Keystone logo

1 Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Σπουδές Νοτίου Αμερικής 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Διδακτορικό (PhD)
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Εδαφικές σπουδές
  • Σπουδές Νοτίου Αμερικής
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Διδακτορικό (PhD) Προγράμματα σε Σπουδές Νοτίου Αμερικής

    Ένας διδάκτορας της Φιλοσοφίας ή PhD, είναι ένας προηγμένος τίτλος που αποκτήθηκε μέσω διεξοδικής έρευνας και παρουσίασης μιας διατριβής. Οι φοιτητές συνήθως χρειάζονται ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα για να εισέλθουν σε ένα πρόγραμμα.

    Τι είναι Διδακτορικό στη Νότια Αμερική Σπουδών; Οι σπουδαστές που εισέρχονται στο πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών στις μελέτες της Νότιας Αμερικής, οι οποίοι τυπικά ονομάζονται λατινοαμερικανικές μελέτες, θα εργαστούν για να μάθουν περισσότερα για τον πολιτισμό, τη θρησκεία, την ιστορία και άλλες πτυχές αυτής της περιοχής. Τα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν επιλογές συγκέντρωσης σε τομείς όπως η λογοτεχνία, η αρχιτεκτονική, η ανθρωπολογία, η γεωγραφία, η οικονομία, η ιστορία της τέχνης, η διαχείριση, οι πολιτικές επιστήμες, η κοινωνιολογία, η ισπανική ή η πορτογαλική και η δημόσια υγεία. Άλλα θέματα που οι σπουδαστές μπορούν να σπουδάσουν είναι περιβαλλοντικά θέματα, επικοινωνίες και ιστορία. Τα περισσότερα προγράμματα απαιτούν από τους μαθητές να αποκτούν ευχέρεια σε μια γλώσσα από την περιοχή πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος. Τα μήκη του προγράμματος μπορεί να ποικίλουν λόγω της ερευνητικής συνιστώσας.

    Μετά την ολοκλήρωση ενός προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν προηγμένες δεξιότητες έρευνας, μαζί με τις δεξιότητες διδασκαλίας και γραφής. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να μιλούν άπταιστα μια ξένη γλώσσα και να έχουν επαγγελματικές δεξιότητες γραφής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια καριέρα.

    Το κόστος των προγραμμάτων διδακτορικών διατριβών ποικίλλει σημαντικά εξαιτίας του τρόπου δομής των προγραμμάτων. Είναι καλύτερο για τους μαθητές να συζητήσουν το κόστος με το οικονομικό τμήμα του σχολείου τους.

    Οι δυνατότητες σταδιοδρομίας για αποφοίτους του προγράμματος PhD σε προγράμματα σπουδών της Νότιας Αμερικής περιλαμβάνουν εργασίες έρευνας και διδασκαλίας. Εκτός από αυτές τις τυπικές επιλογές, οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία με εταιρείες της Λατινικής Αμερικής. Μπορούν επίσης να εργάζονται σε μουσεία και βιβλιοθήκες. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε προγράμματα διπλωματίας, πολιτιστικών ανταλλαγών ή σε άλλους μη κερδοσκοπικούς τομείς. Επιπλέον, λόγω των γλωσσικών δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν, οι φοιτητές μπορούν να εργαστούν ως μεταφραστές ή διερμηνείς.

    Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη νοτιο-αμερικανική κουλτούρα και ιστορία, τότε ένα διδακτορικό δίπλωμα στις μελέτες της Νότιας Αμερικής μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.