετανία στην Καραϊβική. Τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μελέτη της οικονομικής ανάπτυξης, της ενεργειακής πολιτικής, της παγκοσμιοποίησης, της δουλείας, της δημογραφίας, της αστικής ιστορίας, της κατανάλωσης, της υλικής κουλτούρας, των μουσείων και της συλλογής, του ελεύθερου χρόνου, των θρησκευτικών πεποιθήσεων, της λαϊκής κουλτούρας, της ιατρικής και των ασθενειών, του φύλου, της σεξουαλικότητας και της οικογένειας. Οι συνάδελφοι της ομάδας οικονομικών και ιστορικών ερευνών συνεργάζονται στενά με συναδέλφους με συναφή ενδιαφέροντα σε άλλα σχολεία, κυρίως τη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών.

Το εύρος της εμπειρίας στο σχολείο και στο ευρύτερο Πανεπιστήμιο μας δίνει τη δυνατότητα να εποπτεύουμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Κάθε φοιτητής διαθέτει τουλάχιστον δύο εποπτικές αρχές, επιτρέποντάς μας να συνδυάσουμε τη θεματική, χρονολογική και, ενδεχομένως, πειθαρχική εμπειρία στην εποπτική ομάδα.


Δομή του προγράμματος

Το διδακτορικό είναι μια σημαντική ανεξάρτητη έρευνα που συμβάλλει στην κατάσταση των υφιστάμενων γνώσεων στον τομέα. Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να λάβει τρία έτη πλήρους απασχόλησης ή έξι χρόνια μερικής απασχόλησης. Το διδακτορικό εξετάζεται με την υποβολή διατριβής μέχρι 100.000 λέξεων και με προφορική εξέταση.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές συνεργάζονται στενά με τους επιβλέποντες, οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της μελέτης. Όλοι οι διδάσκοντες διδακτορικού επιδιώκουν ένα πρόγραμμα εξατομικευμένης κατάρτισης που συμφωνεί με τους προϊσταμένους τους. Τα προγράμματα διδακτορικών διατριβών στην Ιστορία παρέχουν βασική κατάρτιση στις ερευνητικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την άνθηση σε διδακτορικό επίπεδο και πέραν αυτής, μέσα από ένα κύριο μάθημα στο πρώτο εξάμηνο, επαγγελματικές δεξιότητες για ιστορικούς και ένα ημερήσιο ετήσιο συνέδριο για διδακτορικούς φοιτητές στο δεύτερο εξάμηνο. Όλοι οι διδάσκοντες στο σχολείο επωφελούνται επίσης από την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση σε σχολεία και Πανεπιστήμια.

Οι διδακτορικοί σπουδαστές ενθαρρύνονται να μοιραστούν την έρευνά τους με άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές μέσω εργαστηρίων και σεμιναρίων και να συμμετάσχουν ενεργά στην ερευνητική ζωή της ιστορικής θεματικής περιοχής, της Σχολής και του Πανεπιστημίου μέσω των ερευνητικών μας ομάδων και κέντρων και μέσω εργαστηρίων με επικεφαλής φοιτητών και σεμινάρια. Οι τρέχουσες ερευνητικές ομάδες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους οικονομικούς και κοινωνικούς ιστορικούς περιλαμβάνουν τις ψηφιακές ανθρωπιστικές επιστήμες. Πολιτισμός υλικού. Παγκόσμια και διακρατική ιστορία. Ιστορία της επιστήμης, της ιατρικής και της τεχνολογίας και της οικονομικής και κοινωνικής ιστορίας.


Προυποθέσεις εισόδου

Θα χρειαστείτε πτυχίο Βρετανίας 2: 1 σε σχετικό κλάδο και σχετικό μεταπτυχιακό τίτλο με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 65% ή το διεθνές ισοδύναμο.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε την αίτησή σας αν έχετε σχετική επαγγελματική εμπειρία. παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον πιθανό προϊστάμενό σας πριν υποβάλλετε αίτηση.

Διεθνή προσόντα

Ελέγξτε εάν τα διεθνή προσόντα σας πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εισόδου:

αγγλική γλώσσα

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

  • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση
  • IELTS: σύνολο 7.0 (τουλάχιστον 6.0 σε κάθε ενότητα)
  • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 20 σε κάθε ενότητα)
  • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 56 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
  • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 169 σε κάθε ενότητα)
  • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Εάν οι γλωσσικές δεξιότητές σας πληρούν μόνο το κατώτερο όριο των απαιτήσεων, το Κέντρο Διδασκαλίας Αγγλικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο διοργανώνει αρκετά μαθήματα στα αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα