4 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
- Διδακτορικό (PhD)
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Μερικής απασχόλησης
4 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
University of Veterinary Sciences
Ph.D. στην Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας Τροφίμων
- Brno, Τσεχία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα διδακτορικής μελέτης Τροφίμων Υγιεινή και Τεχνολογία Επεξεργασίας είναι ένα ακαδημαϊκά εστιασμένο πρόγραμμα σπουδών, που αντιστοιχεί στην τρέχουσα κατάσταση και το επίπεδο της επιστήμης και τις ανάγκες της πρακτικής στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι της διδακτορικής μελέτης Η Υγιεινή Τροφίμων και η Τεχνολογία Επεξεργασίας απέκτησαν σε βάθος θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ανεξάρτητης δημιουργικής δραστηριότητας και την απόκτηση νέων επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της μελέτης. Οι απόφοιτοι μπορούν να μοιραστούν ενεργά τις γνώσεις τους στον τομέα των σπουδών σε διεθνές επίπεδο και δημόσια. Με βάση αυτά τα προσόντα, οι απόφοιτοι απασχολούνται κυρίως σε ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια.
Προτεινόμενα
Auream Phoenix University for Women
Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PhD) από την Έρευνα στην Επιστήμη των Τροφίμων
- Online
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 εξάμηνο
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά, Ιταλικός
Το διδακτορικό δίπλωμα έρευνας μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης απονέμεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας εξειδίκευσης θεωρητικής έρευνας. Η παρούσα έρευνα παρουσιάζεται με τη μορφή διδακτορικής διατριβής. Το PhD (Doctor of Philosophy) είναι το μόνο διδακτορικό που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η κύρια απαίτηση για ένα διδακτορικό στο διαδίκτυο μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι να παρουσιάσετε και να συζητήσετε μια διατριβή τουλάχιστον 100 σελίδων για αναθεώρηση και αξιολόγηση από μια ακαδημαϊκή επιτροπή στο Πανεπιστήμιο Selinus. Η έρευνα σε αυτόν τον τομέα της επιστήμης των τροφίμων θα πρέπει να παρέχει δεδομένα σχετικά με τον τρόπο παροχής στον παγκόσμιο πληθυσμό με ασφαλή, θρεπτικά, ορεκτικά και οικονομικά προσιτά τρόφιμα. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί μια εις βάθος μελέτη των θεμάτων επεξεργασίας, συσκευασίας, διανομής και αξιολόγησης των τροφίμων. Περιλαμβάνει πολλούς κλάδους και χρησιμοποιεί τις αρχές της βιολογίας, της μικροβιολογίας, της χημείας, της βιοχημείας, της βιοχημείας, της διατροφής, της φυσικής και της μηχανικής για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη βιομηχανία τροφίμων. Οι επιστήμονες τροφίμων ήταν από τους πρώτους που εργάστηκαν με τη βιοτεχνολογία. Οι επιστήμονες τροφίμων εργάζονται με τα τρόφιμα από τη στιγμή που φεύγει από το αγρόκτημα έως την αποθήκευση του τελικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργασιών επεξεργασίας, προετοιμασίας και διανομής. Επιπλέον, καθορίζουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλεια, τη θρεπτική αξία και την αποδοχή των τροφίμων.
UAEU United Arab Emirates University
Διδάκτορας της Φιλοσοφίας (Ph.D.) στην Επιστήμη των Τροφίμων
- Al Ain, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Ph.D. Συγκέντρωση Η επιστήμη των τροφίμων έχει ως στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, τη χημεία και την ανάλυση τροφίμων, την επεξεργασία τροφίμων και τη μηχανική καθώς και καινοτόμα και λειτουργικά τρόφιμα. Η συγκέντρωση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή σχετικά με τις επιστημονικές αρχές και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας τροφίμων.
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Μερικής απασχόλησης Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Τι είναι η Επιστήμη των Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων μελετά τα τρόφιμα και πώς σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της παραγωγής τροφίμων, της επεξεργασίας, της ασφάλειας και της διατροφής. Η επιστήμη των τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των τροφιμογενών ασθενειών και της μόλυνσης.
Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων;
Ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων, που εργάζεται σε τομείς όπως η παραγωγή τροφίμων, η επεξεργασία, η ασφάλεια και η διατροφή. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν επίσης να εργαστούν στον τομέα της έρευνας για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τη μόλυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστήμη των τροφίμων να εργαστούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες που εμπλέκονται στη ρύθμιση της βιομηχανίας τροφίμων. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, διδάσκοντας και διεξάγοντας έρευνα σε πανεπιστήμια και κολέγια.
Γιατί να σπουδάσετε Επιστήμη Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι ασφαλή και θρεπτικά. Μελετώντας την επιστήμη των τροφίμων, μπορούμε επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο πρόληψης και ελέγχου των τροφιμογενών ασθενειών. Τέλος, η επιστήμη των τροφίμων μας βοηθά να κατανοήσουμε τους σύνθετους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την κατανάλωση τροφίμων.
Πτυχία Επιστήμης Τροφίμων
Τα πτυχία επιστήμης τροφίμων προσφέρονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προπτυχιακά προγράμματα διαρκούν συνήθως τέσσερα χρόνια και καλύπτουν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η μικροβιολογία και η διατροφή. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και περιλαμβάνουν μαθήματα σε προηγμένα θέματα επιστήμης τροφίμων που περιλαμβάνουν τη φυσική και τη μηχανική τροφίμων.
Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.
Η μερική μάθηση επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πτυχίο ή προσόντα ακόμη και αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο με πλήρη απασχόληση. Κάποιος μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό, συγκεντρώνοντας σταδιακά πιστωτικές μονάδες που μετρούν για την τελική πρόκριση.