Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Εισαγωγή
ECOLE DUCASSE - ENSP
Το École Nationale Supérieure de Pâtisserie βρίσκεται στο Yssingeaux, στην περιοχή Auvergne της Γαλλίας. Ιδρύθηκε το 1984, είναι η σχολή αναφοράς στη Γαλλία - και σε παγκόσμιο επίπεδο - για επαγγελματίες στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, της σοκολάτας, της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού.
Στεγασμένο στο Château de Montbarnier, το σχολείο συνδυάζει με επιτυχία την κληρονομιά και τη νεωτερικότητα, προσφέροντας μια μοναδική οικογενειακή ατμόσφαιρα. Φιλοξενεί μια σειρά από κύρους γαστρονομικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των γύρων επιλογής για τον διαγωνισμό Un des Meilleurs Ouvriers de France και το Festival National des Croquembouches.
Τα προγράμματα ζαχαροπλαστικής μας :
Βασικά προγράμματα:
- Essentials Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
- Essentials Γαλλικής Σοκολάτας & Ζαχαροπλαστικής
- Γαλλικά αρτοσκευάσματα Essentials
Διπλώματα:
- Δίπλωμα Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής
- Δίπλωμα Ειδικών στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική
Τοποθεσίες
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier