Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Εισαγωγή

Στο Πανεπιστήμιο του Lethbridge, μας ενώνει ένας κοινός στόχος: να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον μαζί. Το Πανεπιστήμιο του Lethbridge, το οποίο ιδρύθηκε το 1967 στην παραδοσιακή γη του Blackfoot, είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια και κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα του Καναδά. Είμαστε ένα από τα τέσσερα ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά και ερευνητικά πανεπιστήμια της Αλμπέρτα.

Το μότο μας, Fiat Lux – ας υπάρχει φως – αναφέρεται στον φωτισμό που προέρχεται από την έρευνα και τη μάθηση.

Από την καρδιά της νότιας Αλμπέρτα μέχρι τα πιο απομακρυσμένα σημεία του διαστήματος, επιδιώκουμε να κατανοήσουμε τις περίπλοκες συνδέσεις που μας ενώνουν όλους.

Μέσω της έρευνας, της δημιουργικότητας και της συνεργασίας, η επιθυμία να δημιουργήσουμε πιο υγιείς και πιο ευημερούσες επαρχίες, χώρες και τον κόσμο μας οδηγεί.

Είμαστε ένα μέρος όπου κάθε άτομο έχει τη δυνατότητα να λάμψει.

Εμπνέοντας και υποστηρίζοντας το δυναμικό των φοιτητών, χτίζουμε ηγέτες, καινοτόμους, στοχαστές και δράστες προετοιμασμένους για μελλοντικές σταδιοδρομίες και εμπνεόμενους να δημιουργήσουν θετικές αλλαγές.

Ένα πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε από τους πολίτες της νότιας Αλμπέρτα, η σύνδεση με την κοινότητά μας βρίσκεται στον πυρήνα μας.

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας πυροδοτούν την περιέργεια και εμπνέουν τη δια βίου μάθηση για όλους. Η συνεργασία μας με τη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τα άτομα χτίζει ισχυρότερες κοινότητες.

Μετατρέπουμε τις φιλοδοξίες μας για περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα σε δράση.

Μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας, της πολιτικής και του διαλόγου, υπερασπιζόμαστε τον φυσικό κόσμο, την ποιότητα ζωής και την ευημερία προς όφελος όλων.

Σχετικά με την Lethbridge

Σπίτι σε περισσότερους από 100.000 ανθρώπους, το Lethbridge είναι ένα μέρος όπου αναπτύσσονται οι ιδέες. Πολιτιστικά ζωντανή με μια ακμάζουσα σκηνή τεχνών και ενεργό κοινωνικό ημερολόγιο, έχουμε εκπληκτικά τοπία, τέσσερις ξεχωριστές εποχές, εντυπωσιακές ανατολές και λαμπερά ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν τον μεγάλο ουρανό της Αλμπέρτα.

Το Lethbridge απέχει μόλις δύο ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο του Κάλγκαρι και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 2022, το Lethbridge αναγνωρίστηκε ως μία από τις καλύτερες μικρές πόλεις του Καναδά.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Πανεπιστημιούπολη Lethbridge

Στην πόλη Lethbridge, η κύρια πανεπιστημιούπολη ULethbridge συνδυάζει την εκπληκτική φυσική ομορφιά με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μάθησης και έρευνας. Όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές στην κύρια Πανεπιστημιούπολη έχουν πρόσβαση στα εξαιρετικά ακαδημαϊκά προγράμματα, την ενσωματωμένη μάθηση στην εργασία, τις εμπειρίες σταδιοδρομίας και το δίκτυο υποστήριξης που χρειάζονται για να επιτύχουν.

Η πανεπιστημιούπολη Lethbridge είναι φωλιασμένη στις νότιες περιοχές της Αλμπέρτα και με θέα στον ποταμό Όλντμαν, η πανεπιστημιούπολη μας είναι γνωστή για το χαρακτηριστικό κτήριο Arthur Erickson, University Hall. Η πανεπιστημιούπολη εκτείνεται σε 5000 στρέμματα και περιβάλλεται από εκπληκτική φυσική ομορφιά.

Campus του Κάλγκαρι

Στο Κάλγκαρι, το ULethbridge προσφέρει ευέλικτα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, προσφέροντας επιλογές βραδινής, σαββατοκύριακου, διαδικτυακής και μικτής παράδοσης για όλους τους τύπους φοιτητών. Με προγράμματα που επικεντρώνονται στις επιχειρήσεις, την υγεία και την τεχνολογία, την ενσωματωμένη μάθηση στην εργασία και μια ποικιλία υποστήριξης, το ULethbridge στο Κάλγκαρι είναι όπου οι μαθητές αναβαθμίζουν τα τρέχοντα διαπιστευτήρια και τη σταδιοδρομία τους ή στρέφονται σε νέες ευκαιρίες.

Το Calgary Campus βρίσκεται στο κέντρο του Calgary, στο κτήριο του Bow Valley College, λίγα βήματα από το σιδηροδρομικό σταθμό CT, την Κεντρική Βιβλιοθήκη, το Εθνικό Μουσικό Κέντρο και το ζωντανό East Village της πόλης. Παρέχουμε βραδινά και σαββατοκύριακα μαθήματα και ευέλικτο προγραμματισμό ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες που εργάζονται.

