Keystone logo
Ubiquity University

Ubiquity University

Ubiquity University

Εισαγωγή

Ένα εντελώς νέο είδος εκπαίδευσης: Η προσέγγιση της πανταχού παρουσίας

Tταν ο TS Eliot που ρώτησε:

 • Πού βρίσκονται οι πληροφορίες στα δεδομένα;
 • Πού βρίσκεται η γνώση στις πληροφορίες;
 • Πού είναι η σοφία στη γνώση;

Εάν σκέφτεστε την προηγούμενη εμπειρία σας στα περισσότερα συμβατικά σχολεία, πιθανότατα έχετε εκπαιδευτεί να απομνημονεύετε πληροφορίες και να εκφράζεστε αναλυτικά σε δοκιμές και τετράδια. Από την άποψή μας, αυτό είναι σημαντικό, αλλά όχι επαρκές για την αληθινή μάθηση. Η συμβατική και ουσιαστικά αποκλειστική έμφαση στην πνευματική αυστηρότητα είναι μόνο το ένα άκρο της συνέχειας που αποτελεί πραγματική εκπαίδευση.

σοφία

Πιστεύουμε ότι η αληθινή μάθηση χρειάζεται επίσης μια εσωτερική διάσταση. Απαιτεί τόση έμφαση στο σώμα, την καρδιά και την ψυχή όσο και στο μυαλό. Όταν αυτές οι περιοχές συνδυάζονται απρόσκοπτα, η εκπαίδευση εκδηλώνεται ως μάθηση. Τότε είναι που η εκπαίδευση γίνεται alt = "σοφία.

Στο Ubiquity, πιστεύουμε ότι η επιδίωξη της alt = "σοφία είναι να ζούμε στις ερωτήσεις και έτσι να είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προσωπικούς μετασχηματισμούς. Αυτή η σωκρατική έννοια της" αλήθειας που επιδιώκεται "είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και το θεμέλιο όλων όσων υποστηρίζουμε και βρίσκεται η καρδιά όλων των προγραμμάτων, μαθημάτων και εκδηλώσεών μας. Για τους μαθητές μας, η alt = "σοφία είναι περισσότερο τρόπος ζωής παρά μια άνυδρη πνευματική επιχείρηση. Αυτή η επιδίωξη της alt = "σοφίας οδηγεί σε μια ολοένα και βαθύτερη μεταμόρφωση της ψυχής, της καρδιάς, του νου, του σώματος και της ψυχής.

Για κάθε έναν από τους μαθητές μας, στόχος μας είναι να καταλύσουμε την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η πλήρης προσέγγισή μας ζωντανεύει τον πολυαισθητηριακό μαθητή συνδυάζοντας το καλύτερο της διαδικτυακής εκπαίδευσης, αναμεμειγμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κοινωνικής δικτύωσης και εμπλουτισμένο με προσωπικές διανοητικές, δημιουργικές και τελετουργικές συναντήσεις. Αυτές οι Pathways συμμετοχές είναι τόσο πλήρως καθηλωτικές όσο και πολυδιάστατες.

Αυτή η μετασχηματιστική μάθηση πλήρους φάσματος δημιουργεί ανθεκτικές κοινότητες και καλλιεργεί ικανότητες συνεργασίας και συνοχής.

Είναι το Ubiquity University κατάλληλο για εσάς;

Το πώς αναπτύσσεστε προσωπικά, τι δώρα φέρνετε στον κόσμο και πόσο αποτελεσματικά φέρνετε αυτά τα δώρα στην κοινότητά σας, είναι όλα κρίσιμα για το πώς θα εξελιχθεί το συλλογικό μας μέλλον. Αν γνωρίζετε ότι βρίσκεστε εδώ για να βοηθήσετε να δημιουργηθεί ένας νέος κόσμος, εάν είστε ελκυστικοί για να καλλιεργήσετε τα δώρα σας σε μια ανοιχτόμυαλη, ποικίλη κοινότητα μάθησης, εάν έχετε κίνητρο από μια ζωή με ερωτήσεις και μια εξερεύνηση μυστηρίου, τότε η πανταχού παρούσα μπορεί να είναι η κατάλληλη για εσάς.

Είμαστε μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινότητα μαθητών. Πολλοί από εμάς είμαστε δημιουργικοί επιχειρηματίες, νέοι αναζητητές και ώριμοι επαγγελματίες που θέλουν να τοποθετηθούν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ζωής και μάθησης. Τα προγράμματά μας βοηθούν τους μαθητές μας να ξεπεράσουν τα όρια της συμβατικής κατανόησης και συμπεριφοράς και σε μια πιο αυθεντική ζωή. Η μάθησή μας Pathways παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να εμβαθύνετε την πνευματική σας ανάπτυξη και την προσωπική σας ανάπτυξη στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής μελέτης. Στο Ubiquity, μπορείτε να συμμετάσχετε τόσο σε πνευματικό όσο και σε προσωπικό μετασχηματισμό και να κερδίσετε μεταπτυχιακό τίτλο ταυτόχρονα.

διδακτορικές σπουδές σοφίας

Η πανταχού παρούσα μπορεί να είναι για εσάς εάν:

 • Είχατε ή είχατε μια επιτυχημένη καριέρα, αλλά αισθανθείτε ότι η ζωή σας στερείται πραγματικού νοήματος
 • Βρίσκεστε ήδη σε πνευματική πορεία αλλά αναζητάτε καθοδήγηση καθώς και πιο αυστηρή και σε βάθος μάθηση
 • Αναζητάτε μια ακαδημαϊκά ολοκληρωμένη προσέγγιση στον προσωπικό και επαγγελματικό μετασχηματισμό
 • Σας ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα και θέλετε να διερευνήσετε τις δυνατότητες αλλαγής σε βαθύτερο επίπεδο.
 • Είστε αφοσιωμένοι στη δια βίου μάθηση στο διάλογο με τους συναδέλφους σας-ως διαδικασία και όχι ως τελικό σημείο.
 • Έχετε να μοιραστείτε δώρα που ο κόσμος θα δεχτεί πιο εύκολα αν είστε πιστοποιημένοι.
 • Θέλετε να ενσωματώσετε την εσωτερική και εξωτερική όψη της ύπαρξής σας.

Ubiquity University σας δίνει τη δυνατότητα:

 • Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητές σας
 • Ζήστε μια πιο αυθεντική και ουσιαστική ζωή
 • Επανεφεύγετε
 • Διεκδικήστε τη δύναμή σας
 • Ανακαλύψτε την αυτοεκτίμησή σας
 • Γίνετε μέρος μιας καλλιεργητικής, υποστηρικτικής κοινότητας
 • Αλλάξτε τον κόσμο προς το καλύτερο

σχολείο σοφίας

Τοποθεσίες

 • USA Online

  The Wisdom School 10400 W. Overland Rd #302 Boise, Idaho

Ερωτήσεις