Keystone logo

1 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε Σμύρνη, Τουρκία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών
  • Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Μηχανολογία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

    Σμύρνη έχει περίπου τέσσερα εκατομμύρια πολίτες και είναι το σπίτι σε εννέα διαφορετικά πανεπιστήμια. Είναι, επίσης, όπου τρίτο στρατόπεδο Διαστήματος των ΗΠΑ στον κόσμο βρίσκεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε σχεδόν τίποτα εκεί, συμπεριλαμβανομένου του πώς να γίνει αστροναύτης.

    Η μηχανολογία ηλεκτρονικών υπολογιστών εστιάζει στο να διδάξει στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που είναι χρήσιμες σε διάφορες βιομηχανίες. Δεξιότητες όπως η ανάπτυξη λογισμικού, η κωδικοποίηση και η κρυπτογράφηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά πεδίων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία μέσα από καθημερινές λειτουργίες.

    Πανεπιστήμια στην Τουρκία παρέχουν δύο ή τέσσερα χρόνια της εκπαίδευσης για τις προπτυχιακές σπουδές, ενώ μεταπτυχιακά προγράμματα, διάρκειας τουλάχιστον δύο ετών. Υπάρχουν περίπου 820 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων 76 πανεπιστημίων με συνολικό αριθμό σπουδαστών πάνω από 1 εκατομμύριο. Η ποιότητα της εκπαίδευσης στα τουρκικά πανεπιστήμια ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, κάποια παροχή εκπαίδευσης και των εγκαταστάσεων στο ίδιο επίπεδο με διεθνούς φήμης σχολεία.

    Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.