  Εισαγωγές

  Είναι εύκολο να γίνεις φοιτητής στο University of Lethbridge . Αυτός ο απλός οδηγός θα σας δείξει πώς συμβαίνει.

  1. Υποβάλετε την αίτησή σας για εισαγωγή
  2. Υποβάλετε τα σημάδια, τις μεταγραφές και άλλα έγγραφα
  3. Ελέγξτε το email σας
  4. Κάντε αίτηση για διαμονή και υποτροφίες
  5. Ελέγξτε την κατάσταση της αίτησής σας και των δικαιολογητικών σας
  6. Παρακολουθήστε τα εισερχόμενα του email σας
  7. Αποδεχτείτε την προσφορά σας
  8. Πληρείτε τους όρους της προσφοράς σας, εάν υπάρχουν
  9. Παρακολουθήστε τον Νέο Φοιτητικό Προσανατολισμό σας

  Πριν κάνετε αίτηση

  • Εξερευνήστε τις επιλογές σας
  • Ελέγξτε τις απαιτήσεις εισδοχής για το πρόγραμμά σας για να προσδιορίσετε τυχόν πρόσθετα βήματα που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μετά την υποβολή της αίτησής σας (π.χ. υποβολή χαρτοφυλακίου)
   • Προπτυχιακά Προγράμματα
   • Μεταπτυχιακά Προγράμματα
   • Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά
   • Προπτυχιακά Προγράμματα
   • Ο αριθμός μαθητή σας στην Αλμπέρτα (αν έχετε έναν)
   • Μια λίστα με όλα τα λύκεια και τα μεταλυκειακά ιδρύματα που έχετε παρακολουθήσει και τις ημερομηνίες που φοιτήσατε σε καθένα
   • Πιστωτική κάρτα για την πληρωμή του τέλους αίτησης. Εάν χρειάζεστε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την έντυπη εφαρμογή (Πλέγμα προγράμματος)
   • Μεταπτυχιακά Προγράμματα
   • Ο αριθμός μαθητή σας στην Αλμπέρτα (αν έχετε έναν)
   • Μια λίστα με όλα τα μεταλυκειακά ιδρύματα που έχετε παρακολουθήσει και τις ημερομηνίες που παρακολουθήσατε το καθένα
   • Στοιχεία επικοινωνίας για τρία άτομα που έχουν συμφωνήσει να υποβάλουν συστατική επιστολή εκ μέρους σας
   • Ηλεκτρονικά αντίγραφα όλων των Υποστηρικτικών Εγγράφων Έτοιμων για Μεταφόρτωση και Υποβολή με την Αίτησή σας, Συμπεριλαμβανομένων:
   • Μεταγραφές για κάθε μεταλυκειακό ίδρυμα που έχετε παρακολουθήσει
   • Επιστολή προθέσεων
   • Βιογραφικό σημείωμα
   • Οποιαδήποτε άλλα δικαιολογητικά που απαιτούνται για το συγκεκριμένο σας πρόγραμμα
   • Πιστωτική κάρτα για την πληρωμή του τέλους αίτησης
   • (Προπτυχιακό) Δείτε τον Οδηγό στην ιστοσελίδα μας για την ηλεκτρονική αίτηση

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Είτε έρχεστε στο ULethbridge από το γυμνάσιο είτε είστε κολέγιο, ώριμος ή μεταπτυχιακός φοιτητής, έχουμε χρηματοδότηση για να σας βοηθήσουμε να εστιάσετε στις σπουδές σας. Κάντε αίτηση για όσο το δυνατόν περισσότερα βραβεία! Μπορεί να χρειαστεί λίγη επιπλέον προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο.

  • Βραβεία για αποφοίτους Λυκείου
  • Βραβεία για μετεγγραφόμενους φοιτητές
  • Βραβεία για αυτόχθονες μαθητές

  Υπάρχουν ορισμένα βραβεία και υποτροφίες που είναι μοναδικά διαθέσιμα σε διεθνείς φοιτητές, ωστόσο, δικαιούστε επίσης τα περισσότερα βραβεία εισόδου, μεταφοράς και συνεχούς προπτυχιακού τίτλου ως φοιτητής στο uLethbridge.

  Μπορείτε να κάνετε αίτηση για τα περισσότερα βραβεία εύκολα διαδικτυακά μέσω του φοιτητικού λογαριασμού σας στο uLethbridge στο Bridge. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, την επιλεξιμότητα και τον τρόπο υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε τη σελίδα Υποτροφίες και Χρηματοδότηση Φοιτητών ή επισκεφθείτε το γραφείο τους στο Anderson Hall (AH115).

