Keystone logo

1 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε Τουλούζη, Γαλλία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Γαλλία
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Τουλούζ βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Garonne, στην περιοχή Haute-Garonne τμήμα, νοτιοδυτική Γαλλία. Είναι το κέντρο της ευρωπαϊκής αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Έχοντας το 3ο μεγαλύτερο φοιτητικό πληθυσμό της χώρας, Τουλούζη είναι το σπίτι στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης και διάφορα άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Η απόκτηση πτυχίου στη διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού είναι χρήσιμη για όσους ενδιαφέρονται να καθοδηγήσουν και να διοικήσουν εργαζομένους σε μια εταιρεία ή οργανισμό. Αυτό το πεδίο σπουδών προσφέρει στους φοιτητές κατάρτιση στη διαχείριση των συγκρούσεων, τη δημιουργία ROI, τις εργασιακές σχέσεις και τη δημιουργία ομάδων εργασίας, για να αναφέρουμε μερικές.

    Η Γαλλία είναι σήμερα μια από τις 20 χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις από την άποψη της οικονομίας, λόγω της εξαιρετικά αποτελέσματα με γνώμονα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους εκπαίδευση. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στα πανεπιστήμια προσφέρονται στη γαλλική γλώσσα. Η Γαλλία έχει 60 δημόσια και 100 ιδιωτικά πανεπιστήμια.

    Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.