Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Iowa

The University of Iowa

The University of Iowa

Εισαγωγή

The University of Iowa είναι ένα από τα κορυφαία δημόσια ερευνητικά πανεπιστήμια της Αμερικής.

Ιδρύθηκε το 1847, είναι το παλαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πολιτείας και βρίσκεται δίπλα στον γραφικό ποταμό Iowa στην πόλη της Αϊόβα.

Μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων από το 1909 και του Big Ten Conference από το 1899, The University of Iowa φιλοξενεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα στη χώρα, καθώς και έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο ηγέτη στη μελέτη και την τέχνη του Γραφή. Η Αϊόβα είναι γνωστή για την αριστεία τόσο στις τέχνες όσο και στις επιστήμες, προσφέροντας προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά ακαδημαϊκά προγράμματα παγκόσμιας κλάσης σε μεγάλη ποικιλία πεδίων.

Αποστολή

Κατά την ίδρυσή του το 1847, The University of Iowa ανέλαβε από το νομοθετικό σώμα μια τριπλή αποστολή διδασκαλίας, έρευνας και δημόσιας υπηρεσίας. Επιδιώκοντας αυτήν την αποστολή σήμερα, το πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετικές διδακτικές και μετασχηματιστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες που προετοιμάζουν τους μαθητές για επιτυχία και εκπλήρωση σε ένα ολοένα και πιο ποικίλο και παγκόσμιο περιβάλλον. προωθεί ακαδημαϊκές και δημιουργικές προσπάθειες μέσω της έρευνας αιχμής και της καλλιτεχνικής παραγωγής· και φέρνει τη μάθηση και την ανακάλυψη στην υπηρεσία των ανθρώπων της πολιτείας της Αϊόβα, του έθνους και του κόσμου, βελτιώνοντας τις ζωές μέσω της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, των τεχνών και του πολιτισμού και της κοινοτικής και οικονομικής ζωτικότητας.

Οραμα

The University of Iowa θα είναι ο προορισμός της πρώτης επιλογής για ένα ποικίλο και ταλαντούχο σώμα φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού, που θα δημιουργήσουν νέα κεφάλαια εξερεύνησης, ανακάλυψης, δημιουργίας και δέσμευσης. Μαζί, θα προωθήσουμε τη θέση του πανεπιστημίου ως ένα από τα πιο διακεκριμένα δημόσια πανεπιστήμια της χώρας.

Βασικές αξίες

Οι βασικές μας αξίες πλαισιώνουν τόσο ποιοι είμαστε όσο και ποιοι φιλοδοξούμε να είμαστε ως πανεπιστημιακή κοινότητα. Καθώς σχεδιάζουμε, θέτουμε προτεραιότητες και παίρνουμε καθημερινές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης της αποστολής μας, καθοδηγούμαστε από αυτές τις πέντε αλληλοεξαρτώμενες δεσμεύσεις:

Δημιουργικότητα

Ανακαλύπτουμε νέους τρόπους για να δούμε τον κόσμο και να τον κάνουμε καλύτερο.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην επιδίωξη νέας γνώσης και καλλιτεχνικής δημιουργίας και στη χρήση αυτών των ανακαλύψεων για να έχουμε μεταμορφωτικό αντίκτυπο στο κράτος μας και στις τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες κοινότητες μας.

Κοινότητα

Δεσμευόμαστε για συνεργασία και ενεργό δέσμευση.

Εκτιμούμε τη συνεισφορά κάθε ατόμου, ενώ αναγνωρίζουμε ότι οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας έρχονται όταν εργαζόμαστε μαζί για δημιουργικές συνεισφορές—συχνά σε κλάδους και τμήματα και συχνά με κοινοτικούς εταίρους.

Υπεροχή

Περιμένουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας σε ό,τι κάνουμε.

Μετράμε τους εαυτούς μας με αυστηρά πρότυπα, τιμούμε τις υψηλές φιλοδοξίες και επιτεύγματα και αναμένουμε από όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να αγωνιστούν για αριστεία.

Συμπερίληψη

Επιβεβαιώνουμε και γιορτάζουμε όλα τα υπόβαθρα και τις ταυτότητες.

Επιτυγχάνουμε την αριστεία προσελκύοντας και διατηρώντας έναν ποικίλο, ταλαντούχο πληθυσμό φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού και χτίζοντας ένα φιλόξενο και προσβάσιμο περιβάλλον στο οποίο τα άτομα νιώθουν αξία και σεβασμό και έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν.

Ακεραιότητα

Είμαστε ειλικρινείς, δίκαιοι, σεβαστοί και ηθικοί.

Διατηρούμε τους εαυτούς μας με τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής και ακαδημαϊκής δεοντολογίας, είμαστε υπόλογοι για τις αποφάσεις και τις ενέργειές μας, ασκούμε υπεύθυνη διαχείριση των πόρων που μας εμπιστεύονται και συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη.

Στατιστική

 • 31.206 συνολικές εγγραφές, Φθινόπωρο 2021
 • 23-29 μεσαίο εύρος 50% των βαθμολογιών ACT
 • 3,81 διάμεσος ΣΔΣ, κατηγορία 2025

Εγγραφές, Φθινόπωρο 2021

Τύπος μαθητήΕγγραφή
Φοιτητής21.608
Αποφοιτώ6.415
Επαγγελματίας (Διδακτορικό)1.886
Μεταπτυχιακή εκπαίδευση1.297
Σύνολο31.206

Εγγραφές ανά φυλή/εθνικότητα

Φυλή/ΕθνότηταΑριθμός εγγραφών% του συνόλου
Αφροαμερικανός ή Μαύρος9713,1%
Ιθαγενής ή Ινδιάνος της Αλάσκας540,2%
Ασιάτης Αμερικανός1.5194,8%
Ισπανόφωνος ή Λατίνος2.3497,4%
Διεθνές2.1037,8%
Ιθαγενής Χαβάης ή άλλος νησιώτης του Ειρηνικού200,1%
Δύο ή περισσότερες κούρσες1.0293,2%
Λευκή (Μη Ισπανόφωνη) ή Άγνωστη Φυλή23.68574,6%
 • 18,3 % Μαθητές πρώτης γενιάς
 • 1ο Δημόσιο Σχολείο για ισότιμη εισαγωγή ανδρών και γυναικών
 • 1ο Σχολείο που ενέκρινε επίσημα μια ομάδα μαθητών LGBT (το 1970)

  Τοποθεσίες

  • Iowa City

   Iowa City, Ηνωμένες Πολιτείες

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις