Keystone logo

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά σε Μαυρίκιος για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Η λογιστική και τα χρηματοοικονομικά είναι ένας ακαδημαϊκός τομέας σπουδών που προετοιμάζει φοιτητές για μια ποικιλία σταδιοδρομιών στον επιχειρηματικό χώρο. Τα μαθήματα συνήθως επικεντρώνονται σε ότι συνθέτει το χρηματοοικονομικό σύστημα της οικονομίας καθώς και σε εργαλεία χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Μαυρίκιος είναι ένα νησιωτικό έθνος, αυτή η αφρικανική χώρα θα σας προσφέρει την καλύτερη στιγμή όπως μπορείτε να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο. Οι παραλίες στο Μαυρίκιο και παράκτια ζωή της χώρας είναι απλά εκπληκτική. Θα ζήσετε ένα χαλαρωτικό ζωής και να απολαύσετε τις σπουδές είτε σε Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου ή της τεχνολογίας.

Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.

Η διαδικτυακή ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση. Με τη διαδικτυακή μάθηση, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία με διαθέσιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.