
Διδακτορικό (PhD) in
MPhil/PhD Κατασκευή και Τεχνολογία Τροφίμων
University of Lincoln

Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
1 - 6 έτος
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
GBP 16.700 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2023
* διεθνής| σπίτι πλήρους απασχόλησης: 4.712 £ ετησίως
Ανακαλύψτε το Lincoln όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο
Τα διαδικτυακά σεμινάρια, τα μαθήματα master, οι συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων και οι ομιλίες σε πάνελ φοιτητών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε πώς είναι να ζεις και να σπουδάζεις στο University of Lincoln
Εισαγωγή
Το Εθνικό Κέντρο Παραγωγής Τροφίμων του University of Lincoln είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της παραγωγής και της τεχνολογίας τροφίμων.
Η ερευνητική μας τεχνογνωσία περιλαμβάνει χημεία τροφίμων, μικροβιολογία, ανάπτυξη προϊόντων, συστήματα ποιότητας και ασφάλειας, ρομποτική και αυτοματοποίηση παραγωγής τροφίμων, βιωσιμότητα και τεχνική διαχείριση. Η έρευνα που διεξήχθη από μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Κέντρο είχε πρακτικές εφαρμογές στη βελτίωση της ασφάλειας, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας στην παραγωγή τροφίμων. Οι τομείς του προηγούμενου ερευνητικού έργου περιελάμβαναν την ασφάλεια των τροφίμων και τη διασφάλιση ποιότητας, την αισθητηριακή ανάλυση, τα συστήματα συσκευασίας, τις τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων, την αποδοτικότητα των πόρων, την αυτοματοποίηση διαδικασιών και τις ρομποτικές εφαρμογές.
Οι ακαδημαϊκοί που κατείχαν βασικούς ερευνητικούς ρόλους σε συνεργασία με τη βιομηχανία θα είναι διαθέσιμοι να επιβλέπουν και να συμβουλεύουν τους φοιτητές σε όλο αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει τον Dr Bukola Onarinde (Ανάλυση Τροφίμων/Μικροβιολογία/Χημεία) και τον Dr Wayne Martindale (Food Insights and Sustainability). Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένο εξοπλισμό και έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν σε βάθος έρευνα σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος.
Πού θα σπουδάσεις
Το Εθνικό Κέντρο Παραγωγής Τροφίμων (NCFM) είναι μια δορυφορική πανεπιστημιούπολη που βασίζεται 50 μίλια από το Λίνκολν, στην καρδιά του μεγαλύτερου συμπλέγματος παραγωγής τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από αυτούς τους στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία και τις εξαιρετικές εξειδικευμένες εγκαταστάσεις τροφίμων. Λάβετε υπόψη ότι η πανεπιστημιούπολη του NCFM δεν διαθέτει εγκαταστάσεις κατοικίας και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας τείνουν να βρίσκουν το δικό τους κατάλυμα σε τοπικό επίπεδο.
Πληροφορία κλειδί
Πλήρης απασχόληση
- MPhil: 1,5-3 χρόνια.
- Ph.D.: 2-4 ετών
Μερικής απασχόλησης
- MPhil: 2-4 ετών.
- Διδακτορικό: 3-6 ετών
"Αυτές οι πληροφορίες ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης (Ιούλιος 2023)"
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Πώς μελετάτε
Οι ερευνητές σε αυτό το πρόγραμμα θα έχουν δύο επόπτες που θα τους ανατεθούν, ο καθένας με εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς του. Αυτοί οι επόπτες είναι διαθέσιμοι για να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν τους φοιτητές καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνητικών τους έργων με τη μορφή τακτικών συναντήσεων.
Λόγω της φύσης των μεταπτυχιακών ερευνητικών προγραμμάτων, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου αφιερώνεται σε ανεξάρτητες σπουδές και έρευνα. Οι φοιτητές θα έχουν συναντήσεις με τους ακαδημαϊκούς επόπτες τους, αλλά η συχνότητα αυτών θα ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις, την θεματική περιοχή, τη διαθεσιμότητα του προσωπικού και το στάδιο του προγράμματος.
Τομείς και θέματα έρευνας
Το κλειδί της επιτυχίας σε ένα μεταπτυχιακό ερευνητικό πρόγραμμα είναι να βρείτε ένα ερευνητικό θέμα με το οποίο είστε παθιασμένοι και να εντοπίσετε μια εποπτική ομάδα που έχει εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές είναι να επικοινωνήσουν απευθείας με ένα μέλος του προσωπικού από έναν από αυτούς τους τομείς που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένος με τον τομέα της έρευνας που έχετε επιλέξει για να συζητήσετε περαιτέρω τη διαδικασία αίτησης.
Το Εθνικό Κέντρο Παραγωγής Τροφίμων έχει εξειδίκευση στους ακόλουθους τομείς:
- Μικροβιολογία και ασφάλεια τροφίμων
- Χημεία τροφίμων
- Συστήματα παραγωγής τροφίμων (π.χ. λιτή παραγωγή, συσκευασία, αυτοματισμός)
- Μηχανική επεξεργασίας τροφίμων
- Ανάπτυξη νέων προϊόντων και αισθητηριακές επιστήμες
- Συστήματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
- Ρομποτική κατασκευή τροφίμων
- Ψηφιοποίηση της βιομηχανίας τροφίμων
- Αειφορία και καθαρό άνθρακα μηδέν
Παραδείγματα ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν περιλαμβάνουν:
- Ασφάλεια τροφίμων και νέες τεχνικές απολύμανσης
- Θερμική επεξεργασία και ασφάλεια τροφίμων χαμηλής υγρασίας
- Ακεραιότητα συσκευασίας και σφράγισης
- Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας (MAP) φρέσκων φρούτων και λαχανικών
- Αντιμικροβιακά υλικά
- Βελτίωση της ποιότητας των αποξηραμένων φρούτων
- Εξοικονόμηση πόρων της επεξεργασίας λαχανικών
- Πολιτισμός Ασφάλειας Τροφίμων
- Ανάλυση πτητικής οργανικής ένωσης (VOC).
Πώς εκτιμάτε
Ένα διδακτορικό απονέμεται συνήθως με βάση την ποιότητα της διατριβής και την ικανότητα ενός φοιτητή να παρουσιάσει και να υπερασπιστεί με επιτυχία το επιλεγμένο ερευνητικό του θέμα σε μια προφορική εξέταση (viva voce). Αναμένεται επίσης να δείξουν πώς τα ερευνητικά τους ευρήματα συνέβαλαν στη γνώση ή ανέπτυξαν υπάρχουσες θεωρίες ή κατανοήσεις.
Δίδακτρα προγράμματος
English Language Requirements
Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.