Keystone logo

2 Μερικής απασχόλησης Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών σε Ευρώπη για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
  • Μερικής απασχόλησης
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μερικής απασχόλησης Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών

    Το πρόγραμμα τροφίμων και ποτών μπορεί να επικεντρωθεί στην προετοιμασία των μαθητών με τα ακαδημαϊκά συστατικά για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης εταιρείας χρησιμοποιώντας πρακτικές επιχειρηματικής διαχείρισης. Με ένα μέτρο καινοτομίας, οι μαθητές μπορούν να μάθουν πώς λειτουργεί μια επιχείρηση τροφίμων και ποτών, είτε σε startup είτε σε εταιρική κλίμακα.

    Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.

    Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.

    Η μερική μάθηση επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πτυχίο ή προσόντα ακόμη και αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο με πλήρη απασχόληση. Κάποιος μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό, συγκεντρώνοντας σταδιακά πιστωτικές μονάδες που μετρούν για την τελική πρόκριση.