Keystone logo

8 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (8)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Ως ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο, ένα Διδακτορικό Δίπλωμα απαιτεί πολλά χρόνια σπουδών. Το πτυχίο του μεταπτυχιακού φοιτητή απαιτείται συνήθως για να ξεκινήσει αυτό το ακαδημαϊκό κομμάτι, αν και ορισμένα ιδρύματα συνδυάζουν τους δύο βαθμούς σε ένα ενιαίο πρόγραμμα.

Τι είναι το Διδακτορικό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού; Αυτό το πεδίο ασχολείται με τη διαχείριση των ανθρώπων ώστε να μεγιστοποιήσουν τη συνολική απόδοση και ικανοποίηση των εργαζομένων. Απαιτείται κατανόηση των κοινών δραστηριοτήτων ανθρωπίνων πόρων, όπως το προσωπικό, οι εργασιακές σχέσεις και τα οφέλη. Τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών αποσκοπούν στην περαιτέρω εκπαίδευση των σπουδαστών λεπτομερώς σχετικά με μία ή περισσότερες πτυχές της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων. Ορισμένα θέματα περιλαμβάνουν τα κίνητρα, την πρόσληψη και την προσωρινή στελέχωση.

Μεγάλο μέρος της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων είναι η γνώση του τρόπου αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους και της αντιμετώπισης των συγκρούσεων, τόσο καλών δεξιοτήτων για την καθημερινή ζωή. Συγκεκριμένα, ένα Διδακτορικό Δίπλωμα έχει το πιθανό όφελος από την πρόοδο και την αύξηση μισθών.

Το κόστος της διδακτορικής διατριβής στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού εξαρτάται από το επιλεγμένο σχολείο.Δεδομένου ότι ένα διδακτορικό διαρκεί συνήθως τέσσερα έως έξι χρόνια για να κερδίσει, αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στο συνολικό προϋπολογισμό σας. Τα δίδακτρα, τα τέλη και τα βιβλία αποτελούν σημαντικό μέρος του ακαδημαϊκού προϋπολογισμού σας.

Ένα διδακτορικό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού οδηγεί συνήθως σε μια αυξημένη θέση σε ένα τμήμα HR. Η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ανήκει συνήθως σε δύο κατηγορίες: ειδικό και γενικό. Ένας ειδικός μπορεί να εργάζεται σε μια εστιασμένη περιοχή, όπως η ισότητα στο χώρο εργασίας, ενώ οι γενικοί χειριστές χειρίζονται μεγάλα θέματα HR. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και άλλες οντότητες που χρησιμοποιούν συλλογικές διαπραγματεύσεις μπορούν επίσης να επωφεληθούν από έναν πτυχιούχο με αυτό το πτυχίο. Ως διδακτορικό δίπλωμα, αυτό το πτυχίο ανοίγει επίσης την πόρτα για ευκαιρίες έρευνας και ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας.

Με τα ηλεκτρονικά μας εργαλεία, είναι εύκολο να βρείτε το σχολείο που προσφέρει το διδακτορικό σας που θέλετε. Τα μαθήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων προσφέρονται σε διάφορα σχολεία και μπορεί να υπάρχει ένας κοντά σας.Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.