Keystone logo
Ubiquity University Διδακτορικό στις Σπουδές Σοφίας
Ubiquity University

Διδακτορικό στις Σπουδές Σοφίας

Mill Valley, CA, USA, Ηνωμένες Πολιτείες

Request duration

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2023

USD 300 / per credit *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

* ανά πίστωση - Πληρώνεται ανά μάθημα κατά τη στιγμή της εγγραφής. Τα δίδακτρα μπορεί να διαφέρουν για προσωπικές αποδράσεις. Όλα τα τέλη καταβάλλονται κατά την εγγραφή στο μάθημα.

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το παγκόσμιο διδακτορικό μας πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε ένα φάσμα κλάδων και ενδιαφερόντων. Στόχος του είναι να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων σχεδόν σε κάθε τομέα ανθρώπινου και οικολογικού ενδιαφέροντος. Το διδακτορικό μας πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στο να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε και να δημιουργήσετε έναν νέο παγκόσμιο πολιτισμό, ώστε το ανθρώπινο είδος να μάθει να λειτουργεί ως υπεύθυνοι και σεβαστοί διαχειριστές του μεγαλύτερου πλανητικού μας οικοσυστήματος.

Σε κάθε επίπεδο στη διδακτορική διαδικασία, υποστηρίζεστε από μέντορες και προπονητές. Θα σας ζητηθεί να παρακολουθήσετε ορισμένα βασικά μαθήματα και θα έχετε την ελευθερία να σχεδιάσετε το υπόλοιπο πρόγραμμα σας σε συνεννόηση με τους μέντορές σας και τον Κοσμήτορα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μαθήματα είτε μέσα στο Ubiquity είτε έξω από το Ubiquity. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει κάποιο μάθημα που πρέπει να παρακολουθήσετε και προσφέρεται μέσω άλλου ιδρύματος, είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Τα προσωπικά μαθήματα της Ubiquity είναι επίσης διαθέσιμα για διδακτορική πίστωση.

Για να υποβάλετε αίτηση για το διδακτορικό μας. παρακαλώ γράψτε στον Κοσμήτορα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Δρ Gyorgyi Szabo ([email protected]), ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα συζητήσει τις φιλοδοξίες και τις δυνατότητές σας Pathway . Όλοι οι διδακτορικοί φοιτητές πρέπει να παρέχουν μεταγραφές της προηγούμενης εκπαίδευσης και να γράψουν ένα δοκίμιο που να υποδεικνύει τον τομέα της έρευνας που θέλουν να διερευνήσουν.

Απαιτήσεις

Οι διδακτορικοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν τέσσερα βασικά μαθήματα που προσφέρει ο Ubiquity University καθώς και να γράψουν μια διδακτορική διατριβή. Τα υπόλοιπα μαθήματα μπορούν να ληφθούν από το Ubiquity ή αλλού ως συγκεκριμένα μαθήματα που σχετίζονται με το επιλεγμένο πεδίο σπουδών.

4 βασικά μαθήματα:

  • Μέθοδοι συγγραφής διατριβής και έρευνας με τον Δρ Gyorgyi Szabo (4 πιστώσεις αυτοπροσώπως)
  • Υπέροχα βιβλία με τους Dr. Jim Garrison και Dr. Gyorgyi Szabo (3 μονάδες online)
  • Wisdom at the Cutting Edge of Civilization with Dr. Jim Garrison and others (4 credits in person)
  • Ubiquity Chartres Academy , συνεδρίαση κάθε χρόνο στο Chartres της Γαλλίας (4 πιστώσεις προσωπικά)

Λάβετε υπόψη ότι τα μαθήματα Wisdom at the Cuting Edge of Civilization και Ubiquity Chartres Academy θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από ένα άλλο Ubiquity University προσφερόμενο μάθημα εν αναμονή συμφωνίας με τον Κοσμήτορα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Σύνολο: 15 μονάδες

Πιστωτικές απαιτήσεις

24 μονάδες πρέπει να συμπληρωθούν από μαθήματα συν 36 πιστωτικές μονάδες που έχουν επιτευχθεί για τη διδακτορική διατριβή, συνολικού ύψους 60 μονάδων.

Δίδακτρα και Τέλη

Συνολικά δίδακτρα και τέλη για ολόκληρο το Πρόγραμμα = 18.000 $ για 60 πιστωτικές αμοιβές ($ 300 ανά πίστωση)*, Τέλος διατριβής, αμοιβή Κύριου Συμβούλου και αμοιβή εξωτερικού εξεταστή.

*Αυτό το σύνολο για τα μαθήματα ενδέχεται να κυμαίνεται εάν τα μαθήματα λαμβάνονται από εξωτερικό Ubiquity ως Ανεξάρτητη Μελέτη. Υπάρχει χρέωση μεταφοράς πίστωσης 100 $ ανά πίστωση για τυχόν μαθήματα που γίνονται εκτός Ubiquity.

Τα προσωπικά μαθήματα θα περιλαμβάνουν έξοδα εφοδιαστικής (για παραμονή και διαμονή για παράδειγμα) που δεν περιλαμβάνονται στα παραπάνω έξοδα.

Προϋποθέσεις εισαγωγής

  • Οι μαθητές πρέπει να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο ή ισοδυναμία. Μια ισοδυναμία αποτελείται από τεκμηριωμένη εκπαίδευση πέρα από το πτυχίο που είναι ισοδύναμη σε ώρες και απαιτήσεις με μεταπτυχιακό.
  • Πρέπει να υποβληθεί μια συμπληρωμένη Ubiquity University
  • Οι μαθητές ενθαρρύνονται να ανήκουν σε μια ακαδημαϊκή ερευνητική βιβλιοθήκη στην περιοχή στην οποία ζουν.

Αποδοχή της Πρότασης Διατριβής

Αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς η κριτική υποψηφίου, ο φοιτητής, συνεργαζόμενος με τον κύριο σύμβουλό του, ετοιμάζει μια επίσημη πρόταση για τη διατριβή τους που πρέπει να περιέχει μια περίληψη, κύρια θέματα που πρέπει να καλυφθούν και τη μέθοδο έρευνας ή/και έρευνας. Αυτό θα εξεταστεί από τον Κοσμήτορα Μεταπτυχιακών Σπουδών, ο οποίος μπορεί να αντλήσει από τη συμβουλή συναφών μελών ΔΕΠ ή μελών της Διδακτορικής Επιτροπής. Μόλις η Επιτροπή και ο Κοσμήτορας Μεταπτυχιακών Σπουδών παρέχουν την έγκρισή τους, τότε ο φοιτητής μπορεί να ξεκινήσει τη συγγραφή της διατριβής του.

Επιλογή Κύριου Συμβούλου

Κάθε φοιτητής είναι υπεύθυνος για την εκπόνηση της δικής του διατριβής. Λόγω της αυστηρής φύσης των διδακτορικών διατριβών, οι Σύμβουλοι είναι απαραίτητοι για να καθοδηγήσουν τους φοιτητές τόσο στην απόκτηση ολοκληρωμένης γνώσης του επιλεγμένου πεδίου σπουδών όσο και στην τελειοποίηση των ιδεών και της έρευνας που περνά σε μια διατριβή. Κάθε φοιτητής πρέπει να επιλέξει έναν κύριο σύμβουλο, είτε από τη λίστα The Wisdom School σχολών είτε εκτός πανεπιστημίου, ο οποίος θα ήταν κατάλληλος μετά από διαβούλευση με τον κοσμήτορα μεταπτυχιακών σπουδών, Gyorgyi Szabo. Η επιλογή του κύριου συμβούλου είναι από πολλές απόψεις δεύτερη μόνο από εκείνη του ίδιου του θέματος της διατριβής, επειδή είναι ο κύριος σύμβουλος που θα καθοδηγήσει τον φοιτητή σε μια πολυετή διαδικασία εξερεύνησης, προετοιμασίας και οριστικοποίησης της επιστημονικής τους εργασίας.

Περιοχές διδακτορικού. Συγκέντρωση

Υπάρχει μια σειρά τομέων συγκέντρωσης στους οποίους οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν διδακτορικό. βαθμού εφόσον βρίσκεται στον γενικό τομέα των «Μελετών Σοφίας». Τελικά, η επιλογή είναι έντονα προσωπική και μπορεί να είναι ένα θέμα που αναρωτιέται κανείς εδώ και καιρό ή είναι μια περιοχή που προκαλεί έντονο ενδιαφέρον για περαιτέρω εξερεύνηση. Οι επιτυχημένες διατριβές μπορεί να κυμαίνονται από καθαρή έρευνα έως δημιουργικά έργα τέχνης ή/και ιερό ακτιβισμό. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να ερευνήσει ένα συγκεκριμένο μυστικό, ιστορικό γεγονός ή περιοχή πνευματικής ανησυχίας. Κάποιος μπορεί να αναπτύξει ένα καλλιτεχνικό έργο όπως ένα κομμάτι μουσικής ή τέχνης και να το γράψει. Κάποιος μπορεί να συμμετάσχει σε μια συγκεκριμένη πράξη ιερού ακτιβισμού, όπως να πάει στην Ινδία για να εργαστεί με μειονεκτικά παιδιά και να το γράψει. Αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρετε γιατί, τελικά, η διατριβή είναι δουλειά σας και πρέπει να αντικατοπτρίζει ποιος είστε και τι θεωρείτε σημαντικό για την ακαδημαϊκή και πνευματική σας ανάπτυξη.

Καθώς σκέφτεστε τους τομείς εστίασης, γνωρίζετε ότι υπάρχουν ορισμένοι The Wisdom School καθηγητές με σημαντική εξειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα τομέων εστίασης που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως Κύριοι Σύμβουλοι.

Μπορεί ο τομέας της έρευνάς σας να βρίσκεται εκτός του τομέα οποιασδήποτε σχολής Σχολής Σοφίας. Σε αυτή την περίπτωση, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε το κατάλληλο άτομο για να σας καθοδηγήσει. Το κλειδί είναι να είστε σε επαφή με τον Κοσμήτορα Μεταπτυχιακών Σπουδών μόλις εγγραφείτε, ώστε να μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση σχετικά με το τι μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε για το θέμα της διατριβής σας και ποιον θα θέλατε ως Κύριος Σύμβουλος.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα