Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Εισαγωγή

Westlake University είναι ένας νέος τύπος πανεπιστημίου υψηλής ποιότητας με προσανατολισμό στην έρευνα με έδρα την ιστορική κινεζική πόλη Hangzhou - μια εκπληκτική πόλη γνωστή σε όλη την Ασία για τη μακρά ιστορία, τον πλούσιο πολιτισμό, τις καλές τέχνες και τα όμορφα τοπία της. Το πανεπιστήμιό μας ιδρύθηκε από εξέχοντες, παγκοσμίως αναγνωρισμένους επιστήμονες και μελετητές. Γινόμαστε γρήγορα ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο για την επιστήμη, τη μηχανική και την καινοτομία. Στο Westlake, δίνουμε έμφαση στην ακαδημαϊκή ελευθερία, την ερευνητική αριστεία, τη διεπιστημονική δέσμευση και τη διεθνή συνεργασία. Δεσμευόμαστε να οικοδομήσουμε ένα πραγματικά διεθνές, παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμιο με προσανατολισμό στην έρευνα.

Τα μαθήματα στο Westlake University διδάσκονται στα αγγλικά. Επί του παρόντος προσφέρουμε Ph.D. προγράμματα στη Βιολογία, τη Χημεία και την Ηλεκτρονική Επιστήμη και Τεχνολογία και ένα κοινό Ph.D. πρόγραμμα Φυσικής με το Πανεπιστήμιο Fudan. Τα προπτυχιακά μας προγράμματα στις Βιολογικές Επιστήμες, τη Χημεία, τη Φυσική, την Ηλεκτρονική και Μηχανική Πληροφοριών και την Επιστήμη και τη Μηχανική Υλικών προσφέρουν τους ίδιους πόρους και ακαδημαϊκή ελευθερία με τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα και επιτρέπουν στους μαθητές να εργαστούν συνεργατικά σε κορυφαία εργαστήρια μαζί με μεταπτυχιακούς φοιτητές και παγκόσμιας κλάσης σύμβουλοι σχολών.

Επιπλέον, πιστεύουμε στο να κάνουμε την τριτοβάθμια εκπαίδευση προσιτή για κάθε φοιτητή του Westlake University . Προσφέρουμε μια ποικιλία από υποτροφίες, επιχορηγήσεις και ευκαιρίες απασχόλησης στην πανεπιστημιούπολη σε όλους τους μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές.

Πήγαινε International, Go Abroad

Go International

Ο στόχος του Westlake University είναι να προσλάβει 50% εγχώριους και 50% ξένους φοιτητές σε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα για να δημιουργήσει ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον σπουδών.

Το διδακτορικό μας. προγράμματα προσλαμβάνουν φοιτητές από κορυφαία παγκόσμια μεταπτυχιακά προγράμματα.

Πάω στο εξωτερικό

Εκτός από τη διεθνή εμπειρία σας στην Κίνα, όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να περάσουν ένα εξάμηνο σε ένα από τα 21 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας στο εξωτερικό. Έχουμε δημιουργήσει προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό με κορυφαία πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University in Jerusalem και πολλά άλλα.

Ph.D. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να σπουδάσουν σε βραχυπρόθεσμα προγράμματα στο εξωτερικό ή να παρουσιάσουν την έρευνά τους σε διεθνή ακαδημαϊκά ερευνητικά συνέδρια και φόρουμ. Υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες χρηματοδότησης για μεταπτυχιακές διεθνείς εμπειρίες.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Σχετικά με Westlake University

Εγγραφείτε στο Inspiring People

Στο Westlake University, θα μάθετε από και θα σας καθοδηγεί η σχολή παγκόσμιας κλάσης. Πάνω από το 95% των καθηγητών μας προέρχονται από κορυφαία πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των MIT, Caltech, UC Berkeley και Stanford. Επιπλέον, όλη η ανώτερη ηγεσία μας έχει σπουδάσει και/ή κατέχει θέσεις σε διακεκριμένα ιδρύματα όπως το Princeton, το Harvard, το Yale, το UPenn, το UIUC και το KTH Royal Institute of Technology (Σουηδία). Θα εργαστείτε και θα συνεργαστείτε με αυτούς τους λαμπρούς επιστήμονες και μηχανικούς, αλλάζοντας τον κόσμο μας. Θα περιβάλλεστε επίσης από ενθουσιώδεις συμφοιτητές που αναζητούν προκλήσεις στους ακαδημαϊκούς, την προσωπική ανάπτυξη και τις πολιτιστικές περιπέτειες. Στο Westlake, θα κάνετε δια βίου φίλους και θα συνδεθείτε με μελλοντικούς ηγέτες.

Μια κοινότητα για μελλοντικούς ηγέτες

Westlake University είναι μια οικεία, υποστηρικτική και ποικιλόμορφη κοινότητα. Διαφορετικά ενδιαφέροντα και αιτίες αντιπροσωπεύονται από πολλούς τύπους ομάδων μαθητών, επιτρέποντας στα άτομα να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν και να οδηγήσουν με τους δικούς τους τρόπους. Ελπίζουμε να διευκολύνουμε μια ελκυστική, συναρπαστική και εμπνευσμένη εμπειρία φοιτητικής ζωής για όλους.

Η Πανεπιστημιούπολη μας

Η όμορφη πανεπιστημιούπολη μας σχεδιάστηκε από τη διάσημη γερμανική εταιρεία HENN GmbH και είναι μια από τις πιο βιώσιμες και πολυλειτουργικές πανεπιστημιουπόλεις στον κόσμο. Η πανεπιστημιούπολη μας διαθέτει 300 υπερσύγχρονα ανεξάρτητα εργαστήρια, 13 πλατφόρμες καινοτομίας και έξι κοινές ερευνητικές εγκαταστάσεις. Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά μιας επεκτεινόμενης πανεπιστημιακής πόλης, ανάμεσα σε έναν σημαντικό κόμβο τεχνολογίας και αρχαία ιστορικά ερείπια, φυτείες τσαγιού και περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO του Westlake.

  Τοποθεσίες

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Ερωτήσεις