  Υποτροφίες για φοιτητές διεθνών σπουδών

  • Διεθνές Βραβείο Εισόδου και Συνέχισης
  • Υποτροφία Alexander Barnhill για διεθνείς φοιτητές
  • Διεθνές Βραβείο Μετεγκατάστασης
  • Διεθνής υποτροφία έκτακτης ανάγκης για φοιτητές

  Άλλες υποτροφίες (διαθέσιμες σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές του uLethbridge)

  • Υποτροφία εισδοχής του διοικητικού συμβουλίου
  • Υποτροφία Μετακίνησης του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Βραβεία ηγεσίας και εισόδου
  • Υποτροφία Μεταφοράς Διοικητικού Συμβουλίου
  • Υποτροφία εισόδου μεταδιπλώματος

  Γιατί να σπουδάσετε στο University of Lethbridge

  Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο University of Lethbridge , θα βρεθείτε στο κέντρο ενός περιβάλλοντος επικεντρωμένου στους φοιτητές που καλλιεργεί την καινοτομία, την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα.

  Στο U of L, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε κάθε έναν από τους μαθητές μας να ευδοκιμήσει. Από την παροχή οικονομικής υποστήριξης έως την ατομική καθοδήγηση έως τις εξατομικευμένες συμβουλές σταδιοδρομίας, θα βρείτε υποστήριξη σε κάθε βήμα.

  Ως μαθητής στο U of L, θεωρείστε ως συνεργάτης και συνάδελφος. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να συνεργαστείτε και να μοιραστείτε τις μοναδικές σας ιδέες, να κάνετε ερωτήσεις και να βρείτε απαντήσεις. Κατά σύγκληση, η πλειονότητα των μεταπτυχιακών φοιτητών μας είτε έχουν παρουσιάσει είτε δημοσιεύσει τα ευρήματά τους, με περισσότερο από το 50 τοις εκατό να δημοσιεύει ως πρώτος συγγραφέας.

  Γιατί να επιλέξετε το University of Lethbridge ;

  • Προσιτές τιμές διδάκτρων για εξαιρετικά προγράμματα που προσφέρονται από βραβευμένη σχολή
  • Φιλικό και ασφαλές πανεπιστήμιο και κοινότητα
  • Πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
  • Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες φοιτητών έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στην επίτευξη των ακαδημαϊκών, προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων
  • Μπορείτε να εργαστείτε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και να κάνετε αίτηση για εργασία στον Καναδά για έως και τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή σας

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Αρκετά μεγάλο για να σας προσφέρει ευκαιρίες μάθησης και έρευνας παγκόσμιας κλάσης, το uLethbridge είναι επίσης αρκετά μικρό για να σας προσφέρει μια προσωπική εμπειρία.

  Φάτε και ψωνίστε

  Υπηρεσίες Φαγητό

  Περιλαμβάνει το Urban Market, ένα καφέ σε στιλ αγοράς στο University Hall, καθώς και τα καταστήματα Carvery & Bakery, Subway, Starbucks, Booster Juice και Tim Hortons.

  The Zoo Pub & Grill

  Χαλαρώστε στην χαλαρή, άνετη ατμόσφαιρα του The Zoo και επιλέξτε από μια σειρά από ορεκτικά, σούπες και σαλάτες, μπέργκερ, πίτσες, σάντουιτς και πολλά άλλα.

  Γήπεδα τροφίμων και παντοπωλεία

  Είτε θέλετε ένα πλούσιο γεύμα είτε ένα ελαφρύ σνακ, το γήπεδο φαγητού μας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε λαχτάρα καθώς και το Rockerman's Service Centre, το πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο.

  Βιβλιοπωλείο

  Με σχολικά βιβλία, χαρτικά, είδη ένδυσης, είδη δώρων, αξεσουάρ υπολογιστών και πολλά άλλα, το βιβλιοπωλείο uLethbridge έχει κάτι για όλους.

  Ευκαιρίες για όλους τους μαθητές

  Ευκινησία

  Εξερευνήστε νέες ιδέες μέσα από πρακτικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων, μαθημάτων και εκδηλώσεων.

  Υπηρεσίες Καριέρας

  Πλοηγηθείτε στη μετάβαση μεταξύ σχολείου, αναζήτησης εργασίας και απασχόλησης ως επιτυχημένοι εργαζόμενοι.

  Συνεργατική εκπαίδευση

  Συνδυάστε αμειβόμενη, πραγματική εργασιακή εμπειρία με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές.

  Σπουδάζω στο εξωτερικό

  Εξερευνήστε τον κόσμο και λάβετε πίστωση μαθημάτων με ανταλλαγές, εκπαιδευτικές περιηγήσεις, πρακτικής άσκησης ή εθελοντικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

  Εθελοντισμός στο Διεθνές Κέντρο

  Πλοηγηθείτε στη μετάβαση μεταξύ σχολείου, αναζήτησης εργασίας και απασχόλησης ως επιτυχημένοι εργαζόμενοι.

  u Εθελοντής

  Μια συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Volunteer Lethbridge που σας βοηθά να βρείτε ουσιαστικές ευκαιρίες εθελοντισμού, να καταγράψετε τις ώρες σας και ακόμη και να κερδίσετε πίστωση μαθημάτων!

  Τοποθεσίες

  • Lethbridge

   4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

  • Lethbridge

   4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

  Ερωτήσεις