Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Εισαγωγή

Η δημιουργία του University of Pécs ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον Βασιλιά Λουδοβίκο τον Μέγα το 1367. Σήμερα, το University of Pécs είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα στη χώρα, όπου υπάρχουν δέκα σχολές που καλύπτουν όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να παρέχουν υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Εκτός από τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, η ιατρική περίθαλψη είναι μια κρίσιμη δραστηριότητά μας. το Κλινικό Κέντρο φροντίζει όχι μόνο τους εξωτερικούς και εσωτερικούς ασθενείς της περιοχής αλλά έχει και καθήκοντα σε εθνικό επίπεδο σε πολλούς τομείς.

Κάθε χρόνο, το University of Pécs συμμετέχει στην κατάταξη των διεθνών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και το κάνει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω την αντίληψή μας σε όλους τους τομείς.

Έχουμε και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα της εκπαίδευσης, καθώς οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές σημαίνουν την καλύτερη δημοσιότητα για εμάς. Σε αυτό το πνεύμα, η συνεχής ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και των συνθηκών υποδομής είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να παρέχουμε στους μαθητές μας μια μεγάλη ποικιλία γνώσεων. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε υποστήριξη σε σημαντικό ποσοστό των φοιτητών μας να συμμετάσχουν σε μια ποικιλία προγραμμάτων πρακτικής άσκησης και ανταλλαγών σε αναγνωρισμένα ιδρύματα στην Ευρώπη και σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες. Για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το επίπεδο εκπαίδευσης, χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και προσκαλούμε τους καλύτερους καθηγητές. Έχουμε πάρει το μότο μας από τον Λουίς Παστέρ: «η ευκαιρία ευνοεί το προετοιμασμένο μυαλό». Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο αριθμός των φοιτητών έχει σταθεροποιηθεί την τελευταία δεκαετία, ενώ ο αριθμός των αλλοδαπών φοιτητών έχει αυξηθεί σημαντικά. Το University of Pécs δεν είναι μόνο ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα, αλλά είναι επίσης φιλικό προς τους φοιτητές. Θα θέλαμε οι μαθητές μας να μελετήσουν για επιτεύγματα και να περάσουν καλά επίσης.

Το University of Pécs διεξάγει διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε το πανεπιστήμιό μας τη βέλτιστη επιλογή για έναν χώρο εργασίας για τους ταλαντούχους ερευνητές μας, όχι απλώς ένα σημείο εκκίνησης. Ενθαρρύνουμε τους αξιότιμους συναδέλφους μας με εσωτερικά προγράμματα επιχορηγήσεων για ακόμη καλύτερη απόδοση. Στο ερευνητικό κέντρο που πήρε το όνομά του από τον János Szentágothai, υπάρχουν τεχνολογίες, εξοπλισμός και εργαλεία αιχμής στη διάθεση των ερευνητών και των φοιτητών μας. Το κύριο ερευνητικό προφίλ του Πανεπιστημίου μας είναι η βασική επιστημονική έρευνα. Ωστόσο, μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας, αναπτύσσουμε συνεχώς και τις εργασιακές μας σχέσεις.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σύγχρονων Πόλεων, στο πανεπιστήμιό μας γινόταν θεαματικός εκσυγχρονισμός. Στο πλαίσιο αυτό, όχι μόνο γίνονται ανέγερση νέων κτιρίων και ανακαίνιση υφιστάμενων, αλλά οι δραστηριότητες αυτές ήταν παράλληλες με την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού. Το Πρόγραμμα Σύγχρονων Πόλεων δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την πόλη του Πετς.

Το Pécs είναι μια ελκυστική, φιλική μικρή πόλη και ανθρώπινη σε κλίμακα. όχι μόνο φιλοξενεί, αλλά χρησιμεύει και ως στέγη για τους πανεπιστημιακούς μας. Το Πανεπιστήμιο είναι το κυρίαρχο ίδρυμα της πόλης. Εκτός από τους μαθητές, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του Pécs αισθάνονται συνδεδεμένοι με αυτό. Η παρουσία μεγάλου αριθμού ξένων φοιτητών από όλο τον κόσμο και η μεσογειακή ατμόσφαιρα κάνουν το Pécs μια ευχάριστη, πολυσύχναστη πανεπιστημιακή πόλη με τόση ζωή. Το University of Pécs , ωστόσο, δεν περιορίζεται στην έδρα της κομητείας Baranya. υπάρχει μια ανεξάρτητη σχολή στην πόλη Szekszárd, και υπάρχει ένα δίκτυο κέντρων κατάρτισης σε όλη την περιοχή της Υπερδουνάβιας, ακόμη και πέρα από τα σύνορα.

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με λογικά δίδακτρα και να βιώσετε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στο παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Τοποθεσίες

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Ερωτήσεις