Keystone logo

31 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών
  • Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (31)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

    Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι ένας τομέας που συνεχίζει να επεκτείνει και να αναπτύξει, καθώς ο κόσμος απαιτεί μεγαλύτερη και πιο προηγμένες τεχνολογικές λύσεις σε προβλήματα. Ιδανικό για τους πτυχιούχους από Bachelor of μεταπτυχιακά προγράμματα στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή σε σχετικό τομέα, Διδακτορικό στην Πληροφορική υποψηφίων Μηχανικών έχουν την ευκαιρία να κάνουν την αρχική έρευνα και να κάνει μια πολύτιμη συμβολή στο τομέα τους. Μετά την αποφοίτηση, πολλοί μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών με διδακτορικό στην Πληροφορική Engineering πάει για να εργαστούν σε εποπτικά ή εκτελεστικό επίπεδο του τομέα της τεχνολογίας, όπως Προϊσταμένους Technology, είτε ως επιχειρηματίες ή εκπαιδευτικούς.

    Προσφέρονται σε πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Κίνα, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, Διδακτορικό στην Πληροφορική προγράμματα Μηχανικών συχνά στους υποψηφίους κάποιο επίπεδο ευελιξίας στον τομέα της έρευνας προγραμματισμό, τη διδασκαλία, μαθήματα, συναντήσεις και άλλες αναπόσπαστο δραστηριότητες.Οικονομική βοήθεια είναι συχνά διαθέσιμα για να βοηθήσουν τα δίδακτρα κάλυψη ή / και τα έξοδα διαβίωσης για διδακτορικό στην Πληροφορική υποψηφίων Μηχανικών. Διδακτορικό στην Πληροφορική Μηχανικών φοιτητές, επίσης, συχνά επιλέγουν να βοηθήσει τους καθηγητές με διαλέξεις, τη διαχείριση των δραστηριοτήτων εργαστήριο ή ταξινόμησης ως μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια των τριών έως πέντε ετών το διδακτορικό τους.

    Αν έχετε αποφοιτήσει από ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σε σχετικό τομέα και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ ακαδημαϊκά προσόντα σας στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο επόμενο επίπεδο, μετακινηθείτε προς τα κάτω και να διαβάσετε περισσότερα για διδακτορικό στην Πληροφορική προγράμματα Μηχανικών, σήμερα!