Keystone logo

Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Θαλάσσια Εφαρμοσμένη Μηχανική σε Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Μηχανολογικές Μελέτες
  • Μηχανολογία
  • Αμπού Ντάμπι
Πεδία μελέτης
  • Μηχανολογικές Μελέτες (0)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

    Clear filters

    Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Θαλάσσια Εφαρμοσμένη Μηχανική

    Αμπού Ντάμπι είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι γνωστή για το συνδυασμό της σύγχρονης και αρχαίας αρχιτεκτονικής.Η πόλη είναι το σπίτι σε μερικά από τα πιο προοδευτικά και έγκριτα πανεπιστήμια στη Μέση Ανατολή

    Εάν σας ενδιαφέρει η ναυτιλιακή τεχνολογία και έχετε ταλέντο στη μηχανική, ένα πτυχίο στη Ναυτική Μηχανική θα μπορούσε να είναι η κλήση σας.

    Η Marine Engineering εμβαθύνει στο σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση διαφορετικών θαλάσσιων συστημάτων. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα πρόωσης, ηλεκτρικά και μηχανικά συστήματα σε πλοία, υποβρύχια, υπεράκτιες κατασκευές και άλλα θαλάσσια οχήματα.

    Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα εξερευνήσετε θέματα που θέτουν γερά θεμέλια στις αρχές της μηχανικής, προσφέροντας παράλληλα εξειδικευμένες γνώσεις στη ναυτιλιακή τεχνολογία. Μερικά μαθήματα που μπορείτε να περιμένετε περιλαμβάνουν Ναυτική Αρχιτεκτονική, Συστήματα Θαλάσσιας Προώθησης, Μηχανική Ρευστών και Υδραυλική και Μηχανική Θαλάσσιου Περιβάλλοντος. Θα αποκτήσετε επίσης βασικές δεξιότητες στα μαθηματικά, τη φυσική, τον σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή (CAD) και τη διαχείριση έργων.

    Οι απόφοιτοι αυτού του πτυχίου έχουν πολλές διαφορετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Θα μπορούσατε να εργαστείτε ως μηχανικός ναυτιλίας, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία σας για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη συντήρηση θαλάσσιων συστημάτων. Ή ίσως βλέπετε τον εαυτό σας ως Ναυπηγό, που απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση θαλάσσιων σκαφών. Ίσως ο ρόλος ενός Μηχανικού Ανοικτής Θαλάσσης να σας ενθουσιάζει, όπου συμβάλλετε στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση υπεράκτιων πλατφορμών.

    Εάν είστε γοητευμένοι από τον κόσμο της ναυτιλιακής τεχνολογίας και έχετε ικανότητα για μηχανικό, ένα πτυχίο στη Ναυτική Μηχανική μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή.

    Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια ομοσπονδία των επτά εμιράτα στην ανατολική πλευρά της Αραβικής Χερσονήσου, στην είσοδο του Περσικού Κόλπου. Ένα μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού στα ΗΑΕ είναι αλλοδαποί ομογενείς - εξ ου και το μακιγιάζ του πληθυσμού της χώρας 's είναι τόσο διαφορετικά, με τους πολίτες Εμιράτα είναι μια μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

    Οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Διδακτορικού (PhD) συχνά περιλαμβάνουν το να έχει αποκτήσει ήδη ο φοιτητής ένα Μεταπτυχιακό. Επιπλέον, πρέπει να υποβληθεί μια διατριβή ή πτυχιακή που κατά κύριο λόγο αποτελείται από πρωτότυπη ακαδημαϊκή έρευνα. Σε ορισμένες χώρες, αυτή η εργασία μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να υπερασπιστεί μπροστά σε ένα πάνελ.